שיתוף קבצים ווינדוס 7 לווינדוס 10
-
@הבוס-הגדול לא, התכוונתי שתעתיק את החומר לUSB דהיינו דיסק קשיח או און-קי ואז תחבר למחשב השני ותעתיק שוב.
-
@רחמים אמר בשיתוף קבצים ווינדוס 7 לווינדוס 10:
@הבוס-הגדול לא, התכוונתי שתעתיק את החומר לUSB דהיינו דיסק קשיח או און-קי ואז תחבר למחשב השני ותעתיק שוב.
או קיי, זה ברור, אבל אין תחת ידי דיסק קשיח...
-
@הבוס-הגדול אמר בשיתוף קבצים ווינדוס 7 לווינדוס 10:
@רחמים אמר בשיתוף קבצים ווינדוס 7 לווינדוס 10:
או קיי, זה ברור, אבל אין תחת ידי דיסק קשיח...
אבל אני כמעט בטוח שיש גם אופציה פיזית. זה היה כל הרעיון של קבוצה ביתית.
אין סיבה שבווינדוס 10 לא יהיה את זה.
אולי מישהו יודע? -
@הבוס-הגדול יש שיתוף גם ב10 אני משתמש בזה
-
@הבוס-הגדול אני לא מול המחשב שעשיתי את זה..
אם אני זוכר נכון תעשה ככה.
אם במחשב שאתה רוצה להתחבר אליו עשיתה אותו על גילוי ברשת
אז תעשה שיתוף של כונן C למשל או איזה תקיה שאתה רוצה
תשנה הרשאות אם ברצונך גם לערוך מהמחשב השני..
תעתיק את מה שמופיע לך בנתיב רשת
ובמחשב השני צור קיצור דרך בשולחן העבודה ותכניס את הנתיב הזה
ואז אחרי שתנסה להיכנס הוא יבקש ממך שם מתמש וסיסמא של המחשב שאתה מתחבר אליו(בפעם הראשונה שמתחברים זה לוקח כמה שניות) תכניס ותעשה לו שיזכור וזהו יש לך גישה קבוע לתקיה או לכונן במחשב השני
תעדכן אם הסתדר.. -
@הבוס-הגדול נדמה לי שבמחשב הבסיס צריך להיות מוגדר כך, (היה לי בעיה כזאת המחשב הנ"ל לא לידי)
-
@bbn אני רוצה להעתיק קבצים מהמחשב ווינ. 7 אל מחשב ווינ. 10.
עשיתי בשניהם גילוי קבצים.
הבעיה היא שזה עוזר רק לתיקייה ראשית, אך לא לתת תיקיות. דהיינו:
אם הגדרתי את כונן C כשיתוף (לחצן ימני > שיתוף) הוא יראה לי איזה תיקיות יש בו, אך ידחה את הגישה להכנס אליהם.
וכן אם הגדרתי כל תיקייה אחרת כמשותפת, אני יראה אותה ב'רשת' במחשב השני, אך לא יוכל להכנס לתוכה מסיבת אין הרשאות, אנא פנה למנהל המערכת.
לא הגעתי בשום שלב לבקשת הכנסת שם משתמש וסיסמא, וגם האופציה של קיצור דרך לא הועילה.@ליבל לא עוזר.
מה עושים???
תודה -
@הבוס-הגדול אמר בשיתוף קבצים ווינדוס 7 לווינדוס 10:
וכן אם הגדרתי כל תיקייה אחרת כמשותפת, אני יראה אותה ב'רשת' במחשב השני, אך לא יוכל להכנס לתוכה מסיבת אין הרשאות, אנא פנה למנהל המערכת.
ליתר ביטחון תבדוק האם SMB פעיל, צריך להיות איפשהו כאן.
-
@הבוס-הגדול עשיתי שיתוף של איזה תקיה שהייתי צריך במחשב השני
וגם היה כתוב לי אין הרשאות
מה שעשיתי זה ניכנסתי למאפינים של התקיה שאני רוצה ובלשונית אבטחה נתתי גישה מלאה למשתמש שבמחשב הנשלט לא במחשב שממנו אתה מנסה להתחבר..
כי בעצם אתה מתחבר למחשב השני למשתמש מסוים..
ואז זה הסתדר..
אתה יכול לרשום על כל C בלשונית אבטחה שליטה מלאה של המשתמש ואז הוא ירשום לך מקומות שלא ניתן לתת גישה כמו תקיות מערכת וכאלה תלחץ ביטל על ההודעות שקופצות ואז תשמור את השיניים וזה אמור לעזור..
תעדכנן..