אנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט
-
@A0533057932 אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
@מעמד KVRT
זה תוכנה או כלי ניקוי ?
כלומר, זה תוכנה שבודקת לך כל פעם שאתה מכניס און קי אם יש וירוסים או שזה כלי חד פעמי ? -
@hfreuvenbe אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
פעם בחודש חודשיים תוריד קובץ התקנת עדכונים offline ניתן להוריד כאן
הורדתי את הקובץ, איך אני מעדכן איתו את ה-ESET? באיזה גרסה אתה משתמש?
-
@A0533057932 אני לא זוכר את כולם אבל למיטב זכרוני.
גם @dovid וגם @clickone המליצו בעבר על דפנדר כאנטי וירוס מצויין.
מווינ' 8 הוא בעברית
והתקנת העידכונים שלו פשוטה מאד
ואני לא מבין מה ההבדל בינו לבין האחרים כולם בלי עידכונים לא מעודכנים.
אבל רוב הוירוסים שרצים באונקיים הם מעט יותר ישנים ((לענ"ד)) -
@A0533057932 כאן יש לך את ההורדות של העדכונים לדיפנדר
https://www.microsoft.com/en-us/wdsi/defenderupdates
תוריד לפי הגירסה שלך 32 או 64 סיביות
יורד קובץ exe ושים לב לא אמור להיפתח שום חלון כשאתה מפעיל אותו העדכון מתעדכן מאחורי הקלעים -
@מעמד לא צריך אינטרנט בזמן העדכון זה קובץ עדכון אופליין
אני משתמש בו הרבה כל פעם מעדכן במחשבים מנותקים
כדרך אגב יש גם את הכלי לניקוי תוכנות זדוניות של מייקרוסופט שבדר"כ הוא מתקבל ומתעדכן דרך העדכונים של ווינדוס אבל ניתן להורידו ולהתקין במחשבים לא מקוונים וככה לסרוק אותם מעוד סוגי וירוסים וכו' שיהיה עוד סוג של ניקוי שימו לב זה לא כלי להגנה בזמן אמת אלא להפעלה לפי דרישת המשתמש
בפעם הראשונה מפעילים מהקובץ שהורד ולאחמ"כ זה נשאר במחשב וניתן להפעילו במידת הצורך ע"י חיפוש של mrt
מצורף הקישורים
32 סיביות
https://www.microsoft.com/he-il/download/details.aspx?id=16
64 סיביות
https://www.microsoft.com/he-il/download/details.aspx?id=9905
בהצלחה -
@אדרבה אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
@A0533057932 אני לא זוכר את כולם אבל למיטב זכרוני.
גם @dovid וגם @clickone המליצו בעבר על דפנדר כאנטי וירוס מצויין.אין לי מושג מה אתה שח!!
באופן חד משמעי ומנסיון עצוב ומציק דפנדר של מייקרוסופט לא מונע ממחשבים להדבק בוירוסים המצויים.
הדבר היחיד שהוא עושה ביעילות מוגזמת זה מחיקה של קבצי פריצה של אופיס ווינדווס -
@aknvtchtk אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
@AVI12 אתה צודק אבל בדר"כ במחשבים שמנותקים מהרשת האיומים הרציניים הם וירוס קיצור דרך שלזה יש את תיקון הכללי ובתוספת דיפנדר מתקבלת הגנה מינימלית
@AVI12 אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
באופן חד משמעי ומנסיון עצוב ומציק דפנדר של מייקרוסופט לא מונע ממחשבים להדבק בוירוסים המצויים
כולל וירוס קיצור דרך
-
@AVI12 אמר באנטי וירוס חינמי לניקוי מחשב ללא אינטרנט:
אין לי מושג מה אתה שח!!
באופן חד משמעי ומנסיון עצוב ומציק דפנדר של מייקרוסופט לא מונע ממחשבים להדבק בוירוסים המצויים.אממממ
אני כבר המון שנים איתו ובל וירוסים ב"ה. (אני יודע כי הרצתי לאחרונה את הכלי בדיקה אונליין של איסט והמחשב היה נקי)
אולי זה קשור גם להתנהגות נכונה בהפעלה של קבצים. -
כמה שאלות שבדיוק נתקעתי איתם בנושא הזה:
- אין שום דרך להתקין ESET ללא חיבור לרשת? אולי איזה גירסה ישנה שלא דורשת חיבור, ואז להכניס עידכונים?
- דיפנדר בהתקנה (לא בעידכון) אפשר בלי חיבור לרשת? ומה יקרה איתו במערכות הפעלה ישנות?
- כיוון שלא הצלחתי להתקין אנטי ווירוס, ניסיתי להתקין למישהו את התיקון הכללי גירסה V10 במחשב עם XP ולא תיקן כלום, גם לא את הווירוס winddows הידוע שתיקון הכללי אמור לנקות, אולי הגירסאות החדשות של התיקון לא מתאימות לXP?
ובקיצור איזה אנטי ווירוס הכי טוב שאפשר להכניס לאונקי ולהתקין במחשבים ללא רשת כלל, גם למחשבים ישנים?
תודה
-
@A0533057932 למיטב ידיעתי
תיקון הכללי לא מוחק את הוירוס עצמו אלא מתקן את הקבצים הפגומים (בי"ח מתחת לגשר..)