- 
לאחרונה הופיע לי סמל מוזר על כונן C 
 יש למישהו מושג מה זה אומר ואיך להסיר את זה?

@משחזר-מידע ?
- 
לאחרונה הופיע לי סמל מוזר על כונן C 
 יש למישהו מושג מה זה אומר ואיך להסיר את זה?

@משחזר-מידע ?
- 
@בערל אמר בעזרה במערכת הפעלה: נראה Bitlocker... אכן Bitlocker @bbn אמר בעזרה במערכת הפעלה: איך מורידים את זה? בלוח הבקרה... 
- 
כל הרוצים לעזור, כדאי לעבור פה על האשכול... @משחזר-מידע , צריכים אותך כדי לאמת פרטים שם בסוף... @שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: צריכים אותך כדי לאמת פרטים שם בסוף... ארוך מידי בשביל לעבור על כל האשכול 
- 
@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: צריכים אותך כדי לאמת פרטים שם בסוף... ארוך מידי בשביל לעבור על כל האשכול @משחזר-מידע תכלס... 
 במידה שכונן נעול בביט לוקר, זה גורם לזה שהכונן הלך???
 פירמוט טוטאלי שלו לא יהפוך אותו לשמיש??
- 
@משחזר-מידע תכלס... 
 במידה שכונן נעול בביט לוקר, זה גורם לזה שהכונן הלך???
 פירמוט טוטאלי שלו לא יהפוך אותו לשמיש??@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: במידה שכונן נעול בביט לוקר, זה גורם לזה שהכונן הלך??? למה אתה חושב ככה ? @שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: פירמוט טוטאלי שלו לא יהפוך אותו לשמיש?? למה לא ? 
- 
@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: במידה שכונן נעול בביט לוקר, זה גורם לזה שהכונן הלך??? למה אתה חושב ככה ? @שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: פירמוט טוטאלי שלו לא יהפוך אותו לשמיש?? למה לא ? 
- 
@משחזר-מידע ככה אמר @אין דופי פה 
 כנראה שטעה...@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: כנראה שטעה... הוא כנראה מדבר שמה על ביטלוקר שלא ידוע הסיסמה 
 והכוונה שלו ב"אפשר לומר קדיש +-"
 הוא מתכוון שלא יהיה לו גישה לחומר יותר
 אבל פירמוט ישמיש לו בחזרה את הדיסק אבל ללא החומר
- 
@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: במידה שכונן נעול בביט לוקר, זה גורם לזה שהכונן הלך??? למה אתה חושב ככה ? @שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: פירמוט טוטאלי שלו לא יהפוך אותו לשמיש?? למה לא ? @משחזר-מידע 
 אין לי אפשרות לבטל את זה ...

- 
תכלס, לענייננו. 
 איך סמל כזה מופיע בין לילה על כונן ועוד כונן C בלי שבוצע עליו שום פעולת הצפנה...@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: איך סמל כזה מופיע בין לילה טכנית לא צריך לזה לילה שלם 
 אפשר לבצע זאת בשניה אחת@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: בלי שבוצע עליו שום פעולת הצפנה... מנין לך שלא בוצע הצפנה ? 
- 
@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: איך סמל כזה מופיע בין לילה טכנית לא צריך לזה לילה שלם 
 אפשר לבצע זאת בשניה אחת@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: בלי שבוצע עליו שום פעולת הצפנה... מנין לך שלא בוצע הצפנה ? @משחזר-מידע לא עשיתי הצפנה 
- 
@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: איך סמל כזה מופיע בין לילה טכנית לא צריך לזה לילה שלם 
 אפשר לבצע זאת בשניה אחת@שמואל4 אמר בעזרה במערכת הפעלה: בלי שבוצע עליו שום פעולת הצפנה... מנין לך שלא בוצע הצפנה ? @משחזר-מידע שווה לי לפרמט אותו? 
 זה סיפר ממש לא מסובך בישבילי אין לי בכלל הרבה דברים על המחשב..
- 
@משחזר-מידע 
 אין לי אפשרות לבטל את זה ...

- 
@משחזר-מידע שווה לי לפרמט אותו? 
 זה סיפר ממש לא מסובך בישבילי אין לי בכלל הרבה דברים על המחשב..@bbn אמר בעזרה במערכת הפעלה: שווה לי לפרמט אותו? בשביל מה ? 
 אפשר בפקודה אחת לבטל את זהmanage-bde -off c:
- 
@bbn אמר בעזרה במערכת הפעלה: שווה לי לפרמט אותו? בשביל מה ? 
 אפשר בפקודה אחת לבטל את זהmanage-bde -off c:@משחזר-מידע כי גם קרה את זה וגם רוב התוכנות המובנות של WIN הפכו לי לאנגלית מלאה 
- 
@משחזר-מידע כי גם קרה את זה וגם רוב התוכנות המובנות של WIN הפכו לי לאנגלית מלאה @bbn אמר בעזרה במערכת הפעלה: כי גם קרה את זה וגם רוב התוכנות המובנות של WIN הפכו לי לאנגלית מלאה שיקול שלך 
- 
@bbn אמר בעזרה במערכת הפעלה: שווה לי לפרמט אותו? בשביל מה ? 
 אפשר בפקודה אחת לבטל את זהmanage-bde -off c:@משחזר-מידע איפה להכינס את הפקודה? בCMD?