להציג הודעה ב GMAIL לפי ID
-
שלום, יש לי מידע אודות ID של הודעת דואר אלקטרוני, אני רוצה לארח דפדפן, בתוך חלון WPF, לפתוח את הג'ימייל עם שם משתמש וסיסמה, ולהציג את הודעת הדואר האלקטרוני, אם את כל זה אפשר לדחוף ב URL, זה בכלל חלום....
פתרונות???פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/04/2015 15:41 (+03:00)
-
ברור שאת החשבון וסיסמא גם ניתן להכניס בURL גימייל נוטיפייר עושים את זה
לפתוח הודעה מסוימת משהו מעין זה (כאשר החלק האחרון הוא הID)
https://mail.google.com/mail/u/3/?fs=1&source=atom#all/14cb296c2b925076פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/04/2015 17:48 (+03:00)
-
אפשר, חתיכת קוד ועבודה...
צריך קודם לבדוק בדיוק את מידע הפוסט של login. סביר להניח שהוא מכיל גם טוקן ארור אותו יש לאחזר מדף הכניסה.
הדבר הכי פעוט כאן שיפתח בהודעה המסויימת שזה מושג נדמה לי עם פרמטרים פשוטים כget.פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/04/2015 17:58 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
אפשר, חתיכת קוד ועבודה...
מצטרף להנ"ל אבל אין דרך אחרת . . .
מורידים מה nuget את ה Google API ויש איזה קוד שאתה מריץ וזה בפעם הראשונה פותח למשתמש דפדפן שם הוא עושה לוגין ואתה מקבל חזרה איזה קוד שאתה משתמש איתו.
מכאן והלאה, כל לוגין שאתה רוצה לבצע אתה שולח את הקוד ומקבל טוקן שמאפשר לך להתחבר בלי השם משתמש והסיסמה של היוזר
ואז אתה משתמש ב URL משהו כזה:
https://www.google.com/accounts/TokenAuth?auth=[TOKEN]&service=mail&continue=https://mail.google.com/mail
לגבי מה שכתב MacroShadow לעניות דעתי אין מצב שאפשר לשים פרמטר של מידע כה רגיש ב URL - זה לא יהיה מוצפן אפילו ב HTTPS, לעומת זאת הטוקן שלעיל פוקע מיד אחרי השימוש
כתבתי כזה פעם שלא עלה בסוף לפרודקשן - אם תחליט שאתה הולך על זה אני יחפור למצוא את זה
פורסם במקור בפורום CODE613 ב13/04/2015 18:31 (+03:00)
-
השיטה אותה תיארתי כבר לא פועלת היום
כך שנכון לעכשיו לא ידוע לי על דרך בה אפשר לגשר בין ה API ל UI של ג'ימייל
כיצד ג'ימייל נוטיפייר עושים את זה?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/04/2015 14:12 (+03:00)
-
@softs
השיטה אותה תיארתי כבר לא פועלת היוםכך שנכון לעכשיו לא ידוע לי על דרך בה אפשר לגשר בין ה API ל UI של ג'ימייל
נסה אותו: התנתק מחשבונך בדפדפן, וכשתקבל הודעה חדשה עם חיווי הקלק לפתיחה בדפדפן. נפתח ההודעה בלי שום אימות?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/04/2015 15:57 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
נסה אותו: התנתק מחשבונך בדפדפן, וכשתקבל הודעה חדשה עם חיווי הקלק לפתיחה בדפדפן. נפתח ההודעה בלי שום אימות?
כמובן שזה דורש Login מחדש . . .
אולי הכוונה על זה שהוא מציג את ההודעות בחלונית הקטנה אבל שם זה פשוט מציג את ה HTML של ההודעה ולא מתוך ה UI של המערכתפורסם במקור בפורום CODE613 ב19/04/2015 16:08 (+03:00)
-
@דוד ל.ט.
@MacroShadow
@softs
השיטה אותה תיארתי כבר לא פועלת היוםכך שנכון לעכשיו לא ידוע לי על דרך בה אפשר לגשר בין ה API ל UI של ג'ימייל
אז זהו, יצאתי מהחשבון בדפדפן, לחצתי לחצן ימני על החשבון בג'ימייל נוטיפייר > פתח, וראה זה פלא... הוא נכנס ישר בלי אימות.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/04/2015 22:18 (+03:00)
-
אז זהו, יצאתי מהחשבון בדפדפן, לחצתי לחצן ימני על החשבון בג'ימייל נוטיפייר > פתח, וראה זה פלא... הוא נכנס ישר בלי אימות.
יש סתירה מובנית בדבריך מכיוון שכשיוצאים מכל חשבונות הגימייל האייקון של הגימייל נוטיפייר נהיה כחול ואין את רשימת החשבונות
אז איך לחצת על שם החשבון ?פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/04/2015 22:58 (+03:00)
-
יש סתירה מובנית בדבריך מכיוון שכשיוצאים מכל חשבונות הגימייל האייקון של הגימייל נוטיפייר נהיה כחול ואין את רשימת החשבונות
אז איך לחצת על שם החשבון ?לא התכוונתי לסתור את עצמי. יצאתי מכל החשבונות בדפדפן. כשאני לוחץ על GMAIL בדף הבית של גוגל אני מופנה לדף לבחירת חשבון, עם בחירת חשבון מתבצע אימות.
הצבע של האייקון של ג'ימייל נוטיפייר לא משתנה אא"כ אני מסיר את החשבונות בתוכנה עצמה.פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/04/2015 23:48 (+03:00)
-
אינני מתמצא בכגון הא.
אתה מוזמן להתחבר אלי מרחוק.פורסם במקור בפורום CODE613 ב20/04/2015 13:48 (+03:00)