הדבקת סיליקון מתחת לשפה של השיש במטבח
-
@מעמד אמר בהדבקת סיליקון מתחת לשפה של השיש במטבח:
יש למישהו טיפים איך עושים את זה ?
כי כשאני מנסה עם אקדח סיליקון זה לא מגיע לרווח שבין הכיור לשיש מעליו אלא מגיע לקיר של הכיור !
כי יש את הברזל שיוצא מחוץ לאקדח מאחורה שנתקע בקיר שמעל הכיור !
או אולי לנסות עם שפופרת קטנה שלא צריך בה אקדח ?כמדומני שיש צינור מיוחד לזה שהוא מתעגל.
אני אשתדל לבדוק פרטים מחר. -
@מעמד מניסיון אישי אוכל לייעץ לך,
קודם כל לא סיליקון אלא סופר 7 זה הרבה יותר חזק, אפשר לקנות שפופרת קטנה של סופר 7,
שהצבע יהיה לבן ולא להתפתות לקנות שקוף כי השקוף נהיה מגעיל ובצבע צהוב, וגם אין כ"כ שליטה על זה כי אתה לא יודע איפה מרחת וכמה,
אתה מעביר את פי השפופרת תוך כדי לחיצה ועובר ככה את כל הקטע של השיש שאתה רוצה לאטום, אח"כ אתה טובל את אצבעך בסבון כלים ומתחיל למרוח ואם אתה מרגיש יבש באצבע תטבול שוב בסבון כלים,
וכדי שלא יצא לך עקום עם מריחות לכל הרוחות, אז לפני שאתה מתחילתדביק שתי סרטי דבק נייר אחד שדבוק על הקרמיקה עד כמעט הרובה, ואחד שדבוק על השיש וגם כמעט עד הרובה,
אחרי שאתה למרוח עם האצבע וכל זה, תוריד את הדבקים והפלא ופלא. בהצלחה -
@שוהם307 אמר בהדבקת סיליקון מתחת לשפה של השיש במטבח:
וכדי שלא יצא לך עקום עם מריחות לכל הרוחות, אז לפני שאתה מתחילתדביק שתי סרטי דבק נייר אחד שדבוק על הקרמיקה עד כמעט הרובה, ואחד שדבוק על השיש וגם כמעט עד הרובה,
איזה רובה ?
זה בין סוף הכיור למעלה לשיש !
אולי לא הבנתי פה משהו ?!
הנה כאן מתחת השיש בסוף הקיר הלבן של הכיור
אפשר לקנות שפופרת קטנה של סופר 7,
זה יספיק לכל הכיור בצד שמסומן בתמונה לעיל ?
כי אם לא, אז העלות של כמה כאלה, זה כמו אחד גדול !נ.ב זה לא הכיור שלי אלא תמונה מגוגל
-
@מעמד כנראה של ירדתי לסוף כוונתך, חשבתי שאתה מדבר על הקצה של השיש כלומר בין השיש לקרמיקה, אז למעשה אתה לא צריך את כל סרטי הדבק כי לא הולכים לראות את זה, אז לא צריך להשקיע ביופי, ולכאורה שפופרת תספיק לך יש בזה כמות סבירה אבל אני הייתי מציע לך אם אתה לא רוצה להיות מוגבל מהברזל אתה לא חייב להשתמש עם כל האקדח, תשחרר את הברזל שדוחף את הסיליקון ותדחוף את זה ידנית.