מעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים
-
@aiib אמר במעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים:
@מעמד איך שהבנתי נכון אתה מחפש מחשב באיזור של 2400 ש"ח?
א"כ יש לי חבר שמוכר מחשב משומש כמה חודשים אבל עדיין באחריות הוא מוכר אותו בעקבות קניית מחשב שמצא במחיר מציאה.
מדובר בדל i7 דור שמיני SSD 16 ראם.
אם אתה מעוניין אוכל לשאול אותו פרטים נוספים.
לדעתי [ואני קצת נוגע...] אם המחשב משומש רק כמה חודשים ועדיין עם אחריות והוא במפרט של פי כמה וכמה ממחשב אחר במחיר הזה שאחרי כמה חודשים יהיה באותו המצב בדיוק... אז זה משתלם.
תעדכןשאלה לכל החברים ! (בהסכמת @aiib )
האם עדיף לי לקחת את המחשב הנ"ל שהוא דל (ש @bris טוען שלנובו בפשוטים יותר אמינים) ומשומש על אף שאמרו לי למעלה שאין לי צורך בi7 אבל זה במחיר שאני לא אמצא כזה מחשב במפרט הזה ?
כלומר, האם כדאי לי לקחת i7 למרות שאין לי בו צורך ? -
@אלי-TZA הוא לא יידע את המידע אז אני אשתדל לענות.
מכיוון שמדובר במחשב משומש אין לו את תקופת האחריות המלאה. האחריות באה בעיקר לומר שלא נפלת בפח. כי גם אם אתה לא מאמין למוכר תמיד תוכל לחזור לדל.
מה שכן תמיד אפשר לקנות אחריות נוספת.
בסופו של דבר מדובר במחשב שלדעתי המחיר שלו בארץ הוא לפחות 5000 ש"ח [ואשמח אם מישהו יעמיד אותי על טעותי] כך שלקנות כזה מחשב בחצי מחיר כשהוא עדיין עם אחריות וכמעט ללא שימוש זה מציאה ממש לדעתי [ושוב, אני נוגע...] -
בסופו של דבר מדובר במחשב שלדעתי המחיר שלו בארץ הוא לפחות 5000 ש"ח [ואשמח אם מישהו יעמיד אותי על טעותי]
איך אפשר להעמיד אותך אם אתה שומר בסוד את המפרט המדוייק של המחשב ואיזה דגם הוא?
אני מבין שזה מאיביי ויש את האחריות העולמית של דל. השאלה כמה זמן נשאר ובעיקר איך היחס של הנציגות המקומית לאחריות בינלאומית.
-
@אלי-TZA אמר במעונין בהמלצה למחשב חדש למעמדים:
בסופו של דבר מדובר במחשב שלדעתי המחיר שלו בארץ הוא לפחות 5000 ש"ח [ואשמח אם מישהו יעמיד אותי על טעותי]
איך אפשר להעמיד אותך אם אתה שומר בסוד את המפרט המדוייק של המחשב ואיזה דגם הוא?
אני לא המוכר ולכן לא יודע את המפרט המדוייק. כתבתי למעלה שמדובר בi7 עם 16 ראם וSSD
השאלה כמה זמן נשאר ובעיקר איך היחס של הנציגות המקומית לאחריות בינלאומית.
כמה נשאר לא יודע בדיוק. אבל היחס של החברה בישראל הוא רגיל לחלוטין כל עוד עשית העברה של האחריות לישראל. נתקלתי כבר בשירות שלהם בישראל. שירות מצויין גם באחריות בינלאומית.
-
אני לא המוכר ולכן לא יודע את המפרט המדוייק. כתבתי למעלה שמדובר בi7 עם 16 ראם וSSD
יש לך מחשבים I7-8565U SSD 8GB RAM החל מ₪2790 תוסיף עוד ₪190 לקינגסטון 8GB RAM + עוד קצת להתקנה אצל פרסומון/bris וקיבלת סד"ג של קצת יותר משלוש אלף בארץ עם אחריות 3 שנים
-
@אלי-TZA להבנתי מדובר ללא מערכת הפעלה וללא 16 ראם הוספה של שניהם זה כבר יותר מ1000 ש"ח אז אנחנו כבר אוחזים ביותר מ4,000
גם שים לב שמדובר במחשב של 15.6 מנסיוני 13 אינצ' וכן 14 תמיד יותר יקרים.
אבל אם הוא מעוניין בגדול אז זה לא רלוונטי
אבל אם לא משנה לו מערכת הפעלה ומדובר באותו הדגם שאני מציע לו אז אני ממליץ ל @מעמד לא לקנות את המחש מחבר שלי!!!
כמובן נחכה לשמוע מחברי את הדגם המדוייק! -
אבל אדרבה אם מספיק ל @מעמד המחשב שהצעת שיילך עליו! אני לא מרוויח שקל... סתם טובה לחבר
אני הבנתי שמספיק לי את זה
https://www.pc365.co.il/product-20134-Lenovo_IdeaPad_L340_15IWL_81LG00DFIV_ללא_מערכת_הפעלה -
להבנתי מדובר ללא מערכת הפעלה וללא 16 ראם הוספה של שניהם זה כבר יותר מ1000 ש"ח אז אנחנו כבר אוחזים ביותר מ4,000
איך ידידי איך? עיי"ל שהכנסתי כבר במחיר הוספה של 8GB על ה-8GB הקיים חלק +עבודה. ועל ווינדוס דובר כבר שהוא יתקין לבד עם מדריך של יעקב ישראל.