הטענת רב קו טלפונית
-
@zvinissim אמר בהטענת רב קו טלפונית:
@beri-zip אמר בהטענת רב קו טלפונית:
אתה מגיש בצורה שונה או שפשוט אתה היחיד שקשור למשרד התחבורה ונוסע בתח"צ? כי אם אתה מגיש בצורה שונה אשמח אם תחכים אותי
@beri-zip אני מגיש רגיל דרך האתר של משרד התחבורה רק עושה את הפעולות הבאות.
- רושם בוורד מכתב תלונה מסודר (לאחרונה כבר בניתי טופס סטנדרטי (טמפלט) ורק מעדכן את הפריטים בהתאם ושומר ב PDF.
- מצלם תמונות של האוטובוס בתחנה (מס' אוטובוס) + סרטון בעת הצורך - תעוד של כל דבר שיכול לעזור לתלונה
- ממצא את הטופס באתר ומצרף את כל המכתב+התמונות והסרטון
- לוקח כל בוקר ויטמינים (כמה טיפות בכל בוקר)
בגלל שיש לי גם מחשב נייד הרבה פעמים אני כבר עושה את זה און-ליין עוד שאני באוטובוס מגיש כבר את התלונה.
לא מתבייש ושולח מספיק תלונות (שיש לי תיעוד מדויק כגון: מס' אוטובוס,מס' תחנה, צילום לוחות זמנים וכו')היות ואני לא מדבר "סרה" על חברות אוטובוסים ונהגים אם אתה חושב שאתה נפגעת באיזה צורה מנהג כזה או אחר אתה מוזמן גם להגיש נגדו תלונה וגם לתבוע אותו (רק תשמור הוכחות שאתה צודק)
אני לא בא להגן על מישהו או חברה כזו או אחרת אבל אם תתלונן מספיק פעמים ועוד אחרים כמוך תוכל לשנות את המצב
תשובה ממשרד התחבורה קיבלתי אבל הם אמרו שיהיה ועדה מינהלית תוך חצי שנה ואחרי חצי שנה אמרו שהיה ועדה והיא החליטה שלכאורה יש עילה לתביעה ואמרתי שכזה דבר זה לא נקרא לטפל
אבל אני שומע את הכיוון שלך, עיקר ההבדל בינינו זה שאני בלי מחשב בדרך ולכן בדר"כ (אא"כ היה משהו חריג) עד הבית יורדים מזה
אבל לגבי ההוכחה לך תוכיח שנהג עישן באוטובוס רגע לפני שיצא ואני עליתי עם תינוק קטן ואחרי ששאלתי אותו למה נענתי "כי בא לי" וכשאמרתי לו שאם זה יום של בא לי אז גם לי לא בא לשלם והבן אדם הגיב ביריקה וקללות עכשיו מצלמה יש לי משהו דפוק בפלאפון שיקח דקה לפחות עד שיעלה אבל מה התקשרתי מייד באותו רגע לחברת אוטובוסים שילחו פקח על העישון וכמובן קיבלתי תשובה אחרי שבוע שהנהג מכחיש בכלל שעישן באותו יום וודאי לא קילל וכששאלתי את הנציג אם הם בדקו את המצלמה שבתוך האוטובוס מה היה נעתי שזה התוגבה שלהם וזהו עכשיו תסביר לי מה אתה היית עושה במקומי ותובע אותם?