שוינדוס יקליד לי את הסיסמא
-
הגדרתי נעילה בכניסה למחשב
אבל אני כל הזמן צריך להקיש את הסיסמא כדי להכנס למחשב
האם יש דרך להגדיר שברגע שהוינדוס יגיע למסך הנעילה, הוא יקליד מעצמו את הסיסמא ויכנס למחשב ?
במחשב הישן (שהיה לו גרסה הרבה יותר ישנה של וינדוס 10) היה לי את זה !
תודה
וגמר חתימה טובה -
@מעמד אמר בשוינדוס יקליד לי את הסיסמא:
הגדרתי נעילה בכניסה למחשב
אבל אני כל הזמן צריך להקיש את הסיסמא כדי להכנס למחשב
האם יש דרך להגדיר שברגע שהוינדוס יגיע למסך הנעילה, הוא יקליד מעצמו את הסיסמא ויכנס למחשב ?
במחשב הישן (שהיה לו גרסה הרבה יותר ישנה של וינדוס 10) היה לי את זה !
תודה
וגמר חתימה טובהזה הגנה נגד מי? אפילו ילד קטן יוכל להגיע לכל החומר שלך
-
@לבלר אם עשיתי סיסמא כנראה שאני לא רוצה לבטל אותה ...
@יוני אמר בשוינדוס יקליד לי את הסיסמא:
זה הגנה נגד מי? אפילו ילד קטן יוכל להגיע לכל החומר שלך
א. איך ? דרך הביוס ?
ב. זה נועד בעיקר שאני רוצה למשל להדליק שירים או שאני עושה איזה פעולה במחשב ולא רוצה שמישהו יעצור אותה אז אני עושה נעילה ואז אי אפשר לבטל את הפעולות שרצות כעת.
על בסיס נעילת מקשים בפלאפון -
@לבלר אם עשיתי סיסמא כנראה שאני לא רוצה לבטל אותה ...
@יוני אמר בשוינדוס יקליד לי את הסיסמא:
זה הגנה נגד מי? אפילו ילד קטן יוכל להגיע לכל החומר שלך
א. איך ? דרך הביוס ?
ב. זה נועד בעיקר שאני רוצה למשל להדליק שירים או שאני עושה איזה פעולה במחשב ולא רוצה שמישהו יעצור אותה אז אני עושה נעילה ואז אי אפשר לבטל את הפעולות שרצות כעת.
על בסיס נעילת מקשים בפלאפוןכנראה שלא מספיק הסברת מה אתה צריך, אני והכותב לפני הבנו שתהיה איזה תוכנה שתרוץ ברקע ומיד שהמחשב למסך הנעילה בעצם הוא יפתח מעצמו כי הוא יקליד לבד את הסיסמא. עכשיו להגיע למסך הנעילה כל אחד יכול אבל להקיש סיסמא א"א אלא רק למי שיש אותה. ואתה מבקש שמתי שיגיעו למסך הנעילה (שכל אחד יכול להגיע לשם) המחשב יקליד את הסיסמא וזה יפתח. אם כן כל אחד יוכל בעצם לפתוח את המחשב
-
@יוני אני מתכווין בהדלקת המחשב
כשאתה מדליק אותו אז הוא מתחיל לעלות, ואם יש נעילה למחשב של וינדוס אז הוא לא ממשיך להפעיל את המחשב עד שתקיש את הקוד
אז בהפעלה אני מעונין שהוינדוס יקיש את הסיסמא לבד.
אז למה אני צריך נעילה ? תשובה: כדי שאוכל כל הזמן ללחוץ על כפתור הוינדוס + L ואני ינעל את המחשב.
וכשאני ארצה לצאת מהמצב נעילה (שנעשה ע"י הוינדוס + L, לא בזמן ההפעלה של המחשב) אין בעיה להקיש את הקוד -
@יוני אני מתכווין בהדלקת המחשב
כשאתה מדליק אותו אז הוא מתחיל לעלות, ואם יש נעילה למחשב של וינדוס אז הוא לא ממשיך להפעיל את המחשב עד שתקיש את הקוד
אז בהפעלה אני מעונין שהוינדוס יקיש את הסיסמא לבד.
אז למה אני צריך נעילה ? תשובה: כדי שאוכל כל הזמן ללחוץ על כפתור הוינדוס + L ואני ינעל את המחשב.
וכשאני ארצה לצאת מהמצב נעילה (שנעשה ע"י הוינדוס + L, לא בזמן ההפעלה של המחשב) אין בעיה להקיש את הקודעכשיו הסברת, אתה בעצם רוצה שבכל עלייה של המחשב לא תהיה נעילה (או שתהיה אבל תיפתח מעצמה) אך שאתה נועל בעצמך לא תהיה פתיחה אוטומטית
-
@שמואל4 אמר בשוינדוס יקליד לי את הסיסמא:
@MusiCode אמר בשוינדוס יקליד לי את הסיסמא:
(יש בהיירנס-בוט תוכנה לזה),
לא צריך להגיע לזה.
הפעלה > 'Netplwiz.exe'
ולבטל את ה'וי' הזה:לבחור שם משתמש וסיסמה שיכנס לבד וזהו.
אצלי מוגדר סיסמא בשביל להכנס, הרצתי Netplwiz.exe ולא היה מסומן כלום לכתחילה
-
@MusiCode אמר בשוינדוס יקליד לי את הסיסמא:
פשוט. עשיתי את זה אצלי:
מגדירים שהמחשב נכנס אוטומטי עם הסיסמא שלך (יש בהיירנס-בוט תוכנה לזה),
ועושים סקריפט בהפעלה, שמייד מוציא את המשתמש החוצה.היות והמחשב שלי איטי, עשיתי את זה, שלא אצטרך לחכות פעמיים בהפעלה...
לא הבנתי. מה הועילו בזה, אם סוף כל סוף צריך להזין סיסמא? ואם לא צריך להזין בכלל סיסמא, אז כל אחד יכול לפתוח המחשב לבד וכל המחשב חשוף בפניו?
-
Netplwiz.exe
מעולה !
לזה התכוונתי !
בדיוק את זה זכרתי שצריך לעשות רק לא ידעתי איך להגיע לזה !
יש דרך להגיע לזה ללא ההפעלה ? (למקרה שאני אשכח את הכתובת הזו Netplwiz.exe)תיצור קיצור דרך ל
C:/windows/system32/Netplwiz.exe
(כתבתי את המיקום בע"פ אני יוודא שזה באמת כך.
-
@חוות-דעת אני משתמש בזה לדבר מאד שימושי,
אני יש לי מחשב, שלאיזה צורך כל שהוא, אני מעוניין שיעלו מספר תוכנות ברקע בהפעלתו.
לכן, המחשב נדלק, נכנס למשתמש שמפעיל את תוכנות אילו ותוך שניה ננעל חזרה...ואיך\איפה אתה מגדיר שינעל מיד בכניסה?
-