סינכרון שמע להסרטה מרחפן האם ישנה איזה דרך?
-
לא הבנתי, אתה רוצה שמע דווקא מהוידאו? או שאתה יכול להקליט אח"כ ? אני כמעט בטוח שבהסברים על דברים וכדו' הם פשוט מקליטים אח"כ בעריכה.מקווה שכעת זה מובן יותר למה התכוונתי.
-
כל ההסרטות עם רחפן זה בעיקר לנוף\דברים גבוהים שא"צ בסנכרון שמע מדוייק כמו בהרצאות. זה לא משהו שבד"כ משתמשים בו ולא חושב שיש קיצורי דרך.
-
@aknvtchtk תעשה חיפוש בגוגל על הסרטות ע"י רחפן תבחר איזה מפיק כזה שלא נראה לך משהו גדול במיוחד ושלח לו מייל עם השאלה. אני בטוח שיהיו כאלו שישמחו לענות לך
-
@aknvtchtk תעשה חיפוש בגוגל על הסרטות ע"י רחפן תבחר איזה מפיק כזה שלא נראה לך משהו גדול במיוחד ושלח לו מייל עם השאלה. אני בטוח שיהיו כאלו שישמחו לענות לך
-
@aknvtchtk סתם מסקרנות ,באיזה רחפן מדובר?
-
@aknvtchtk סתם מסקרנות ,באיזה רחפן מדובר?
-
@ארי63 מאוויק פרו
דיברתי עם צלם והוא אמר שהטריק שלהם לצילום עם כמה מצלמות זה שבהתחלה כולם מתחילות להסריט מיד מצלמים עם פלאש וכך ניתן להשוות ביניהם לפי הרגע שבו נעשה הפלאש
אני ינסה לשאול עוד@aknvtchtk אמר בסינכרון שמע להסרטה מרחפן האם ישנה איזה דרך?:
@ארי63 מאוויק פרו
דיברתי עם צלם והוא אמר שהטריק שלהם לצילום עם כמה מצלמות זה שבהתחלה כולם מתחילות להסריט מיד מצלמים עם פלאש וכך ניתן להשוות ביניהם לפי הרגע שבו נעשה הפלאש
אני ינסה לשאול עודיפה .יש לי מאוויק אייר, הרחפנים שלהם באמת על רמה. ברחפן כמובן אין פלאש אז זה לא יעזור.
-
@aknvtchtk אמר בסינכרון שמע להסרטה מרחפן האם ישנה איזה דרך?:
@ארי63 מאוויק פרו
אני ינסה לשאול עודיפה .יש לי מאוויק אייר, הרחפנים שלהם באמת על רמה. ברחפן כמובן אין פלאש אז זה לא יעזור.