זה וירוס או לא?
-
@רחמים אמר בזה וירוס או לא?:
@הבוס-הגדול אני אישית בשום אופן לא הייתי מתקין דבר כזה במחשב גם אם זה בטוח לא וירוס. אלא אם כן הייתי מכיר את המתכנת וסומך עליו, ועוד שגם אם היום הוא לא וירוס יום אחד הוא יכול להפוך עצמו לוירוס בלי הודעה מוקדמת. קח בחשבון שתוכנה זו היא שירות והיא רצה כל הזמן ברקע, ויש לה הרשאות כמנהל לעשות הכל.
אני לא אומר לך מה לעשות, רק זו דעתי.איזה תוכנה זה?
-
@הבוס-הגדול מה שהזכרת Service_KMS.exe
-
ועוד שגם אם היום הוא לא וירוס יום אחד הוא יכול להפוך עצמו לוירוס בלי הודעה מוקדמת
לדעתי, הסבירות לזה נמוכה. אין שם דלת אחורית ידועה.
יש סבירות נמוכה שיש כבר בתוך הקוד משהו זדוני שלא עלו עליו (ההמונים שמשתמשים בזה). אבל החשש בהחלט קיים. -
@yossiz אמר בזה וירוס או לא?:
ועוד שגם אם היום הוא לא וירוס יום אחד הוא יכול להפוך עצמו לוירוס בלי הודעה מוקדמת
לדעתי, הסבירות לזה נמוכה. אין שם דלת אחורית ידועה.
יש סבירות נמוכה שיש כבר בתוך הקוד משהו זדוני שלא עלו עליו (ההמונים שמשתמשים בזה). אבל החשש בהחלט קיים.אני אישית בשום אופן לא הייתי מתקין דבר כזה במחשב
האם זה אומר שאני ואתה הם שני החרדים היחידים במדינה ששילמו על וורד? טוב, לא נשמיץ
התוכנה הזו זה התוכנת פריצה לאופיס?
אז מה הבעיה, אני יסיר אותה עכשיו!
כבר פרצתי. -
@הבוס-הגדול הבעיה היא שהפריצה תקפה רק ל-180 יום. בגלל זה עשו שירות שרץ כל הזמן ומחדש את הרשיון אוטומטית.
-
@yossiz אמר בזה וירוס או לא?:
@הבוס-הגדול הבעיה היא שהפריצה תקפה רק ל-180 יום. בגלל זה עשו שירות שרץ כל הזמן ומחדש את הרשיון אוטומטית.
חידוש. חשבתי שזה פורץ לצמיתות.
גם באופיס 2010? -
@הבוס-הגדול
אאל"ט, כל פריצה שמבוססת על KMS יהיה תקף רק ל-180 יום. -
@הבוס-הגדול אני אישית בשום אופן לא הייתי מתקין דבר כזה במחשב גם אם זה בטוח לא וירוס. אלא אם כן הייתי מכיר את המתכנת וסומך עליו,
או שתפתח את הקוד של התוכנות שלו ותראה לבד האם השתיל משהו זדוני
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בזה וירוס או לא?:
או שתפתח את הקוד של התוכנות שלו ותראה לבד האם השתיל משהו זדוני
מי שמשתיל קוד זדוני גם מסתיר אותו טוב טוב, ולא יעזור לך לפתוח ולראות, כי לא תמצא כלום.
-
שוב הרצתי סריקה מעמיקה ונוד מצא משהו
מה לעשות?
אשמח לעזרתכם
תודה!
-
@הבוס-הגדול אמר בזה וירוס או לא?:
שוב הרצתי סריקה מעמיקה ונוד מצא משהו
מה לעשות?
אשמח לעזרתכם
תודה!
הראשון זה תוכנת DRP להתקנת דרייברים
והשני פורמט פקטורישניהם בסדר גמור ואין צורך למוחקם.
-
@בערל בחלק מגרסאות הפורמט פקטורי במהלך ההתקנה מתקין דברים נוספים שהנוד לא אוהב ויתכן שבצדק.
אני מקיים בו "תוכו אכל קליפתו זרק".. בגרסה 5.0.1.0 התוספות נמצאות בקובץ $0 ולכן אני מחלץ את קובץ ההתקנה, סורק ומנקה אותו עם נוד ואז מריץ את ההתקנה מהקובץ FFInst.exe. לפעמים פשוט הרצתי את ההתקנה כשהנוד מופעל ותו"כ הוא מחק את מה שצריך. -
@אלי-TZA אמר בזה וירוס או לא?:
@בערל בחלק מגרסאות הפורמט פקטורי במהלך ההתקנה מתקין דברים נוספים שהנוד לא אוהב ויתכן שבצדק.
אני מקיים בו "תוכו אכל קליפתו זרק".. בגרסה 5.0.1.0 התוספות נמצאות בקובץ $0 ולכן אני מחלץ את קובץ ההתקנה, סורק ומנקה אותו עם נוד ואז מריץ את ההתקנה מהקובץ FFInst.exe. לפעמים פשוט הרצתי את ההתקנה כשהנוד מופעל ותו"כ הוא מחק את מה שצריך.אני כבר שנים לא משתמש עם הזבל הזה, אבל אפשר כנראה לפתור את הבעיה ע''י ניתוק מהרשת בזמן ההתקנה.
-
@בערל אמר בזה וירוס או לא?:
@אלי-TZA אמר בזה וירוס או לא?:
אני מקיים בו "תוכו אכל קליפתו זרק".. בגרסה 5.0.1.0 התוספות נמצאות בקובץ $0 ולכן אני מחלץ את קובץ ההתקנה, סורק ומנקה אותו עם נוד ואז מריץ את ההתקנה מהקובץ FFInst.exe. לפעמים פשוט הרצתי את ההתקנה כשהנוד מופעל ותו"כ הוא מחק את מה שצריך.אני כבר שנים לא משתמש עם הזבל הזה, אבל אפשר כנראה לפתור את הבעיה ע''י ניתוק מהרשת בזמן ההתקנה.
דהיינו?
כוונתך לפקטורי? מה הזבל שיש בו?
מבחינת הנוחות והפשטות זה התוכנה הכי טובה ומומלצת! -
@הבוס-הגדול לא בדקתי עכשיו אבל באחד הגרסאות הקודמות זה היה סרגלי כלים לדפדפן מחברה חיצונית.
@בערל אמר בזה וירוס או לא?:
אבל אפשר כנראה לפתור את הבעיה ע''י ניתוק מהרשת בזמן ההתקנה.
איך הגעת למסקנה הזאת? אני רואה שכל קבצי ההתקנה נמצאים כבר בפנים.