נהגים. זהירות בכביש!!! הקנסות החדשים של המשטרה
-
@clickone לא ברור
עכשיו מצאתי שכהיום ההנחיה היא לא לאכוף http://roni.plk-law.co.il/phone-while-driving-2/
כנראה עפ''י החוק יכולים לאכוף, אבל ההנחיה היא שלא לעשות כן,
אבל אם נפלת על שוטר שקם ברגל שמאל כנראה יוכל לתת דו''ח.
סתם מעניין, באתר הנ''ל יש הרבה מידע על דוחות. מאוד מעניין -
@frize37 ביטוח יש.
הביטוח אומר שהוא מכסה לפי הרישיון.
וברכב פרטי ברישיון כתוב במקומות "לפי החוק"
ובחוק כתוב שהעיקר שיישבו, פעם שוטר אמר לי שלפי החוק היבש רק 3 ילדים צריכים להיות חגורים. הרביעי רק צריך לשבת בבטחה.
אבל אמר גם שאם אפול על שוטר נודניק הוא ייתן על זה דוח, ובמשפט אני יכול לבטל את הדוח.
והנה משהו שמצאתי. לא יודע כמה זה אקטואלייותר מזה, השוטר ההוא אמר לי, שברכב כמו ברלינגו, מתר לשים שטיח מאחורה, איפה שלא מקום ישיבה, ולהושיב את הילדים על השטיח ללא כיס וללא חגורות. כי "אין שם אוטו" על המקום הזה
-
@clickone אני לא מבין, אם השוטר אמר שאם תפול על שוטר נודניק הוא ייתן על זה דוח כנראה יש מקום בחוק לתת דוח, אז בטח חברת ביטוח שלא רוצה לשלם תמצא את המקום הזה בכדי לא לשלם........ וידוע שגם בתשלומים שמגיעים למבוטח לפעמים צריכים לעבוד קשה מאוד! בשביל לקבל מהחברות מה שמגיע.......
-
- לצערי אתה צודק וחברת ביטוח לא ששה לשלם גם כשהיא צריכה. עברתי משהו כזה והיה קשה.
- עו"ד טוב יכול להוציא הכל. הסוכןן ביטוח שלי מזהיר מראש שבמקרה של הוספת ספסל עם חגורות הוא לא יכול לעזור במקרה ביטוחי ח"ו.
אבל יש סוכן אחר שכן אומר שהוא יכול לעזור במקרה ביטוחי כזה. (ועדיין אני עם הסוכן שלי. יש לו יותר מדאי יתרונות מכדי שאחליף...)