בעיה בהצגת הסרטות במצלמה
-
אחותי משגעת אותי. היא קנתה מלצמה קנון sx710 והיא יום אחד הסריטה במצלמה, והיא לא רואה את ההסרטות של אותו היום דרך המצלמה. ניסיתי לעזור לה ואני לא יודע מה הכיון כי כל הפרמטרים של ההסרטות תואמות להסרטות אחרות שאני מסריט עכשיו וכן רואים אותם..
מה אפשר לעשות??
תודה -
אחותי משגעת אותי. היא קנתה מלצמה קנון sx710 והיא יום אחד הסריטה במצלמה, והיא לא רואה את ההסרטות של אותו היום דרך המצלמה. ניסיתי לעזור לה ואני לא יודע מה הכיון כי כל הפרמטרים של ההסרטות תואמות להסרטות אחרות שאני מסריט עכשיו וכן רואים אותם..
מה אפשר לעשות??
תודה -
@זלמן אני לא יודע אם זה מה שהיה אבל במצלמות אם מעבירים את התמונות או ההסרטות למחשב ואז לכרטיס המצלמה לא תזהה את ההסרטות
-
@זלמן לא הצלחתי להבין האם מה שתיארתי זה מה שקרה
לא יודע אם יש מה לעשות אבל קודם כל צריך להבין מה קרה -
@aiib מה שהיה זה שאחותי הייתה צריכה לשלוח לחברה שלה כמה גיגות של תמונות והסרטות, היא חיברה את זה למחשב וזהו, אחרי זה לא היה אפשרי כבר לראות את זה. הסרטות ממצלמה אחרת הקודמת שלה - כן רואים.
-
@זלמן אני לא יודע אבל ייתכן כמו שכתבתי כבר שהיא העבירה את זה מהכרטיס ואז היא החזירה. בכזה מקרה לא רואים במצלמה
-
@זלמן אם תאשר לבאים אחרי שזה מה שארע ייתכן שימצאו בעיה
אבל זו בעיה מוכרת והיא כבר חצי צרה שכך היא תדע פעם הבאה להיזהר -
עדיין לא הבנתי מה בדיוק קרה.
אבל אם היא לא הוציאה את החומר מהכרטיס אפי' לרגע אחד ולא עשו שום שינוים בכרטיס. אלא רק העתיקה למחשב - לא אמור להיות שום בעיה.זה נשמע שיש בעיה בכרטיס.
יש אנטי וירוס במחשב? איזה?
את התמונות שהיו שם כן אפשר לראות?
אם מסריטים סרטון חדש על הכרטיס הנ''ל, אפשר לצפות בו? -
עדיין לא הבנתי מה בדיוק קרה.
אבל אם היא לא הוציאה את החומר מהכרטיס אפי' לרגע אחד ולא עשו שום שינוים בכרטיס. אלא רק העתיקה למחשב - לא אמור להיות שום בעיה.זה נשמע שיש בעיה בכרטיס.
יש אנטי וירוס במחשב? איזה?
את התמונות שהיו שם כן אפשר לראות?
אם מסריטים סרטון חדש על הכרטיס הנ''ל, אפשר לצפות בו?