קריינות ממוחשבת בוינדוס 10
-
@yossiz
אשמח להתייחסותך בזמנך הפנוי. אני מרגיש סנטימטר לפני הארץ המובטחת... כשמוטחת בי ההודעה העיקשת הזאת, שלא מאפשרת להתקדם.
עריכה: גם כשאני מנסה לשים את מארק למשל, אני מקבל את אותה הודעה. אולי שורש הבעיה בכך שזה מותאם ל32, ולי יש 64 . אבל כשניסיתי להעתיק את ההגדרה שכתובה במדריך ל64 - זה בכלל לא העלה את הקול לבחירה כאפשרות ברירת מחדל. -
@ZACK אמר בקריינות ממוחשבת בוינדוס 10:
היי, מגיע לי כפיים עברתי את המשוכה הזו. אסף הותקן בהצלחה ב SPEECH PROPRTISE
אז בינתיים אני ימחא לעצמי. וכשעוד מישהו יכנס לכאן אשמח אם יוכל לההדריך אותי תכל'ס איך יוצרים את קובץ השמע.
@yossiz תודה בינתיים...
לי קרה אותו דבר שלא מצליח להתקין את אסף עם שגיאת "this voice cannot be played" - איך הסתדר בסוף ?
-
@יוני אמר בקריינות ממוחשבת בוינדוס 10:
לי קרה אותו דבר שלא מצליח להתקין את אסף עם שגיאת "this voice cannot be played" - איך הסתדר בסוף ?
את התיקון ש מורה לעשות המדריך שהעלה @yossiz, יש לעשות בשני מקומות בקובץ. אחד בתחילה והשני לקראת הסוף. (יש קולות שזה מופיע בקובץ שלהם גם שלוש פעמים. צריך פשוט לבדוק שהטקסט שאותו צריכים להחליף, אכן מוחלף בכל מקום בו הוא מופיע)
אתה יודע אולי איך יוצרים בפועל את קובץ השמע? אני לא צולח את זה.
-
@yossiz היקר, סליחה על שאני מלאה אותך...
תוכל לתת קישור למדריך לפיו הרכבת את הקוד הזה:
nircmd.exe speak text שלום 0 100 "c:\temp\speak.wav" 48kHz16BitStereo
אולי כשאני יבין איך זה עובד אצליח לפתור את הבעיה שלי.
בינתיים יצרתי תיקייה בשם temp תחת כונן C ואן נוצר לי בתוכה קובץ שמע בשם SPEAKאממה, הוא ריק.
-
@ZACK אמר בקריינות ממוחשבת בוינדוס 10:
איך הפכת לרואה ואינו נראה?
אתה לא נמצא ברשימת המחוברים.יש לך מושג איפה הכשל שלי?
לא
תוכל לתת קישור למדריך לפיו הרכבת את הקוד הזה:
-
הצלחתי!!!! גם בעברית!!!
פשוט תודה!!
וזה הקוד שעבד אצלי:
nircmdc.exe speak text "אני מאמין באמונה שלמה בביאת המשיח ואף על פי שיתמהמה" 2 80 "c:\temp\speak11.wav" 48kHz16BitStereo
ואין לי ממש מושג מה בעצם ההבדלים בין זה לבין מה שאתה העלית. אולי הגרשיים לפני הטקסט.
ממש תודה! על הידע, ועל הליווי ובעיקר העידוד עם הלייקים מדי פעם...
עריכה: ממה שאני שם לב - אין אפשרות להעתיק לכאן את הקוד בדיוק כפי שהוא ב CMD אולי זה גם היה המקור לכשל שלי. מעלה צילו''מ
![alt text]( image url)