שימוש בgps usb בווינדוס 10
-
הזמנתי מאלי אקספרס חיישן גי פי אס זה:
https://he.aliexpress.com/item/32922134385.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dVSRg2Z
של חברת u-blox - אתר החברה - עשיתי את ההוראות שנדרשו. אבל אני לא בטוח שהתקנתי את החלק הנכון. זה עובד לפעמים ולפעמים לא נדלק.אם מישהו קנה כזה או יודע מה אני צריך לעשות אני אשמח כי אני תקוע.
תודה. -
@משוש אמר בשימוש בgps usb בווינדוס 10:
זה עובד לפעמים ולפעמים לא נדלק.
לדעתי אם פעמים הוא עובד ופעמים הוא אפילו לא נדלק [תיארתי נכון?] זה אומר שהרכיב בעייתי. כי אם זאת הייתה בעיה בהתקנה איך הוא עובד לפעמים? וגם אם זאת בעיה בהתקנה אין סיבה שהוא לא יידלק בכלל, הוא היה צריך להידלק ולא לתת מיקום וכדו'
-
@aiib אמר בשימוש בgps usb בווינדוס 10:
לדעתי אם פעמים הוא עובד ופעמים הוא אפילו לא נדלק [תיארתי נכון?] זה אומר שהרכיב בעייתי. כי אם זאת הייתה בעיה בהתקנה איך הוא עובד לפעמים? וגם אם זאת בעיה בהתקנה אין סיבה שהוא לא יידלק בכלל, הוא היה צריך להידלק ולא לתת מיקום וכדו'
אני יתלונן
תודה -
@aiib אמר בשימוש בgps usb בווינדוס 10:
אני יתלונן
תודהלהתלונן זה תמיד טוב
אבל אם אתה צריך את זה כעת יש מקום עוד לבדוק את ההתקנה דהיינו הסרה מוחלטת של ההתקן ומנהל ההתקן והתקנה מחדש,
בהחלט יכול להיות שמחמת התקנה לא טובה פעם יעבוד ופעם לא יעבוד
אפשר גם לנסות הורדת מנהל התקן עדכני מאתר החברה