מצלמה איטית
- 
יש לי מצלמת קנון SX700 ובצילום עם פלאש הצילום הוא מאד איטי, כלומר אורך זמן עד שהיא מצלמת. יש משהו לעשות עם זה? [לא זכור לי שזה היה פעם יותר טוב] 
 תודה
- 
יש לי מצלמת קנון SX700 ובצילום עם פלאש הצילום הוא מאד איטי, כלומר אורך זמן עד שהיא מצלמת. יש משהו לעשות עם זה? [לא זכור לי שזה היה פעם יותר טוב] 
 תודה
- 
@aiib אמר במצלמה איטית: יש לי מצלמת קנון SX700 ובצילום עם פלאש הצילום הוא מאד איטי, כלומר אורך זמן עד שהיא מצלמת. יש משהו לעשות עם זה? [לא זכור לי שזה היה פעם יותר טוב] 
 תודהאולי היא על מצב לילה.. (שאז הצילום יותר איטי לצורך עיבוד התמונה) 
- 
תבדוק מה מצב הסוללה. אם היא עברה הרבה טעינות אז אין לה כח להטעין את הפלאש, לכן זה איטי... 
 (רק השערה)
- 
תבדוק מה מצב הסוללה. אם היא עברה הרבה טעינות אז אין לה כח להטעין את הפלאש, לכן זה איטי... 
 (רק השערה)
- 
 תודה
- 
@aiib אמר במצלמה איטית: יש לי מצלמת קנון SX700 ובצילום עם פלאש הצילום הוא מאד איטי, כלומר אורך זמן עד שהיא מצלמת. יש משהו לעשות עם זה? [לא זכור לי שזה היה פעם יותר טוב] 
 תודהכנ"ל אצלי במצלמת sx620 @interes אמר במצלמה איטית: @aiib אמר במצלמה איטית: יש לי מצלמת קנון SX700 ובצילום עם פלאש הצילום הוא מאד איטי, כלומר אורך זמן עד שהיא מצלמת. יש משהו לעשות עם זה? [לא זכור לי שזה היה פעם יותר טוב] 
 תודהכנ"ל אצלי במצלמת sx620 משתתף בצערך...