אוזניות עם מתאם בלוטוס ליציאת שמע רגילה
-
@WWW אמר באוזניות עם מתאם בלוטוס ליציאת שמע רגילה:
@כאן
יש משהו מאד פשוט שעולה כמה שקלים בעלי אקספרס / איביי.
אצבע כזה עם חיבור AUX שמשדר לבלוטוס, נטען.ראיתי את זה אבל זה בדיוק הפוך ממה שאני מחפש
ז''א המכשיר הנ''ל מתאים לחיבור aux של כניסת שמע.
אני מחפש מכשיר שמתאים ליציאת שמע
הנה לדוגמא
אוזניות
אני צריך את המתאם שיש לאוזניות האלו. -
@כאן יש בשפע מכשירים משני הסוגים (יכול להיות שאחד נקרא מקלט ואחד משדר, לא בטוח).
בכל אופן חיפוש קצר בגוגל יעלה לך הרבה תוצאות, (באחד מהתוצאות הראשונות מצאתי בדיוק את המוצר שמצורף לאוזניות שהבאת לעיל מאותה חברה שנמכרות בנפרד ב89 ש"ח)
חבר שלי קנה באיזה דוכן משהו ברעיון הזה ב70 ש"ח. -
@כאן אמר באוזניות עם מתאם בלוטוס ליציאת שמע רגילה:
@כאן
יש משהו מאד פשוט שעולה כמה שקלים בעלי אקספרס / איביי.
אצבע כזה עם חיבור AUX שמשדר לבלוטוס, נטען.ראיתי את זה אבל זה בדיוק הפוך ממה שאני מחפש
ז''א המכשיר הנ''ל מתאים לחיבור aux של כניסת שמע.
אני מחפש מכשיר שמתאים ליציאת שמע
הנה לדוגמא
אוזניות
אני צריך את המתאם שיש לאוזניות האלו.יש לך כאן את מה שאתה מחפש. חיפוש קצר באיביי ועלי לא נתן תוצאות.
@דוב איך זה מצתמד לאוזניה?
רעיונות:
מיצובישי ספייס סטאר הגיעה עם דיבורית בלוטוס מובנית שהצימוד בה נעשה באמצעות זיהוי קולי ע"י הדיבורית.
עוד אפשרות זה איזה שהיא אינטראקציה דרך נורות הבקרה והכפתורים הקיימים במכשיר. (ברפרוף קצר כך הבנתי מאחד המכשירים באמזון)עריכה: כך זה עובד במשדר זול מאיביי:
Transmit mode: Please connect the product to a device such as a TV with a 3.5mm audio cable/RCA audio cable, Transmit mode will automatically search for other Bluetooth receiving devices (such as Bluetooth headset, Bluetooth speaker, Bluetooth receiver, etc.), the red light flashes during pairing, and the red light stops flashing after pairing succeeds.
בקצרה: מנסה להתחבר לכל מה שרלוונטי סביבו..
-
@דוב אמר באוזניות עם מתאם בלוטוס ליציאת שמע רגילה:
קוסם..
חיפשתי אותם מילים בדיוק וקיבלתי תוצאות לא קשורות (בעיקר משדרי FM ומקלטי בלוטוס), יש לך מושג למה? -
@אלי-TZA אמר באוזניות עם מתאם בלוטוס ליציאת שמע רגילה:
@דף-היומי יש לך? איך מחברים לאוזניות כשאין מסך לחבר? זה מתחבר לכל המכשירים?
לוחצים לחיצה ארוכה לחיפוש מכשיר, ומפעילים חיפוש גם באוזניה, והם קולטים אחד את השני.
בפעם הבאה פשוט לוחצים לחיצה פחות ארוכה להפעלה, והוא כבר מכיר אותו.