עוד שאלה באקסס מנו"כ: תיבה/תפריט/בועה קופצת/נשלפת/נפתחת. האמנם?
-
@בעזרתו אמר בעוד שאלה באקסס מנו"כ: תיבה/תפריט/בועה קופצת/נשלפת/נפתחת. האמנם?:
הבעיה, שכשמחפשים "פופאפ באקסס", המשמעות של "טופס מוקפץ" - בכלל.
זה באמת מה שאתה צריך.
המראה לא משנה את העובדה שמדבור בטופס מוקפץ.
צריך שלא יהיה לו כפתורין ומסגרת סטנדרטיים וצריך שהוא ייפתח בנקודה במסך הנכונה אחרי שלוחצים או עוברים על האלמנט המקפיץ. זה מהותו של popup. -
@dovid אמר בעוד שאלה באקסס מנו"כ: תיבה/תפריט/בועה קופצת/נשלפת/נפתחת. האמנם?:
@בעזרתו אמר בעוד שאלה באקסס מנו"כ: תיבה/תפריט/בועה קופצת/נשלפת/נפתחת. האמנם?:
הבעיה, שכשמחפשים "פופאפ באקסס", המשמעות של "טופס מוקפץ" - בכלל.
זה באמת מה שאתה צריך.
המראה לא משנה את העובדה שמדבור בטופס מוקפץ.
צריך שלא יהיה לו כפתורין ומסגרת סטנדרטיים וצריך שהוא ייפתח בנקודה במסך הנכונה אחרי שלוחצים או עוברים על האלמנט המקפיץ. זה מהותו של popup.ברור. הבעיה, כפי שהזכרתי בתחילה, שאם אני צריך עכשיו לנהל בכוחות עצמי מא' ועד ת' את המיקום המדוייק של הפופקורן על המסך, בלי להסתייע בשגרה מוכנה - זה לא שווה את זה.
עריכה: בעצם, לדבריך, זה הפתרון, וצריך לחפש קוד שממקם טופס מוקפץ בפינה דווקאית ולא לרדוף אחרי פקדי אקטיבקס נעלמים. הבנתי אותך.
-
@בעזרתו יש
רק ביטלו את האפשרות הנוחה לבנות את הבסיס של התפריט ב2007. (2003 היה הגרסה האחרונה הנורמלית עם עריכת תפריטים)
תנסה להתחיל כאן
https://access-programmers.co.uk/forums/showthread.php?t=121625
יש איזה קובץ דוגמא בשבילך ואני מנסה לחפש אותו
-
@clickone אמר בעוד שאלה באקסס מנו"כ: תיבה/תפריט/בועה קופצת/נשלפת/נפתחת. האמנם?:
@בעזרתו יש
רק ביטלו את האפשרות הנוחה לבנות את הבסיס של התפריט ב2007. (2003 היה הגרסה האחרונה הנורמלית עם עריכת תפריטים)
תנסה להתחיל כאן
https://access-programmers.co.uk/forums/showthread.php?t=121625
יש איזה קובץ דוגמא בשבילך ואני מנסה לחפש אותו
במחשבה שניה,
גם הויזואליות של תפריט מובנה כזה תהיה גרועה ובלתי ניתנת לשיפוץ, וגם המטרה לא בהכרח תושג.
-
יש 3 דרכים לעשות את זה:
-
ליצור לחצן שבעת הלחיצה פותח תפריט של תיבה משולבת שנמצאת לצידו, רק שהתיבה המשולבת גודלה 0*0 ולכן היא בעצם מוסתרת בטופס, אך בעת הלחיצה על הכפתור התפריט שלה נפתח, ואפשר לשחק עם המיקום שלה שהתפריט יהיה בצמוד לכפתור. השתמשתי עם זה הרבה, זה עובד מצוין ונראה מעולה.
החסרון בזה שאתה מקובע לתפריט פשוט בסגנון תיבה משולבת של אקסס.. -
קומבינה קצת מורכבת, ליצור טופס ללא מסגרת שמופיע בנקודה מסויימת על הגרף, וכדי שהטופס יסגר בלחיצה בכל מקום אחר במסך, ליצור טופס שקוף שמרוח על כל המסך מאחורי הטופס הזה.
-
ליצור תפריט קליק ימני מותאם אישית, שם יש הרבה אפשרויות לסוגי שדות בתוך התפריט או תפריט משני וכדו', ולעשות שבלחיצה על כפתור תבוצע הדמיית לחיצה על הקליק הימני בעכבר, וזה פותח את התפריט במיקום הלחיצה.
-
-
כאן יש דומה - הדוגמה של הטיפים
וכן כאן בהמשך העמוד
יש לציין שאינני יודע מה הרשין להשתמש בזה בדיוק ואם זה חופשי לחלוטיןלא יודע אם זה עדיין רלוונטי בשבילך אבל אם מישהו יחפש אולי יעזור לו
כמו כן יש לי גם קוד לטופס שנסגר בצורה של עימומום אם אתה צריך תכתוב והעלה בל"נ