הודעת שגיאה כשאני מנסה לקמפל את הפרוייקט
-
כשאני מנסה להריץ את הפרוייקט שאני כותב
הוא כותב לי את הודעת השגיאה הזו:
אם אני מבין מה שהוא אומר זה שהוא לא מצליח לגשת לקובץ כיון שהוא בשימוש ע"י תהליך אחר.
מי יודע מדוע ולמה?
אני מצרף כאן את קובצי המקור כדי שתוכלו לבדוק מה הבעיה:
Person.rar
כמו כן, כאשר אני נכנס לחלון של הוספת תורם הכל עובד טוב, אבל כשאני סוגר אותו ומנסה להכנס אליו שוב - התוכנה נתקעת..
אם מישהו מבין מדוע - אשמח אם יודיעני.תודה רבה מראש!!
פורסם במקור בפורום CODE613 ב01/07/2015 14:37 (+03:00)
-
כמו כן, כאשר אני נכנס לחלון של הוספת תורם הכל עובד טוב, אבל כשאני סוגר אותו ומנסה להכנס אליו שוב - התוכנה נתקעת..
אם מישהו מבין מדוע - אשמח אם יודיעני.לגבי הקריסה הבנתי שהבעיה היא שיצרתי מופע של החלון במחלקה, ואילו בלחיצה על הכפתור רק קראתי למתודה showDialog שלו.
לכן, בפעם הראשונה זה עבד טוב, אך לאחר שסגרתי אותו, ולחצתי על הכפתור שוב, א"כ קראתי למתודה של המופע הקודם וזה גרם לקריסה.
אין לי מושג מה הבעיה לקרוא לאותו מופע פעמיים..
אבל ברגע שהגדרתי את המופע של החלון בתוך הגדרת הכפתור, כך שכל לחיצה על הכפתור יוצרת מופע חדש של מחלקת החלון וקוראת לshowDialog שלו זה עבד יופי!
בהגדרה הקודמת זה היה נראה כך:AddDonor ad = new AddDonor(); private void AddClick(object sender, RoutedEventArgs e) { ad.ShowDialog(); }
ואילו עכשיו:
private void AddClick(object sender, RoutedEventArgs e) { AddDonor ad = new AddDonor(); ad.ShowDialog(); }
את הבעיה הראשונה לא הצלחתי לפתור.
פתחתי פרוייקט חדש, והעתקתי את כל ההגדרות של החלונות מחדש (ויצרתי refrence לdll של הperson, כלומר המחלקות עם הקוד הטהור).
בהתחלה זה רץ טוב, ופתאום הוא שוב פעם כותב לי את אותה הודעת שגיאה שהבאתי למעלה
עכשיו כבר ממש אין לי מושג מה הוא רוצה ממני
אודה מאד מאד למי שיוכל לעזור לי!!
תודה רבה רבה :shock:פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/07/2015 01:01 (+03:00)
-
מאוד משונה.
אתה מריץ את התוכנה בפני עצמה או דרך הStart Debug של VS?
בקשר לShowDialog למופע כבר קיים. כנראה שבמהלך הקוד של החלון הנפתח קראת למתודה Close. מתודה זו מחסלת בעצם משאבים שאחראים לתצוגתו של החלון וממילא א"א אח"כ כבר להשתמש בו. ואכן מקובל לעשות new בכה"ג.פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/07/2015 10:18 (+03:00)
-
דרך הstart without debuging וגם דרך הstart debug של vs ובשניהם זה לא עובד.
לנסות לפתוח אותה עצמאית? איך עושים זאת?לגבי הshowdialog זה קורה גם כשאני קורא לא קורא לclose אלא הלחצן שלי מציב את הערך: dialogresult = true. כנראה שזה מביא לאותו מצב.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/07/2015 10:27 (+03:00)
-
בסייעתא דשמיא ובהשתדלותנו הכל הסתדר!!
כיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, והכל בא על מקומו בשלום!
כנראה, בגלל שהתוכנה קרסה באמצע, ולא לחצתי על "סגור תכנית" התכנית המשיכה לפעול מאחורי הקלעים, וכך כשניסיתי אח"כ לקרוא לה היא הייתה תפוסה.
תודה רבה לכל המנסים והמשתדלים לעזור- תבורכו מן השמים!פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/07/2015 10:46 (+03:00)