תיסכול בלתי נגמר בפתיחת דף אינטרנט ב WPF
-
אחרי שבעה מדורי גהינם, הגיע המדור השמיני, הוא מסתבך כאשר הוא נתקל בפקודה showModalDialog. הוא פותח את החלון למראית עין, אבל!! לא מאפשר להפעיל שם קוד, וגם לא מאפשר להדפיס!! (ואלו דפי דיאלוג שכל תפקידם אינו אלא הדפסה). אני מחפש הנדלר לשגיאות פנימיות, או שגיאות של הפקד, ולא מוצא, מחפש איך להתייחס ואיך "לעכל" את הדף של הדיאלוג שנפתח ולא מוצא.
התשובה הזאת היא אימת מי שהשקיע שעות על שעות בפקד הזה.... אני רוצה לקוות שזה לא נכון.
היש למישהו פתרונות???
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/12/2014 22:58 (+02:00)
-
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/window.showModalDialog
Deprecated This feature has been removed from the Web standards. Though some browsers may still support it, it is in the process of being dropped. Do not use it in old or new projects. Pages or Web apps using it may break at any time.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב14/12/2014 23:41 (+02:00)
-
העלתי קוד מפורט לשאלה בסטאק (ערכתי את השאלה כמה פעמים אינני יודע באיזו גירסה צפית), יש לי בראוזר קונטרול ב WPF, שאני מציג בו דף אינטרנט, בשלב מסויים המשתמש לוחץ על כפתור שגורם להצגה של דיאלוג, שם הוא ככל הנראה לא מקבל את הפרמטר שנשלח אליו הארגומנט Window שבאמצעותו הוא אמור לעשות שם מניפולציה.
(אינני יכול להעלות בדיוק את הפרטים זה אתר ממשלתי עם מידע פרטי של אנשים, אם תרצה אסביר לך בדיוק בפרטי).פורסם במקור בפורום CODE613 ב16/12/2014 17:36 (+02:00)
-
כמו שזה נראה זה ללכת עם ראש בקיר
תנסה אולי לעשות INJECTION לדף ל POLYFILL הזהזה באמת עובד בכרום, אבל WPF עדיין מתעקש, זה נראה קשור לאבטחה, או לארכיטקטורה שלהם עם הבראוזר קונטרול. זה פשוט סיוט.
ואם היית רואה את הקוד מקור של מערכת הטפסים של המדינה, איך הם מעבירים מידע בין חלון לחלון, אני לא יודע אם היית בוכה או צוחק, מה שבטוח זה לא משהו שהעלית בדעתך אי פעם.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב17/12/2014 14:06 (+02:00)
-
יש לי כתובת שמקבלת בפרמטר וממירה הכל לHTML בסיסי. (עובד בASPX)
בכל מקרה מה שאני נוהג לעשות בתוכנות שלי מול שרת הטפסים "הלאומי" זה לייצא את כל הנתונים לXML, ואז לעשות ייבוא בסרגל הכלים שלהם. זה בהנחה שאתה צריך להכניס נתונים לטופס. אם אתה צריך למשוך, זה נושא אחר.
ד"א איך אתה מתמודד עם הסרגל כלים שלהם? נכנס לך בתוך הבראונזר?פורסם במקור בפורום CODE613 ב18/12/2014 19:36 (+02:00)