עזרה בקבלת ידע על התקנת מרכזיה במשרד
-
יש משרד חדש שכיום יש שם קו רגיל של בזק אינטרנט וטלפון.
אנחנו מעוניינים לעשות שיהיה לנו:- נתב שיחות: למזכירות הקש 1, לשיווק הקש 2... וכו' וכל שלוחה תוביל לטלפון אחר (חלק מהשלוחות לטלפונים שנמצאים במשרד בחדרים שונים, וחלקם לטלפון / פלאפון חיצוני)
- אפשרות להשהיית השיחה עם מנגינת המתנה.
- שינוי בניתוב לפי שעות מענה וכד'.
- אופציה להשארת הודעה קולית שתגיע למייל.
- אופציה להעביר שיחה לשלוחה אחרת. ("אני מעביר אותך לתמיכה טכנית...")
כיום אני עובד עם מערכת של ימות המשיח שאני מפנה שיחות לטלפונים ניידים של העובדים שפרוסים ברחבי הארץ. אבל כנראה שאני צריך עכשיו מערכת שיושבת אצלנו במשרדים. כי כיום לא ניתן להעביר משלוחה לשלוחה, להעביר להשהייה וכד', וגם זמן ההמתנה של המתקשר תלוי בהגדרות של מכשיר הנייד אליו מתקשרים - אם תא קולי וכד'.
אין לי מושג מה אני צריך לחפש, והאם ימות המשיח מתאימים לזה.
אשמח לכל ידע / עצה מצידכם.
תודה מראש.
-
@by6199 אמר בעזרה בקבלת ידע על התקנת מרכזיה במשרד:
@חיבור ימות המשיח היום לא מאפשרת העברה מטלפון אחד למשנהו תוך כדי שיחה, אור להיות בעתיד באמצעות האתר, אבל לא ברור לי איך כלל הנציגים יובלו להיות מחוברים יחד לניהול.
החזקת השיחה תתאפשר לאחר הפיתוח הנ"ל, ושוב דרך האתרשאר הדברים קיימים היום
אתה יודע איזו חברה כן נותנת אופציות כאלה? מה שמו של המוצר הנ"ל?
-
@חיבור
לפי הבנתי אתה מרוצה מהניהול של ימות המשיח, ואתה יודע להתעסק עם ההגדרות, ומה שחסר לך זה רק אופציה של העברת שיחה משלוחה לשלוחה,
להעביר להשהיה קיים בימות המשיח, אם אתה בפלאפון משהה את השיחה (הלחצן הירוק בלע"ז)
ולגבי זמן המתנה של המתקשר אתה יכול להשתמש במודול תורים-שהוא מחייג כמה פעמים שמוגדר.לדעתי מה שהכי מומלץ זה להשאיר את המערכת הבסיסית על ימות המשיח, ולרכוש מרכזיית IP (מרכזית טלפונים שמבוססת על האינטרנט), לימות המשיח יש התמשקות לזה (שיחה נכנסת היא לא בעלות יחידה)
בצלחה
-
@יהודי-טוב אמר בעזרה בקבלת ידע על התקנת מרכזיה במשרד:
לדעתי מה שהכי מומלץ זה להשאיר את המערכת הבסיסית על ימות המשיח, ולרכוש מרכזיית IP (מרכזית טלפונים שמבוססת על האינטרנט), לימות המשיח יש התמשקות לזה (שיחה נכנסת היא לא בעלות יחידה)
מרכזיית ip..
מה זה וממי קונים את זה? -
-
@חיבור אמר בעזרה בקבלת ידע על התקנת מרכזיה במשרד:
@nach תודה! זה נראה שלבזק יש מערכת ניהול משלהם. ניתן לחבר אותם לימות המשיח?
@חיבור @nach
המחירים בבזק יחסית מאוד יקרים, מה שאני הייתי מציע לך זה להתחבר לחברה שנותנת שירות של כתובות IP, ולהתחבר לזה דרך תוכנה של ZOIPER שאתה מתקין על המחשב, ובתוכנה יש לך אפשרות להעביר את השיחה, התוכנה היא בעלות של 40 יורו (נראה לי)אני מתאר לעמי שיש עוד כאלו תוכנות, תחפש....
-
@יהודי-טוב להעביר לקוח לאיתותים זה רחוק מאוד מהעברת לקוח למנגינת המתנה לעתים עדיף כבר לא להחזיק אלא להישאר על הקו.
להעביר לנציג אחר לא פתרת בעייהאני לא יודע מניין לך שזה איתותים, מנסיון- בימות המשיח כשאתה מחזיק את השיחה הוא שומע את מה שמוגדר במוזיקה בהמתנה.
אני גם מעוניין בפיתוח של העברת שיחה, אתה רוצה לפנות לשירות לקוחות שלהם ונשתתף בעלויות הפיתוח...
-
אני גם מעוניין בפיתוח של העברת שיחה, אתה רוצה לפנות לשירות לקוחות שלהם ונשתתף בעלויות הפיתוח...
גם אני יהיה מוכן להשתתף. צור איתי קשר במייל
-
אני לא יודע מניין לך שזה איתותים, מנסיון- בימות המשיח כשאתה מחזיק את השיחה הוא שומע את מה שמוגדר במוזיקה בהמתנה.
מוזיקה בהמתנה באיתות חדש לי.
בנוגע להעברת שיחה ככל וזה מתבצע דרך האתר זה קיים כבר רק לא מוטמע עדיין, ככל וזה יהיה דרך הטלפון על ידי הקשה כלשהי לכאורה ידרשו תשלום על פיתוח
-
@חיבור מהיכרות שלי עם המערכות הקיימות Voicenter היא הפתרון הטוב ביותר, לא יקרה ביחס למחיר השוק, כן יקר ביחס למערכת חינמית כמו ימות המשיח
@ברוך אמר בעזרה בקבלת ידע על התקנת מרכזיה במשרד:
אני משתמש עם voicenter ומאוד מרוצה.
יש להם מיליון אופציות ומחיר לא יקר..דיברתי איתם והם רוצים על מרכזיית IP עם 3 שלוחות 360 ש"ח!!!
בזק כבר יותר זולים. בזק רוצים 200.
מכירים עוד חברות יותר זולות משניהם? -
יש אותם http://www.itd-com.com/
יותר זול אם כי לא הכי מתקדם