מה משמעות הרישיון?
-
אני מתחיל כעת לעבוד עם SDK מסויים (שעוד אדווח לכם איך הוא. נראה מעולה!)
אני קצת תוהה לגבי הרישיון ומקווה שאני מבין אותו נכון.מצ"ב הרישיון באנגלית.
General usage terms: *) If you use/redistribute compiled binary, there are no restrictions. You can use it in any project, commercial and no-commercial. Redistributing compiled binary not limited any way. *) It's allowed to complile source code parts to your application, but then you may not rename class names and namespaces. *) Anything is possible, if special agreement between LumiSoft. THE SOFTWARE IS PROVIDED "AS IS", WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO THE WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE AND NONINFRINGEMENT. IN NO EVENT SHALL THE AUTHORS OR COPYRIGHT HOLDERS BE LIABLE FOR ANY CLAIM, DAMAGES OR OTHER LIABILITY, WHETHER IN AN ACTION OF CONTRACT, TORT OR OTHERWISE, ARISING FROM, OUT OF OR IN CONNECTION WITH THE SOFTWARE OR THE USE OR OTHER DEALINGS IN THE SOFTWARE.
תרגום מכונה של גוגל:
תנאי שימוש כלליים:
*) אם אתה משתמש ב/ להפיץ נערך בינארי, אין מגבלות. אתה יכול להשתמש בו בכל פרויקט, מסחרי ולא מסחרי. פיזור מחדש של הידור בינארי אינו מוגבל בכל דרך.
*) זה אפשר לאסוף חלקי קוד המקור ליישום שלך, אבל אז אתה לא יכול לשנות את שם שמות בכיתה ומרחבים.
*) כל דבר אפשרי, אם הסכם מיוחד בין LumiSoft.
התוכנה מסופקת "AS IS", ללא אחריות מכל סוג שהוא, מפורש או משתמעת,
לרבות, אך לא רק, האחריות לסחירות, התאמה למסוימת
מטרה ואי-פרה. בכל מקרה, המחברים או בעלי זכויות יוצרים יהיו אחראים
לכל תביעה, נזק או חבות אחרת, בין אם במסגרת הפעולה חוזית, נזיקית או אחר,
הנובעת מ, מתוך או בקשר עם התוכנה או לשימוש או עסקות אחרות בתוכנה.אני מבין שאין מגבלות הפצה ושימוש.
גם אתם??פורסם במקור בפורום CODE613 ב16/04/2015 14:25 (+03:00)