המחשב לא עולה! חשוב!
-
@משחזר-מידע אם אתה אומר שלא צריך להיות הבדל אז לא צריך אבל מהבנה של בן אדם פשוט כמוני [ואל תצטט אותי...] אם ניכרה בעיה לפני הפירמוט ולאחר הפירמוט עדיין נשארה הבעיה זה אומר אחד משתיים: או שהפירמוט לא פתר את הבעיה או שלא ניתן לדעת האם הבעיה נפתרה.
לא?! -
-
@משחזר-מידע אמר בהמחשב לא עולה! חשוב!:
@aiib אמר בהמחשב לא עולה! חשוב!:
לאחר הפירמוט עדיין נשארה הבעיה
התקנת כבר מחדש ועדיין יש בעיה ?
לא, אבל ההתקנה נעשית במקום אחר שאין לו כ"כ הרבה זמן להיות שם לכן אני מעדיך להיערך מראש... במיוחד אם ראשי הדל לא הצליח להבין למה אם הבעיה ניכרה בסמארט והיא עדיין קיימת שזה יעבוד אא"כ הייתה בעיה נוספת והיא נפתרה אבל הדיסק כרגע לא משהו...
-
@יהודה-12 אמר בהמחשב לא עולה! חשוב!:
סליחה על ההערה, אבל הדיסק בסדר גמור 99 זה אומר שהדיסק הוא 99% (תבדוק במחשב שלך), אחד מהם זה שעות פעולה כללי של הדיסק (שהוא ניצל רק 1%) והשני זה מצד הכיבוי והדלקה (כנ"ל שהוא ניצל רק 1%).
כנראה שהבעיה כלל לא בדיסק.
תבדוק אולי הבעיה בזיכרון RAM.מבלי לזלזל בך חלילה!! @משחזר-מידע הוא מקצוען שמתעסק בזה והוא טען שיש בעיות. ייתכן שאתה צודק אבל אין לי דרך להכריע...
-
@משחזר-מידע אמר בהמחשב לא עולה! חשוב!:
התקנת כבר מחדש ועדיין יש בעיה ?
כן! כעת אני מנסה להתקין מחדש, חיברתי את הדיסק למחשב הבעייתי אחרי הפירמוט של הדיסק ושוב מסך כחול ולאחמ"כ נתקע...
מה יש לעשות או לבדוק? -
סליחה על ההערה, אבל הדיסק בסדר גמור 99 זה אומר שהדיסק הוא 99% (תבדוק במחשב שלך), אחד מהם זה שעות פעולה כללי של הדיסק (שהוא ניצל רק 1%) והשני זה מצד הכיבוי והדלקה (כנ"ל שהוא ניצל רק 1%).
כנראה שהבעיה כלל לא בדיסק.
תבדוק אולי הבעיה בזיכרון RAM.למעשה כעת אני עובד ללא הדיסק הבעייתי אלא עם דיסק אחר אז מסצבר שצדקת והבעיה היא לא בדיסק.
השאלה היא במה כן.... -
@aiib תסביר בדיוק מתי המחשב נתקע.
כשהתקנת את הווינדוס הוא התחיל להתקין ובאמצע נתקע? או שבכלל לא התחיל להתקין.
ודרך דיסק טכנאים ניסית להפעיל את המחשב.
יש פעמים שהזיכרון הפנימי של המחשב לא טוב והוא גם יכול לתקוע את המחשב.
כמו כן יכול להיות שאיזה רכיב פנימי נשרף. -
השאלה היא במה כן....
הדרך היחידה לדעת (ודובר על זה בהתחלה) היא להעלות עם boot log
ואז מניתוח הקובץ הנ"ל אפשר לדעת -
@משחזר-מידע @יהודה-12 כפי שכתבתי כאן המחשב כעת עובד.
אלא שהוא איטי ואני חושש שזה יקרה שוב. אשמח לעזרה שם. פתחתי פסוט חדש כדי שיהיה מסודר...
תודה!!!