ברז לכיור מטבח
-
יש לי במטבח 2 כיורי חרסה שהברז יוצא מהקיר (ברז בטריה למי שמכיר)
הבעיה המעצבנת אותי שאני שטוף כלים זה שהפיה קרובה מידי לכיור וזה לא נח.
מצאתי את הברזים לדוגמה האלו זה זה וזה
א. מה אתם אומרים/חושבים על הברזים האלו?מישהו התנסה מלהביא ברזים מחו"ל? (איכות, אחריות וכד')
ב. באם מרחקי כניסת המים של הברזים מחו"ל מתאימים למרחקי הברזים הנמכרים בארץ?יש לציין שיש ברזים הפוכים בארץ כדוגמת אלו אבל המחירים שלהם בשחקים (מעל 350 ש"ח לפשוט ביותר)
-
תראה את הביקורת האחרונה https://il.bee.deals/lookup/ברז/deals/B9vbbbc
-
@mdy אמר בברז לכיור מטבח:
30 דולר לדעתי שווה לנסות.
אני הזמנתי ברז מאלי לפני כמה חודשים בינתיים מצויין@zvinissim אמר בברז לכיור מטבח:
מצאתי את הברזים לדוגמה האלו זה זה וזה
@mdy אני רוצה להזמין את אחד הברזים האלו (שבקישורים)
האם גם אתה קנית כזה ברז או מהסוג שיוצא מהשיש?
בתמונות כתוב שהמרחק בין מרכזי החיבורים לקיר הוא 15 ס"מ ושאני מודד אצלי יש 15.5 ס"מ.
אני לא רוצה להזמין ואח"כ לגלות שהחיבורים לא מתאימים מבחינת מרחק -
@mdy אמר בברז לכיור מטבח:
קניתי יוצא מהשיש
@mdy אמרת הכל
ברז שיוצא מהשיש אין משמעות של המרחקים בין הברזים מפני שיש צינורות לחץ גמישים שמחברים בינם לבין הברז.הברז שאני מדבר (שיוצא מהקיר) הוא ברז מסוג בטריה ולזה יש משמעות של המרחק המדויק בין המים החמים לקרים.
שעושים שיפוץ יש לבעלי המלאכה ברזים כאלו ישנים ומתקינים אותם במקומם ומבטנים ולאחר הייבוש המרחקים שנראים זהים במקומם
ישנם 2 אפשרויות.
- שאני לא מדדתי נכון או שהמדידה נכונה וזה לא מתאים לברז כזה מחו"ל.
- המרחקים האלו הם מידה סטנדרטי מה שאני צריך לבדוק איזה אפשרות נכונה והמידה בינלאומית ולכן אין בעיה.
@ארי63 אמר בברז לכיור מטבח:
יש את המתאם (למד) שמתכוונן.
@ארי63 ואז אתה מרחיק את הברז מהקרמיקה וצריך רוזטות "שמנות יותר".
ואז אז אתה צריך דיוק ושלא יצא עקום (במקרה הטוב) -
@מעמד אמר בברז לכיור מטבח:
אתה מדדת כמו החץ הירוק
@מעמד ברור שזה המדידה.
תמיד מודדים מרכז צינורות (כל השאר זה לא משנה בכלל - זה רק למידע כללי)
רק שאני לא פירקתי את הברז אלא עשיתי מדידה על הניפל עצמו (זה שמתברג) ויכול להיות שמשם נובע הסטיה שלי של 0.5 ס"מ) -
לפי איך שנראה בתמונה יש על הברז את המתאם המתכוונן, והמדידה במרכז המתאם.
אולי מרכז המתאם זה בדיוק הקצה החיצוני של הברז עצמו, (לא שזה מסתבר, אני רק מעלה צד בגלל התמונה).
אגב @zvinissim חשבתי שבכל הברזים יש את המתאם, כי הצינור שבתוך הקיר נגמר בנקבה והברז גם נקבה, אז ביניהם חייב להיות מחבר של זכר זכר. -
@דוב אמר בברז לכיור מטבח:
חשבתי שבכל הברזים יש את המתאם, כי הצינור שבתוך הקיר נגמר בנקבה והברז גם נקבה, אז ביניהם חייב להיות מחבר של זכר זכר.
@דוב לפי מה שאני יודע בקיר נגמר בהברגה פנימית (נקבה) ושמים מופה (צינור קטן עם 2 הברגות חיצוניות) שכאשר צד אחז זה לקיר והצד השני זה לברז.
שמפרקים את הזרז שמים פקק "זכר" בשביל לסגור