הכנסת אוצר החכמה למחשב
-
@aiib אמר בהכנסת אוצר החכמה למחשב:
@chagold תוכל לברר יותר?
כי אנשים רבים היו שמחים לעשות זאת וגם כיום הם מציעים זאת רק עם פלוג כזה למחשב [בתוספת כמובן..]
נשמע לי פשוט מדי...
לא אכפת לי לנסות אם רק צריך להעתיק את הקבצים מבלי לחבר את הדיסק שלהם פנימה. ידוע לך מה צריך?בדקתי. אכן, זה היה פעם ומאז הוסיפו הגנות.
-
@משחזר-מידע אמר בהכנסת אוצר החכמה למחשב:
אחד ממכם מומחה לעניין הגדרות דיסק קשיח וכתב בעבר מאמר על כך לא?
לא מספיק הגדרות דיסק קשיח
צריך גם לדעת איך ההגנה שלהם עובדתברור, אבל לכאורה ההגנה שלהם נותנת להתחבר רק דרך USB ואם ניתן להגדיר את החיבור של SATA כUSB אז אולי זה יעקוף
-
אבל לכאורה ההגנה שלהם...
נו שיהיה
בא נסכם
מבלי להכנס להיבט ההלכתי ואו להבדיל אא"ה ההיבט החוקי
הכל אפשרי -
@משחזר-מידע אמר בהכנסת אוצר החכמה למחשב:
בא נסכם
מבלי להכנס להיבט ההלכתי ואו להבדיל אא"ה ההיבט החוקימבירור שלי אין בזה בעיה לפחות הלכתית
הכל אפשרי
ואתה מכיר את הדרך הזו או רק בתאוריה?
-
@aiib נגיד שמישהו יודע את התשובה, אתה סבור שזה יהיה ישר ומוסרי לכתוב את התשובה על גבי פורום ציבורי?
מישהו יודע איזה קבצים גורמים לחסימה שלא יהיה ניתן להעתיק את האוצר למחשב?
אענה חלקית, לפי מה שבדקתי קצת מלפני כמה שנים, התוכנה בודקת איזשהו מאפיין של הדיסק הקשיח. כדי לעקוף את זה תצטרך
- או לגרום שהבדיקה לא יבוצע
- או לגרום שהבדיקה יעבור בשלום
יותר מזה אני לא יודע כרגע וגם לא אגלה אילו הייתי יודע...
-
@aiib אתה מתכוון ל2 טענות? גם שזה מוסרי אפילו בפומבי, ושבפרטי אפילו לשיטתי זה אמור להיות מוסרי?
אז דעתי לא כמוך, אלא, בפומבי אין סיכוי שזה מוסרי, ובפרטי, אילו הייתי מכיר אותך אישית וסומך עליך במאה אחוז שלא היית מעביר הלאה, זה אולי היה בא בחשבון, כרגע אני לא מכיר אותך אישית.
וכל זה לפלפולא בעלמא, כי הלכה למעשה כי אני לא יודע כרגע איך לטפל בזה. -
@ארי63 אמר בהכנסת אוצר החכמה למחשב:
סתם בשביל האקשן..
מי בקש זאת מידכם ...
הרי ראית שלא הגבתיסתם בשביל האקשן ?
-
@משחזר-מידע מתנצל.זה היה ברור שאתה יודע וזה גם היה ברור שהוא מבין שהוא לא הולך לקבל את זה.זה לא היה הכיוון.
-
מסתירים משהו?...
כן
@ארי63 העלה דרך איך לפרוץ את זה וההנהלה מחקה את זה
סתאםםםם