שדה מחושב באקסס
-
@יהודי-טוב אמר בשדהה מחושב באקסס:
סתם מעניין איך אני אמור לכתוב את מה שאתה כתבת??
בעורך השאילתות יש תצוגת SQL
-
@יהודי-טוב אמר בשדהה מחושב באקסס:
ודרך אגב אני מחפש להוסיף ידע באקסס VBA וכו' (את הבסיס אני יודע) מחיפוש בגוגל לא מצאתי משהו רציני,
אתה יודע אולי על משהו שאני יוכל ללמוד משםאם אתה מבין אנגלית יש סרטונים מאד ברורים משלב ההתחלה עד למתקדם. אני אישית קראתי חומר באנגלית בהתחלה.
אני חושב שמישהו העביר כאן גם לינק למדריכים בעברית. אני אנסה למצוא לך -
@OdedDvir אמר בשדה מחושב באקסס:
אני חושב שמישהו העביר כאן גם לינק למדריכים בעברית. אני אנסה למצוא לך
אתה התכוונת לזה ?
https://tchumim.com/post/81953 -
-
לא, היה פוסט עם כל הקישורים למדריך שהבאתי למעלה (של אפי ברק). לא משנה ראיתי שזה ממש עתיק (לאקסס 97)...
על כל פנים בקישור לגוגל מופיעים בתחילת התוצאות קישורים למדריך הזהיש לי מה ללמוד מזה או שדברים השתנו וחבל על הזמן??
תודה רבה
-
@יהודי-טוב אמר בשדה מחושב באקסס:
יש לי מה ללמוד מזה או שדברים השתנו וחבל על הזמן??
אני אומר זאת בצער רב שאקסס כמאט ולא השתנתה מאז, למעט כמה קנעצ'ים פה ושם. מיקרוסופט זנחו את הפיתוח של אקסס לטובת דוט-נט... כך שהחומר 99% רלוונטי גם היום.
-
יש משהו נוח להישאר במקום המוכר והנוח גם אם זה פחות מוצלח.
אני יכול להזדהות עם זה. אני עד היום מפתח באקסס ואפשר לעשות עם אקסס כמעט הכול כשזה נוגע לתוכנה שולחנית של עיבוד נתונים, ובהרבה יותר קלות ומהירות. הלוואי ומיקרוסופט היו משקיעים בפיתוח של המוצר הזה יותר. חוץ מזה, אקסס היא כמו סם כניסה (סליחה על הביטוי) לשאר טכנולוגיות כמו SQL, WinForms, VisualBasic ...
-
יש משהו נוח להישאר במקום המוכר והנוח גם אם זה פחות מוצלח.
אני יכול להזדהות עם זה. אני עד היום מפתח באקסס ואפשר לעשות עם אקסס כמעט הכול כשזה נוגע לתוכנה שולחנית של עיבוד נתונים, ובהרבה יותר קלות ומהירות. הלוואי ומיקרוסופט היו משקיעים בפיתוח של המוצר הזה יותר. חוץ מזה, אקסס היא כמו סם כניסה (סליחה על הביטוי) לשאר טכנולוגיות כמו SQL, WinForms, VisualBasic ...
תודה על החיזוק...
הייתי מוסיף לך כמה מוניטין....מה הכוונה שזה סם כניסה לשאר הטכנולוגיות, שהם בנויים על אותו עיקרון??
(אני לא מכיר את השפות שהזכרת)אגב איך אתה התקדמת?? רק ממדריכים באנגלית??