תחליף לתוסף Google Translate
-
@clickone על זה התכוונתי גם אני. זה רק בגדולים, ודאי שלא סטנדרט.
אני חושב ש@yossiz מתכוון שגם חברות שזה מאחורי NAT ניתן בד"כ לבקש להיות עם ציבורי, ועל זה אמרתי שלדעתי בחינם אין כמעט כאלה חברות כיום (אבל יש את האופציה של IPv6 שיש בכמה חברות ובינתיים נטפרי לא תומכת בזה). -
@dovid אמר בתחליף לתוסף Google Translate:
(אפשר ב20/25 ש"ח לקנות אייפי פרטי בRL או בחברה אחרת מלבד 019 וזהו).
דיברתי בעבר עם 019, ואמרו לי שאפשר לקנות ב15 שקל
-
@מתמחה-במחשבים 019+נטפרי?
-
@מתמחה-במחשבים לא קניתי, רק התענייתי
-
@מתמחה-במחשבים שוב, תשאל לגבי לקוחות נטפרי.
-
@dovid אמר בתחליף לתוסף Google Translate:
@clickone על זה התכוונתי גם אני. זה רק בגדולים, ודאי שלא סטנדרט.
אני חושב ש@yossiz מתכוון שגם חברות שזה מאחורי NAT ניתן בד"כ לבקש להיות עם ציבורי, ועל זה אמרתי שלדעתי בחינם אין כמעט כאלה חברות כיום (אבל יש את האופציה של IPv6 שיש בכמה חברות ובינתיים נטפרי לא תומכת בזה).סתם שאלה, אם אני מאחורי NAT אני מוגן מפני הזחלנים שמשוטטים ומחפשים פורט פתוח במחשב כדי להשתלט עליו?
זה אומר שכל הצורת פריצה דרך פורטים לא רלוונטית לגביי (חוץ מהאקר שנמצא באותה הרשת)?
-
-
@MusiCode אמר בתחליף לתוסף Google Translate:
פעם הייתי באיזו הרצאה (נחש מה היה הנושא שם...)
אני לא טוב בניחושים... (רק מקוה שלא היה בנושא "סכנות האינטרנט", כי אז זה כל כך עצוב שא"א אפילו לצחוק... הרצאה בתחום אבטחת מידע? אולי נסיון לשווק אנטי וירוס?)
והמרצה איים, שכל מי שמחובר לאינטרנט, תוך 6 דקות יפרצו לו למחשב... (וזה נתון שאני מניח שהיה אמיתי באיזו תקופה, כמובן, למי שאין אנטי ווירוס).
אז זה לא רלוונטי בימינו?
רלוונטי מאוד, אבל לא במחשבים ביתיים.
אם יש לך שרת עם SSH עם סיסמה חלשה, באמת יפרצו תוך זמן קצר מאודפעם (לפני XP SP3) לא היה חומת אש בווינדוס בברירת מחדל, ואז, אם לא היית מאחורי NAT, ושיתוף קבצים (SMB) היה פעיל, אולי ייתכן הנתון שאתה אומר.)
אני לא אומר שאין בעיות כאלו במחשבים ביתיים, אני רק אומר שהם נדירים בהרבה מבעיות אחרות
-
@yossiz אמר בתחליף לתוסף Google Translate:
@MusiCode אמר בתחליף לתוסף Google Translate:
פעם הייתי באיזו הרצאה (נחש מה היה הנושא שם...)
אני לא טוב בניחושים...
דווקא כן...
(רק מקוה שלא היה בנושא "סכנות האינטרנט", כי אז זה כל כך עצוב שא"א אפילו לצחוק... )
-
@מתמחה-במחשבים אמר בתחליף לתוסף Google Translate:
סוף דבר
מצאתי תוסף אחר, אמנם פחות מדוייק, אך גם מהווה תחליף טוב
איך הוא עובד בדיוק?
לא הצלחתי להבין