מחיקת כרטיס SD ברגע שמתחבר למחשב
-
@משחזר-מידע אמר במחיקת כרטיס SD ברגע שמתחבר למחשב:
גם המפגר הכי גדול יכול להחזיק מערכת\מכשיר הקלטה ולהקליט את השיעור\דרשה או כל מה שיתנגן שם
זה קובץ TXT
-
לא השתנה כלום
אפשר לפתוח את זה במיקומו החוקי והמאושר
ולהקלידו מחדש -
@משחזר-מידע אמר במחיקת כרטיס SD ברגע שמתחבר למחשב:
לא השתנה כלום
אפשר לפתוח את זה במיקומו החוקי והמאושר
ולהקלידו מחדשלא משנה זה להקליד המון!!!!!!
אני מחפש דרך לעשות COPY PROTECTION או SELF DESTRUCTION אוELIANS מUFO לא משנה איך שתקרא לזה העיקר שיעשה את ההגנה -
@yossiz אמר במחיקת כרטיס SD ברגע שמתחבר למחשב:
הנה החברה שפרוייקט השו"ת משתמשים בהם.
https://www.truscont.com/
אולי יש להם משהו שמתאים לך.איך זה עובד באמת?
-
@WWW
truscont נותנים כמה סוגי אבטחה. אחד מהם הוא מה שפרוייקט השו"ת משתמשים שזה מניעת הרצת התוכנה בלי רשיון. זה לא עובד על ידי הצפנה אלא שהם עוטפים את התוכנה המקורית (responsa.exe) עם תוכנה משלהם שבודק את הרשיון לפני שהוא קופץ ל-entry point המקורי של ה-EXE (פחות או יותר...).
חוץ מזה, הם מציעים פתרון עבור מניעת העתקה, שזה פרוייקט השו"ת לא צריכים (מכיון שלא קל לפענח את הקבצים בלי התוכנה שלהם). @chocolate ביקש מניעת העתקה, אז חשבתי שאתה מדבר על זה. וזה הסברתי שהם עושים על ידי הצפנה.@WWW אמר במחיקת כרטיס SD ברגע שמתחבר למחשב:
ואיך בכל אופן התוכנה המדוברת נפרצת שוב ושוב?
על השוב ושוב אני לא יודע לענות. אני דווחתי להם פעם על פריצה, והיה נשמע שזה לא היה משהו שהם הכירו, והם טענו שזה לא הפריצה המפורסמת. מאז הם הקשיחו קצת את ההגנה (בנסיון) למנוע פריצות מהסוג שעליו דווחתי.
-
על השוב ושוב אני לא יודע לענות. אני דווחתי להם פעם על פריצה, והיה נשמע שזה לא היה משהו שהם הכירו, והם טענו שזה לא הפריצה המפורסמת. מאז הם הקשיחו קצת את ההגנה (בנסיון) למנוע פריצות מהסוג שעליו דווחתי.
יש לי חבר שפרץ גרסה מסוימת.
שאלתי אותו איך, הוא טען לי שזה היה די פשוט ב IDA... -
זה לא עובד על ידי הצפנה אלא שהם עוטפים את התוכנה המקורית (responsa.exe) עם תוכנה משלהם שבודק את הרשיון לפני שהוא קופץ ל-entry point המקורי של ה-EXE (פחות או יותר...).
זה לא בדיוק רשיון, זה משהו שקשור להתקן פיזי, איך זה עובד?
כנ"ל בתג? -
@WWW אמר במחיקת כרטיס SD ברגע שמתחבר למחשב:
שאלתי אותו איך, הוא טען לי שזה היה די פשוט ב IDA...
לא יודע, ההגנה כפי שאני מבין אותה לא ניתנת לפריצה עם נתוח סטטי ב-IDA בלבד, והפרצה שאני מצאתי לא מצריך IDA (זה היה קל מדי, בהתחלה לא האמנתי שהצלחתי). אני מדבר על גירסת אונקי. ייתכן שהוא מדבר על גירסת ה-CD שזה עובד בצורה אחרת.
זה משהו שקשור להתקן פיזי, איך זה עובד?
כנ"ל בתג?יש הבדל בין המנגנון של HASP (הפלאג של תג) למנגנון של truscont
התשובה על זה גם יסביר מה שכתבתי לעיל.
לא יודע אם מתאים ליכנס לפרטים פה -
לא יודע אם מתאים ליכנס לפרטים פה
בעצם אין בעיה להגיד איך המנגנון של HASP עובד. התוכנה שולחת בקשה קריפטוגרפית לפלאג ואם היא לא מקבלת תשובה נכונה היא לא ממשיכה לעבוד.
חוץ מזה הם מערפלים קשות את הקוד של התוכנה ושמים הרבה מכשולים ואנטי דיבאגינג. -
לא יודע אם מתאים ליכנס לפרטים פה
בעצם אין בעיה להגיד איך המנגנון של HASP עובד. התוכנה שולחת בקשה קריפטוגרפית לפלאג ואם היא לא מקבלת תשובה נכונה היא לא ממשיכה לעבוד.
חוץ מזה הם מערפלים קשות את הקוד של התוכנה ושמים הרבה מכשולים ואנטי דיבאגינג.יש תוכנה של פלאג וירטואלי.
-
הוא הצליח לזהות את הבדיקה של הקוד שזה חוקי, ואז הגדיר שגם אם לא, יחזיר שכן.
משהו כזהבעיקרון לא מגדירים שזה יחזיר שכן
אלא עוקפים את הבדיקה ישירות להרצה של התוכנה
(מקווה שתוכן מסוג זה מותר לכתוב כאן)