מישהו מנוי לעיתון 'יתד נאמן' ?
-
השבוע ביום רביעי נפתר לבית עולמו הרב יוסף צבי שטיגל זצ"ל
אני מעוניין אם מישהו יכול להעלות לי את הכתבה שכתבו עליו ביום חמישי או שישי ב'יתד' (אין לי מושג מתי זה פורסם, אבל אני מאמין שכתבו עליו כמו שכותבים על כל ת"ח שנפטר)
תודה רבה -
@aiib צודק ביתד השבוע היה כתבה לא שמתי לב כי לא היה לי זמן לקרוא עד הסוף, (בדרך כלל דברים כאלו לא נמצאים שם).
הגודל של העמוד גדול וכבר לא נכנס בסורק ביתי פשוט אז סרקתי בחצאי עמוד אם רוצים משהו איכותי צריך לפנות למערכת העיתון הם נותנים בד"כ.
הרב שטיגל.pdf -
@aiib צודק ביתד השבוע היה כתבה לא שמתי לב כי לא היה לי זמן לקרוא עד הסוף, (בדרך כלל דברים כאלו לא נמצאים שם).
הגודל של העמוד גדול וכבר לא נכנס בסורק ביתי פשוט אז סרקתי בחצאי עמוד אם רוצים משהו איכותי צריך לפנות למערכת העיתון הם נותנים בד"כ.
הרב שטיגל.pdf -
הרב שטיגל.pdf -
@by6199 אמר במישהו מנוי לעיתון 'יתד נאמן' ?:
אם רוצים משהו איכותי צריך לפנות למערכת העיתון הם נותנים בד"כ.
בחינם ?
מישהו יודע אם יש ליתד מהדורת מייל ?
והאם היא בתשלום ? (במקרה שיש) -
הרב שטיגל.pdf