התקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש
-
@בערל אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
הותקן ב''ה, כעת מבקש ממני כניסה באמצעות חשבון מיקרוסופט.
זה חובה?@בערל אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
לא מצאתי אפשרות לדלג, בסוף יצרתי חשבון והמשכתי הלאה.
מנתקים את האינטרנט לכמה שניות, ואז אפשר לדלג.
משום מה מייקרסופט עובדים קשה מאד שכולם ייכנסו עם חשבונם... -
@WWW אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
מנתקים את האינטרנט לכמה שניות, ואז אפשר לדלג.
משום מה מייקרסופט עובדים קשה מאד שכולם ייכנסו עם חשבונם...תודה על המידע. אדע להבא.
עכשיו כבר מאוחר מידי ויצרתי חשבון.
איך אני יכול למחוק מהמחשב כל זכר של החשבון?? -
@WWW תקרא את הניתוח של הקובץ ותגיד לי אתה אם אתה מתרשם מה"טענות" נגד תהליכי היישום. (למשל "גניבת מידע" וזהו "כי הוא קורא את תאריך התקנת ווינדוס".. [אני לא נבהלתי מה"גניבה" הזאת"] וכן הלאה.) חלק של חברות האנטי וירוסים כבר הורידו את היישום מהרשימה של הוירוסים, דבר אחד אני כן עושה, שהתוכנה לא תרוץ בהפעלת המחשב.
-
@אלישי אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
@בערל כן, אבל מקומי (תיכנס להגדרות המחשב, חשבונות, משפחה ואנשים אחרים, הוסף מישהו אחר למחשב זה, אין ברשותי את פרטי הכניסה של אדם זה, הוסף משתמש ללא חשבון מייקרוסופט..)
אוקי, הוספתי.
עכשיו אפשר למחוק את הישן? -
@בערל תיכנס לחדש אחרי מחיקת הקבצים שכבר הצלחת להציב בהורדות ובשולחן העבודה וכן הלאה, ואחרי יציאה מהמשתמש הישן, תיכנס לחשבון החדש ואז תמחוק את החשבון הישן כולל קבצים.
כרגע החשבון החדש הוא "חשבון מקומי".
לשנות אותו למנהל מערכת? -
@יוסי אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
@בערל כן מומלץ בחום..
אם המערכת ההפעלה שלך הוא על 64 סיביות אז למה לא 64 ?אני שמעתי פעם ממומחה למחשבים שלשימוש ביתי לא כדאי אופיס64 אלא רק 32
ולמה כן צריך 64?
-
@פרסומון אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
@בערל כן מומלץ בחום..
אם המערכת ההפעלה שלך הוא על 64 סיביות אז למה לא 64 ?אני שמעתי פעם ממומחה למחשבים שלשימוש ביתי לא כדאי אופיס64 אלא רק 32
ולמה כן צריך 64?
אתה מסכים עם זה?
-
@אלי-TZA אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
@פרסומון אמר בהתקנת מערכת הפעלה על מחשב חדש:
@בערל כן מומלץ בחום..
ולמה כן צריך 64?
אתה מסכים עם זה?
לא כתבתי אם אני מסכים או לא. שאלתי במילים אחרות- מה נקרא שימוש שאינו שימוש ביתי.
-
-
גם אני שמעתי בעבר שמומלץ יותר להתקין של 32 סיביות.
וברירת המחדל בהתקנה אכן הייתה 32.
ולכן שאלתי כאן קודם.אבל כנראה זה כבר לא תקף, והחל מגירסה 2019 ברירת המחדל מתקינה של 64 סיביות.
ועיינו עוד כאן: https://support.office.com/he-il/article/2dee7807-8f95-4d0c-b5fe-6c6f49b8d261