מעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים
-
@אלי-TZA אמר במעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים:
@aiib אמר במעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים:
להבנתי מדובר ללא מערכת הפעלה וללא 16 ראם הוספה של שניהם זה כבר יותר מ1000 ש"ח אז אנחנו כבר אוחזים ביותר מ4,000
איך ידידי איך? עיי"ל שהכנסתי כבר במחיר הוספה של 8GB על ה-8GB הקיים חלק +עבודה. ועל ווינדוס דובר כבר שהוא יתקין לבד עם מדריך של יעקב ישראל.
כמובן! זה כבר כתבתי שאם הוא לא מעוניין במערכת הפעלה אז זה המחיר. אבל המחיר באתר שהבאת בתוספת של זכרון פלוס מערכת הפעלה זה פלוס של 1000 ומשהו שקל
-
@aiib אמר במעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים:
אבל המחיר באתר שהבאת בתוספת של זכרון פלוס מערכת הפעלה זה פלוס של 1000 ומשהו שקל
אתה מתעקש.. מה מעניין אותי מחיר של שדרוג זכרון ווינדוס בשניידר? מעניין אותי כמה זה יעלה ל@מעמד .
@אלי-TZA אמר במעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים:תוסיף עוד ₪190 לקינגסטון 8GB RAM מ-KSP + עוד קצת להתקנה אצל פרסומון/bris
כמה לדעתך זה אמור לעלות? ווינדוס כאמור הוא רוצה להתקין לבד.
-
כעת בדקתי בשניידר וראיתי את זה באותו המחיר פחות או יותר כמו הלנובו
כדאי לי אותו על הדל ? הוא יותר טוב מהלנובו ?
אני מבין שזה סדרה יותר טובה ! לא?!
https://www.pc365.co.il/product-19292-Dell_Vostro_15_3580_VM_RD09_11239_ללא_מערכת_הפעלה_במלאי
או אולי מחשב אחר מפה ?
https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p55=7&p67=62&p60=83&p61=26&p174=&p57=& -
@מעמד @אלי-TZA מדובר בדגם Inspiron i5379 שזה דגם שמיוצר עבור מייקרסופט מחיר באתר 800 דולר
ו2 עדכונים... מדובר רק ב8 ראם ונגמרה האחריות...מחשב כמו חדש, האחריות נגמרה במאי, כמעט לא היה בשימוש. מעבד הכי חזק בשוק מחשבי הנייד - i7 דור 8. זיהוי פנים, "13.3 מסך מגע, מסתובב, תאורה במקלדת. 256 SSD. 8GB RAM מחשב באיכות גבוה. במצב מצוין!
-
@מעמד ואוו התקדמתם הרבה עכשיו זה 219 איפה@yossiz שיעשה חשבון?
כמו שכבר כתבתי עיקר המעלה של דל מבחינתך זה אחריות 3 שנים כסטנדרט.
אל תמשיך להסתבך! יש לך כאן מאות פוסטים והגעת למסקנה מה המפרט שאתה צריך.
דל ולנובו זה אותו איכות כמו שגם כבר הבנת.
עכשיו אם אתה רוצה את המעלה של לנובו שאתה כבר מכיר (ואוהב?) לך על זה
אם אתה רוצה מעלה של דל -3 שנות אחריות ללא תוספת-לך על זה.
(אני עדיין חושב שיצא לך הכי זול לקנות לנובו עם 4 ראם ולהוסיף ל12)