דיון - WinForm או Web?
-
לא כל כך הבנתי,
כנראה התכוונת תוכנת Desktop או תוכנה אינטרנטית (ווב)
אם כך,
נראה לי שבמקרה של משתמשים מרובים ויש לכולם גישה בריאה לאינטרנט עדיף בווב
בווב כבר אפשר ללכת על MVC זה חדשני קל ונוח (זה מה שאני מתמצא, אולי יש שימליצו ויודעים על דברים אחרים)פורסם במקור בפורום CODE613 ב12/04/2015 12:38 (+03:00)
-
התכוונת כנראה לWinForm מול WEB.
כנראה התכוונת תוכנת Desktop או תוכנה אינטרנטית (ווב)
כן, נכון.
אז וודאי שזה WinForm
WinForm יכול להיות רק המסגרת שבתוכו פועל דפדפן ?
אני רוצה שירגיש אפליקציה שולחנית, בלי לפתוח את הדפדפן
אבל בעצם כל מה שצריך להיות בה כבר קיים באתרפורסם במקור בפורום CODE613 ב12/04/2015 13:04 (+03:00)
-
WinForm יכול להיות רק המסגרת שבתוכו פועל דפדפן ?
אני רוצה שירגיש אפליקציה שולחנית, בלי לפתוח את הדפדפן
אבל בעצם כל מה שצריך להיות בה כבר קיים באתראפשר.
פשוט תיקח טופס, ותמרח בתוכו אובייקט דפדפן.השאלה היא למה אתה צריך שהמשתמש ירגיש שולחני? הרי בסוף הוא יראה אינטרנט שמתנהג כמו אינטרנט, לא?
פורסם במקור בפורום CODE613 ב12/04/2015 16:01 (+03:00)
-
לא הבנתי.
מדובר על תוכנה קיימת, שיש לה השלמה בווב? ואתה רוצה להציג חלקים ממנה? או שהכל כתוב בווב?
וגם לא אמרת כמה מסכים אתה אמור למשוך משם? 1, או הכל וכו' זה יעזור להבין.
אני בעצמי גם משתמש בטופס עם אובייקט דפדפן כשאני רוצה לתת למשתמש שלי נתונים שקיימים באתר עם טעינה אוטו' וכו. אבל לא כמשהוא קבוע, אלא רק בטופס מסויים ופעולה מסויימת.פורסם במקור בפורום CODE613 ב12/04/2015 23:21 (+03:00)
-
א הבנתי.
מדובר על תוכנה קיימת, שיש לה השלמה בווב? ואתה רוצה להציג חלקים ממנה? או שהכל כתוב בווב?
וגם לא אמרת כמה מסכים אתה אמור למשוך משם? 1, או הכל וכו' זה יעזור להבין.מדובר בתוכנה שולחנית קיימת, עם השלמה בווב (בעיקר פרטי חשבון והגדרות לשליטה מרחוק), בהשלמה יש כמה וכמה מסכים...
השאלה אם יש ענין לבנות גם אתר וגם תוכנה כששניהם בעצם נותנים ומחוברים לאותו דבר?פורסם במקור בפורום CODE613 ב12/04/2015 23:54 (+03:00)