שאלת עם הארץ: אוטלוק זה תוכנה או מייל?
-
יש המון יתרונות. לאאוטלוק יש ותק של שנים רבות לפני שהיה בכלל דבר כזה ג'ימייל.
קודם כל, עיצוב הטקסט ממש כמו וורד, אפשר לבחור איזה פונט שרוצים וכו'. ובג'ימייל יש כמה פונטים בודדים.
אפשרות לשליחה מושהה, שרק לפני כמה חודשים ג'ימייל שחררו, היתה קיימת באאוטלוק לפני עידן ועידנין.
אם יש לך כמה תיבות במקביל, כל הממשק הרבה יותר נוח ויש הרבה אופציות. אני לא מומחה בג'ימייל, אבל באאוטלוק אני עובד שנים עם כמה תיבות במקביל (שאחת מהן ג'ימייל), וממש פשוט לבדוק את כולן ביחד, או לשלוח מייל מאחת מהן בלי להסתבך. -
@chetz321 אמר בשאלת עם הארץ: אוטלוק זה תוכנה או מייל?:
@לחיל-אומר התכוונתי איך אפשר לפתוח מייל של אאוטלוק לדוגמא דרך האתר של גימייל?
גלגל שיניים בצד שמאל.
הגדרות
חשבונות וייבוא
בדיקת דואר מחשבונות רבים-הוסף חשבון אימייל -
@chetz321 אמר בשאלת עם הארץ: אוטלוק זה תוכנה או מייל?:
@יהודי-טוב אני יכול גם לשלוח מיילים לא של גימייל דרך גימייל? או רק לקבל?
כן.
כנ"ל
שליחת דואר כ
(ומקבל ההודעה רואה ששלחת את זה דרך gmail, נכתב ליד הכתובת של השולח "דרך gmail") -
אפליקציית 'דואר' במחשב, זה לא התוכנה של אוטלוק בחבילת אופיס, נכון?
כשאני פותח את האפליקציה, אני מקבל סחרחורת. זה כל כך לא מסודר. אני מורגל בג'ימייל, שמסודר לפי טאבים, וכאן יש לי הכל בנשימה אחת.
חוץ מזה, זה פשוט לא מעודכן, אני יכול למצוא מיילים שכבר מזמן מחקתי בג'ימייל ופתאום כשאני פותח את ה'דואר' אני רואה שהם קמו לתחיה...
באפליקציה מופיעה כאילו יש לי שיחה נכנסת שלא נקראה, ובג'ימייל הכל בסדר.האם אתם מזדהים איתי? האם תוכנת אוטלוק זה ג"כ כך?
-
@לחיל-אומר אמר בשאלת עם הארץ: אוטלוק זה תוכנה או מייל?:
@חוות-דעת אמר בשאלת עם הארץ: אוטלוק זה תוכנה או מייל?:
האם אתם מזדהים איתי? האם תוכנת אוטלוק זה ג"כ כך?
מזדהים איתך, כן
אבל באאוטלוק המצב הרבה יותר טובלפי התשובה שלך, זה נראה די גרוע...
איך למעלה הללו את זה כ"כ?ואגב, איפה יש להשיג התוכנה אופיס 2010 (מפתח לתוכנה יש לי, רק התוכנה עצמה אין לי). נסיתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי.
-
@חוות-דעת אמר בשאלת עם הארץ: אוטלוק זה תוכנה או מייל?:
אפליקציית 'דואר' במחשב, זה לא התוכנה של אוטלוק בחבילת אופיס, נכון?
כשאני פותח את האפליקציה, אני מקבל סחרחורת. זה כל כך לא מסודר. אני מורגל בג'ימייל, שמסודר לפי טאבים, וכאן יש לי הכל בנשימה אחת.
חוץ מזה, זה פשוט לא מעודכן, אני יכול למצוא מיילים שכבר מזמן מחקתי בג'ימייל ופתאום כשאני פותח את ה'דואר' אני רואה שהם קמו לתחיה...
באפליקציה מופיעה כאילו יש לי שיחה נכנסת שלא נקראה, ובג'ימייל הכל בסדר.האם אתם מזדהים איתי? האם תוכנת אוטלוק זה ג"כ כך?
הסבר:
1 - צופה בדואר נכנס של ארבע תיבות במקביל, באיזו שאני בוחר.
2 - התיבות המלאות, שמתוכן אפשר להכניס למועדפים (1).
3 - רשימת מיילים עם קיצור פרטים, ב"מ ממוין לפי תאריך, אבל יש הרבה מיונים: גודל, נושא, מאת, אל ועוד.
4 - תצוגה מקדימה של המייל. בזמן הדפדוף כבר אפשר לקרוא את המייל. ניתן לביטול.
5 - מעבר לאנשי קשר, לוח שנה, משימות.