הזמנה מאמזון
-
@zvinissim אמר בהזמנה מאמזון:
לבטל את ההזמנה או לרשום מספר ת"ז
מה ההשלכות של זה?אין לזה שום השלכות. אבל שמעתי שאפשר להמציא מספר,לא ניסיתי.
הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שברשמית אם אדם מקבל ביום (או תקופה מסוימת )חבילות יותר מ75 דולר אז יש על זה מכס טכנית אין למכס איך לאכוף את זה.יתכן שאמאזון המסודרים דורשים ת.ז. כדי לסגור את הפינה הזו. -
@ארי63 אמר בהזמנה מאמזון:
זה ארה"ב. אני לא יודע אצלי אף פעם לא ביקשו.
@ארי63 בקיצור
מה אתה ממליץ?
לבטל את ההזמנה או לרשום מספר ת"זמה ההשלכות של זה?
@zvinissim לדעתי תרשום לא ייצא מזה שום נזק.
אא"כ אתה מבוקש לרשויות... -
@zvinissim אמר בהזמנה מאמזון:
לבטל את ההזמנה או לרשום מספר ת"ז
מה ההשלכות של זה?אין לזה שום השלכות. אבל שמעתי שאפשר להמציא מספר,לא ניסיתי.
הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שברשמית אם אדם מקבל ביום (או תקופה מסוימת )חבילות יותר מ75 דולר אז יש על זה מכס טכנית אין למכס איך לאכוף את זה.יתכן שאמאזון המסודרים דורשים ת.ז. כדי לסגור את הפינה הזו. -
@ארי63 אמר בהזמנה מאמזון:
הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שברשמית אם אדם מקבל ביום (או תקופה מסוימת )חבילות יותר מ75 דולר אז יש על זה מכס
@ארי63 סך כל החבילות שמגיעות על שמך בתוך 3 ימים אז המכס מחשבן את כולם לחבילה אחת מרוכזת עם עלות כוללת
@zvinissim זה אמור להיות כך. הבנתי שבפועל כמעט ולא עולים על זה.
הרי מספיק לרשום שם קצת שונה אשה או שכן או קרוב אחר וא"א לעלות על זה כך שכמעט וא"א לאכוף את זה -
@zvinissim זה אמור להיות כך. הבנתי שבפועל כמעט ולא עולים על זה.
הרי מספיק לרשום שם קצת שונה אשה או שכן או קרוב אחר וא"א לעלות על זה כך שכמעט וא"א לאכוף את זה -
@aiib אמר בהזמנה מאמזון:
הרי מספיק לרשום שם קצת שונה אשה או שכן או קרוב אחר וא"א לעלות על זה כך שכמעט וא"א לאכוף את זה
@aiib ברור
כי לא כל החבילות על שמך
רק מה שעל שמך נספר@zvinissim התכוונתי שבגלל הסיבה הזאת הם יודעים שמי שרוצה להתחמק עושה זאת בקלות ולכן הם אפילו לא בודקים למעט במקרים חריגים