Unlimited Email Tracker - תוסף כרום חינמי למעקב אחרי מיילים שנשלחו
-
גדול עלי...
מאותה סיבה שקוראים לי כאן הבוס הגדול ולא רפאל יעקובסון או שמעון דנרי...
פיתרון אחר? -
@חוות-דעת
זה תלוי בהגדרות של התוסף, אתה עדיין יכול לשנות את זה תלחץ על הסמל של התוסף למעלה במסך, ושם בחלק השני של ההגדרות תשנה לפי הענין,אפשרות 1 זה ההודעות שמגיעות כאשר הנמען יפתח את ההודעה, 2- כשילחץ על הקישור (כמובן רק אם שלחת כזה) 3-כאשר תשלח הודעה מתוזמנת (עיין פוסטים לעיל) 4- כאשר מופעלת תזכורת
-
@הבוס-הגדול
יש היום תוכנות שמגינות על המייל (בדרך כלל חברות/משרדי ממשלה וכו' לרוב משתמשים בכאלו) ובין השאר הם חוסמות את אפשרות המעקב (לאו דווקא התוסף הזה אלא כל תוסף מעקב)
כך שלפעמים זה יראה שאף פעם המייל לא נפתח.ויש עוד יותר, שאפילו חוסמים את השולח ואולי גם מעבירים אוטומטי לספאם. כך שמומלץ מתי ששולחים למשרדים ממשלתיים לדוגמה, לבטל את המעקב אחרי המייל הזה.
-
@UA אמר בUnlimited Email Tracker - תוסף כרום חינמי למעקב אחרי מיילים שנשלחו:
@הבוס-הגדול
יש היום תוכנות שמגינות על המייל (בדרך כלל חברות/משרדי ממשלה וכו' לרוב משתמשים בכאלו) ובין השאר הם חוסמות את אפשרות המעקב (לאו דווקא התוסף הזה אלא כל תוסף מעקב)
כך שלפעמים זה יראה שאף פעם המייל לא נפתח.ויש עוד יותר, שאפילו חוסמים את השולח ואולי גם מעבירים אוטומטי לספאם. כך שמומלץ מתי ששולחים למשרדים ממשלתיים לדוגמה, לבטל את המעקב אחרי המייל הזה.
זה כנראה יצר את הבעיה.
(הנמען שלי הוא לא משרד ממשלתי, אלא משווק של מותג ידוע, מוזר.)
עכ"פ, יש אפשרות להגדיר מראש להסיר מעקב אוטומטי מנמען מסויים? -
@חוות-דעת
לגבי כמה הודעות ברצף על פתיחת מייל,
יכול להיות שהנמען משתמש בתוכנת דוא"ל, ש"פותחת" את המייל בשביל "תצוגה מקדימה" או משהו כזה, ואח"כ שהוא עצמו נכנס לתוך ההודעה עצמה זה "נקרא" שוב.
יכול להיות גם הרבה תוספים ש"קוראים" את המייל עוד פעם, כמו התראות על קבלת מייל חדש וכד' -
@הבוס-הגדול
אני מכיר גם עסקים קטנים מאד שמשתמשים בכאלו תוכנות.
רק ציינתי שכיום רוב המשרדים הממשלתיים חוסמים את זה. בעיקר בתקופה האחרונה שמתי לב לזה. -
כיום כל התוספים (שאני מכיר...אולי באחרים זה אחרת) לא יודעים להפריד בין מס' נמענים,
כלומר אם שולחים מייל למס' נמענים, בכל פעם שמישהו פותח אז מקבלים התראה ש"אחד מהנמענים קרא את המייל", אבל אי אפשר לדעת מי מהם בדיוק פתח.לגבי שרשור, אשמח לדעת ממי שמכיר את mailtrack, האם אפשר לדעת על כל הודעה בשרשור בנפרד כמה פעמים נפתחה ומתי, או שזה כמו בתוסף הזה (Unlimited Email Tracker) שאפשר לדעת רק בהודעה האחרונה?
-
@חוות-דעת
לגבי כמה הודעות ברצף על פתיחת מייל,
יכול להיות שהנמען משתמש בתוכנת דוא"ל, ש"פותחת" את המייל בשביל "תצוגה מקדימה" או משהו כזה, ואח"כ שהוא עצמו נכנס לתוך ההודעה עצמה זה "נקרא" שוב.
יכול להיות גם הרבה תוספים ש"קוראים" את המייל עוד פעם, כמו התראות על קבלת מייל חדש וכד'זהו זה, לכאו' זו היתה הסיבה. כי אני מקבל שלש הודעות ממש בזה אחר זה. כנראה משתמש באאוטלוק.
-
לגבי שרשור, אשמח לדעת ממי שמכיר את mailtrack, האם אפשר לדעת על כל הודעה בשרשור בנפרד כמה פעמים נפתחה ומתי, או שזה כמו בתוסף הזה (Unlimited Email Tracker) שאפשר לדעת רק בהודעה האחרונה?
אפשר לדעת.
-
@WWW אמר בUnlimited Email Tracker - תוסף כרום חינמי למעקב אחרי מיילים שנשלחו:
לגבי שרשור, אשמח לדעת ממי שמכיר את mailtrack, האם אפשר לדעת על כל הודעה בשרשור בנפרד כמה פעמים נפתחה ומתי, או שזה כמו בתוסף הזה (Unlimited Email Tracker) שאפשר לדעת רק בהודעה האחרונה?
אפשר לדעת.
אבל זה כ"כ לא מסודר ונקי, התיבת דואר נכנס מתמלא עם מלא 'הודעות נכנסות' כביכול שהם ההתראות של 'מיילטרייק' וזה מקשה מאד על ניהול המייל, אתה לא רואה בברירות האם באמת יש מייל חדש או שזה רק תזכורת.
משא"כ בתוסף הזה, הכל נקי ומסודר, כי ניתוסף רק הערה קטנה עם מספר הפתיחות והקריאות, לא בצורה של 'דואר חדש נכנס'.
כל אחד לפי טעמו והעדפותו. -
@חוות-דעת אמר בUnlimited Email Tracker - תוסף כרום חינמי למעקב אחרי מיילים שנשלחו:
התיבת דואר נכנס מתמלא עם מלא 'הודעות נכנסות' כביכול שהם ההתראות של 'מיילטרייק' וזה מקשה מאד על ניהול המייל, אתה לא רואה בברירות האם באמת יש מייל חדש או שזה רק תזכורת.
זה בגלל שהגדרת התראות בדוא"ל.
תבטל את זה בהגדרות. -
@חוות-דעת
כדי לעדכן את התוסף:
נכנסים לחלון ניהול התוספים של כרום, מפעילים 'מצב פיתוח' (בצד שמאל בשורה העליונה הכחולה), לוחצים על "פרטים" בריבוע של התוסף, ואז על "עדכן" (בראש העמוד בשורה הלבנה)אם לא עובד אז אפשר להסיר את התוסף ולהתקין אותו שוב מחנות גוגל כרום (שם זה תמיד הגרסה הכי מעודכנת)
-
@nach אמר בUnlimited Email Tracker - תוסף כרום חינמי למעקב אחרי מיילים שנשלחו:
@חוות-דעת
זה תלוי בהגדרות של התוסף, אתה עדיין יכול לשנות את זה תלחץ על הסמל של התוסף למעלה במסך, ושם בחלק השני של ההגדרות תשנה לפי הענין,אפשרות 1 זה ההודעות שמגיעות כאשר הנמען יפתח את ההודעה, 2- כשילחץ על הקישור (כמובן רק אם שלחת כזה) 3-כאשר תשלח הודעה מתוזמנת (עיין פוסטים לעיל) 4- כאשר מופעלת תזכורת
אני משתמש בתוסף שהומלץ כאן
ואני לא מצליח לראות את כל האפשרויות שהובאו כאן.
ב. האם ניתן בתוסף זה לראות מי פתח את המייל כאשר שלחתי את ההודעה לכמה אנשים.
@UA אתה יכול לעזור?
תודה -
@שמעון-לאופר אמר בUnlimited Email Tracker - תוסף כרום חינמי למעקב אחרי מיילים שנשלחו:
כזה
בקשר לשאלה השניה
התשובה היא שלילית, תקבל עדכון שההודעה נפתחה על ידי אחד הנמענים -
@שמעון-לאופר אמור להיות לך למעלה בדפדפן סמלים של כל התוספים שמותקנים אצלך ביניהם תמצא גם את הסמל שהבאת רק קצת יותר קטן מהגודל שלו במייל,
בנוגע לשאלה השניה, היא נשאלה בעבר וכמדומני שהתשובה הייתה שלילית ככל שהיא נוגעת לתוסף הזה, אלא שזכור לי שאמרו שיש תוסף אחר שכן מאפשר מעקב אחרי כל נמען ספציפי, תחפש אחורה כמה חודשים, אם תרצה.