קו נייח על סים
-
-
@אלי-TZA
אני לא מדבר כרגע על הקו הנייח, אלא על הקו של ה*300 שנותן 2 מספרים על קו אחד.- סלקט לא מוכנים לזה. אלא רק דרך יוסי תקשורת.
ייתכן שבשירות של הקו הנייח אתה כן יכול לעשות דרכם. כי יש להם את זה באתר. - יש להורים שלך אינטרנט?
אם כן, אתה יכול לנייד אותם לכל מרכזיה שלך, ולשים מכשיר שיודע להתחבר למרכזייה. יש כאלו מכשירים שיודעים להתחבר גם על וויפי וגם על סים אינטרנט - מה מונע ממך לקחת קו ללא הגבלה בסלקום לדוגמא ב30 שח לחודש, ולעשות הפנייה מיידית של כל השיחות לפלאפון שלהם?
- סלקט לא מוכנים לזה. אלא רק דרך יוסי תקשורת.
-
@clickone אמר בקו נייח על סים:
- יש להורים שלך אינטרנט?
אם כן, אתה יכול לנייד אותם לכל מרכזיה שלך, ולשים מכשיר שיודע להתחבר למרכזייה. יש כאלו מכשירים שיודעים להתחבר גם על וויפי וגם על סים אינטרנט
יש להם אתרוג, אבל יש שתי נקודות:
-
אני מבין במרכזיות פחות ממה שאתה מבין בC2.. ואין לי זמן להתעסק עם נושא לא מוכר.
אא"כ תגיד לי שזה פתרון אמין וזול ויש מדריכים טובים (גם באנגלית) להקמה/הגדרה שזה לא יקח הרבה זמן. -
עלות ציוד קצה+מרכזיה שיחות וכדו'. לא יותר פשוט לשלם ליוסי תקשורת ₪39 לחודש +הצטרפות ומכשיר ב-₪300?
- מה מונע ממך לקחת קו ללא הגבלה בסלקום לדוגמא ב30 שח לחודש, ולעשות הפנייה מיידית של כל השיחות לפלאפון שלהם?
שאני ממשיך לשלם לבזק.. ובעצם משלם פעמיים.
אולי אפשר לנייד למרכזיה/חברה אחרת רק כדי לעשות משם הפניית שיחות מוזלת לקו הסלולרי החדש? מה האפשרות הכי זולה? - יש להורים שלך אינטרנט?
-
@אלי-TZA
תנייד את הקו ל013.
יעלה לך 30 שח לחודש לשיחות ללא הגבלה (עד 3600 שדקות בחודש)
אתה יכול לבקש גם מאתרוג להעביר לשם. כי הם חברת בת של 013/סלקום.את הציוד (ראוטר מיוחד, שיתאים לך גם לאתרוג וגם לטלפונייה) אתה מקבל מהם בחינם + שירות אם יש לך תקלה.
לגבי האמינות, יש לי את זה כבר כמה שנים טובות (עוד לפני עידן נטפרי) ואני דיי מרוצה.
-
@אלי-TZA אמר בקו נייח על סים:
@clickone אמר בקו נייח על סים:
- יש להורים שלך אינטרנט?
אם כן, אתה יכול לנייד אותם לכל מרכזיה שלך, ולשים מכשיר שיודע להתחבר למרכזייה. יש כאלו מכשירים שיודעים להתחבר גם על וויפי וגם על סים אינטרנט
יש להם אתרוג, אבל יש שתי נקודות:
-
אני מבין במרכזיות פחות ממה שאתה מבין בC2.. ואין לי זמן להתעסק עם נושא לא מוכר.
אא"כ תגיד לי שזה פתרון אמין וזול ויש מדריכים טובים (גם באנגלית) להקמה/הגדרה שזה לא יקח הרבה זמן. -
עלות ציוד קצה+מרכזיה שיחות וכדו'. לא יותר פשוט לשלם ליוסי תקשורת ₪39 לחודש +הצטרפות ומכשיר ב-₪300?
- מה מונע ממך לקחת קו ללא הגבלה בסלקום לדוגמא ב30 שח לחודש, ולעשות הפנייה מיידית של כל השיחות לפלאפון שלהם?
שאני ממשיך לשלם לבזק.. ובעצם משלם פעמיים.
אולי אפשר לנייד למרכזיה/חברה אחרת רק כדי לעשות משם הפניית שיחות מוזלת לקו הסלולרי החדש? מה האפשרות הכי זולה?בשביל לא לשלם לבזק תוכל לבצע את ההפנייה דרך ימות המשיח וכדומה תשלם על כל דקה נכנסת אבל לא עלות חודשית
- יש להורים שלך אינטרנט?