למה זה לא מצליח - JS
-
@ש-ב-ח אמר בלמה זה לא מצליח - JS:
מי זה this?
אתה מצביע כנראה לאלמנט הלא נכון, מי קורא לפונקציה? אם זה מאירוע, אתה צריך לגשת ליעד של האירוע כך:function toListRegisterd(e){ var selected = $(e.target).data('index'); alert(selected); } -
@ש-ב-ח אמר בלמה זה לא מצליח - JS:
מי זה this?
אתה מצביע כנראה לאלמנט הלא נכון, מי קורא לפונקציה? אם זה מאירוע, אתה צריך לגשת ליעד של האירוע כך:function toListRegisterd(e){ var selected = $(e.target).data('index'); alert(selected); }@ש-ב-ח אם הבנתי נכון, פונקציית
dataשל jquery לא בנוי לגמרי על מאפייני data של html.
עיין כאן: https://api.jquery.com/data/#data-html5 שאחרי הקריאה הראשונה ל-dataעל אלמנט כלשהו, לא תזוהו שינויים למאפייני data.Since jQuery 1.4.3, data-* attributes are used to initialize jQuery data. An element's data-* attributes are retrieved the first time the data() method is invoked upon it, and then are no longer accessed or mutated (all values are stored internally by jQuery).
@יוסף-בן-שמעון אמר בלמה זה לא מצליח - JS:
אם זה מאירוע, אתה צריך לגשת ליעד של האירוע כך:
למה לא נכון להשתמש ב-
this?
https://stackoverflow.com/questions/17665489/using-this-inside-an-event-handler -
@ש-ב-ח תשנה ל
alert(this.attributes['data-index'].value);או
alert(this.dataset.index);תדווח אם זה עובד.
-
הצילום מסך שלך לא אומר לי כלום. הוא גם מבוסס על הנחה (שהפונקציה מדברת על אותו אלמנט המצולם).
האמת שכיון שאני לא יודע מי ואיך קורא לפונקציה, אז @יוסף-בן-שמעון צודק לחלוטין שיש לנו פה שאלה מאוד חלקית.
יש לך עוד כיוון בדיקה (תדפיס עםconsole.log(this)את האלמנט ותראה מה הפלט), או שתראה לנו את קוד ההרשמה לאירוע. -
הצילום מסך שלך לא אומר לי כלום. הוא גם מבוסס על הנחה (שהפונקציה מדברת על אותו אלמנט המצולם).
האמת שכיון שאני לא יודע מי ואיך קורא לפונקציה, אז @יוסף-בן-שמעון צודק לחלוטין שיש לנו פה שאלה מאוד חלקית.
יש לך עוד כיוון בדיקה (תדפיס עםconsole.log(this)את האלמנט ותראה מה הפלט), או שתראה לנו את קוד ההרשמה לאירוע. -
@ש-ב-ח בדיוק!
אני מציע לך טיפ שיקל עליך את העבודה: במקום שתהיה שתקשר פונקציה כללית לאירועי השינוי של כלל הradio ובתוך הפונקציה תבדוק את ערך הdata-index,
תוכל להזניק פונקציה אישית לכל אחד, שתקרא לפונקציה הכללית עם ארגומנט עם הID המתאים:input.on('change', function() { toListRegisterd(no); } );ולשנות את הפונקציה:
function toListRegisterd(id){ alert(id); }כמובן שאם הקוד קצר (ובהתאם לטעמך אולי גם אם זה ארוך) תוכל לחסוך את toListRegisterd ולהשתמש ישירות בפונקציה האנונימית שבפקודת ההרשמה לאירוע.
טיפ נוסף: תעבור לangularjs.
-
@ש-ב-ח בדיוק!
אני מציע לך טיפ שיקל עליך את העבודה: במקום שתהיה שתקשר פונקציה כללית לאירועי השינוי של כלל הradio ובתוך הפונקציה תבדוק את ערך הdata-index,
תוכל להזניק פונקציה אישית לכל אחד, שתקרא לפונקציה הכללית עם ארגומנט עם הID המתאים:input.on('change', function() { toListRegisterd(no); } );ולשנות את הפונקציה:
function toListRegisterd(id){ alert(id); }כמובן שאם הקוד קצר (ובהתאם לטעמך אולי גם אם זה ארוך) תוכל לחסוך את toListRegisterd ולהשתמש ישירות בפונקציה האנונימית שבפקודת ההרשמה לאירוע.
-
@dovid אמר בלמה זה לא מצליח - JS:
לאט... כדי לעבור צריך קודם להכיר את הדירה הראשונה...
לפי מה שהבנתי אנגולר היא לא קלה אז למה לקפוץ ישר למים העמוקים?@ש-ב-ח אני ראיתי שאתה משתמש עם jQuery.
אז angularjs זה פשוט ספריה אחרת, והיא כן קלה מאוד, שטובה ממנה בהרבה (בשביל התוצאות המצופות).נ.ב. שים לב שאנגולר בד"כ מתייחס לאנגולר 2+ שזה ממש מסובך, ואילו angularjs מתייחס לאנגולר 1 שזה ממש ספריה חמודה כמו jQuery.
-
@ש-ב-ח אני ראיתי שאתה משתמש עם jQuery.
אז angularjs זה פשוט ספריה אחרת, והיא כן קלה מאוד, שטובה ממנה בהרבה (בשביל התוצאות המצופות).נ.ב. שים לב שאנגולר בד"כ מתייחס לאנגולר 2+ שזה ממש מסובך, ואילו angularjs מתייחס לאנגולר 1 שזה ממש ספריה חמודה כמו jQuery.
-
@ש-ב-ח אם הבנתי נכון, פונקציית
dataשל jquery לא בנוי לגמרי על מאפייני data של html.
עיין כאן: https://api.jquery.com/data/#data-html5 שאחרי הקריאה הראשונה ל-dataעל אלמנט כלשהו, לא תזוהו שינויים למאפייני data.Since jQuery 1.4.3, data-* attributes are used to initialize jQuery data. An element's data-* attributes are retrieved the first time the data() method is invoked upon it, and then are no longer accessed or mutated (all values are stored internally by jQuery).
@יוסף-בן-שמעון אמר בלמה זה לא מצליח - JS:
אם זה מאירוע, אתה צריך לגשת ליעד של האירוע כך:
למה לא נכון להשתמש ב-
this?
https://stackoverflow.com/questions/17665489/using-this-inside-an-event-handler@yossiz אמר בלמה זה לא מצליח - JS:
למה לא נכון להשתמש ב-
this?
https://stackoverflow.com/questions/17665489/using-this-inside-an-event-handlerלא הכרתי, תודה רבה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות