איזו שפה מאפשרת?
-
התוכנה הזו נכתבה בשפת דלפי.
קשה לי להגדיר מדוע היא כ"כ מוצאת חן בעיני
החלון העצמאי (לא בסגנון הכללי של חלונות), אוהב שזה קצת דומה לתוכנות דוס.
מהירות פעולה.
שינוי חלקים בעקבות בחירה, ללא שום תזוזה של שאר תצוגת התוכנה (שונא את קפיצת החלונות בווינדוס!).זה בעצם אפשרי בכל תוכנה?
EFT_PriceOffer.rar
פונטייפ.PNGפורסם במקור בפורום CODE613 ב17/02/2015 18:38 (+02:00)
-
כמו שרמזת, זה בכלל לא קשור לשפה, אלא לטכנלוגיה, בשפות הכל אפשרי אם יש מהדר/API לטכנלוגיה שבה זה אפשרי.
בתכלס משתמשים תמיד עם API כשיש הרבה ספריות מהם חוצות פלפורמות.אני ממליץ כמובן על WPF... בWPF זה פשוט משחק ילדים לעשות כל דבר.
בשולי הדברים: לפני כמה שנים דיברתי בטל' עם כותב התוכנה הזו. אז הייתי מתכנת (נלהב) WinForms של דוטנט. הוא שאל אותי "אני לא מבין מה אנשים מתלהבים מ.NET, מה חסר לי בדלפי. ניסיתי להסביר פה שם (בעצם ממש לא ידעתי, אני די נולדתי לתוך .NET) כמובן שזה לא שכנע אותו, ואז הוא עבר לשאלה אחרת: "תגיד, כזה דבר אפשר לעשות בדוט נט"? הוא הראה לי חלנות מעוצבים מאוד מעשה ידיו (הוא אמן בUI). אמרתי לו בגמגום של מותקף שבדוט נט אפשר הכל, רק שצריך לדעת עם מה להשתמש, ואזפתאום הוספתי, "כן אפשר עם WPF" אותה עוד לא הכרתי בכלל רק הרגשתי את הבאז שהיא עשתה :):) כמובן שהוא די השתכנע מגיגומי שאין על דלפי, אולי הוא צודק (מה פתאום!! :lol: וברצינות, כן אני משוכנע שאין על NET.).פורסם במקור בפורום CODE613 ב17/02/2015 19:17 (+02:00)