דחוף דחוף HTML למדפסת ישירות ללא PDF באמצע
-
שלום לכולם, מקרה חירום צריך להיות מוכן תוך כמה שעות, קיבלתי מדפסת קבלות ממפעל, צריך להדפיס קבלה רציפה כמו בסופר.
אקסס לא נותן להדפיס בשורה התחתונה, דורש שוליים רחבות מידי ולא משאיר מקום לכלום, HTMLTOPDF עובד מעולה, אבל הבעיה שהוא מוציא לי גליל ריק של כמעט מטר, ורק בסוף מדפיס את התוכן, בתמיכה אמרו לי שהוא לא בנוי לעבוד עם PDF, וורד מודיע עשר הודעות שגיאה עד שהוא מדפיס וכשהוא מדפיס זה בסדר גמור.
אני צריך שבעמדת מכירה בן אדם לוחץ על כפתור ויוצא הפירוט של הקניה, הדרך היחידה שאני רואה עכשיו לנכון, זה לשלוח את ה HTML ישירות למדפסת, בלי מתווכים באמצע (בכרום למשל זה עובד מצויין, אבל אני לא יכול לדרוש מהמוכרן להיכנס כל פעם לכרום ) אני מחפש קוד פשוט וקל שאוכל להשתמש בו בלי בעיות, אין לי רגע זמן קיבלתי את המדפסת היום, והמכירה מחר (למה??? כי ככה זה ישראלים). אני חייב להרגיע את הדרמה.
כל מי שיציל את נפשי מרדת שחת יבורך מפי עליון אמן.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/09/2014 12:52 (+03:00)
-
הפורמט היחיד שמדפסות מכירות זה PostScript תכל'ס כל מה שתשלח למדפסת יתורגם ל PS על ידי הדרייבר
יש לך שתי דרכים:-
להעלות את הדף בקונטרול של WebBrowser ולשלוח פקודת הדפסה
-
לתרגם HTML ל PS ואז לשלוח ישר למדפסת את ה PS
פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/09/2014 13:38 (+03:00)
-
-
לא ידוע לי על בעיות.
אחת התוכנות שלי (באקסס)מדפיסה למדפסת סופרים צרה(באחד התתי"ם החשובים אם זה מעניין) - ושם אין שום בעייה.
לגבי הכותרת התחתונה בעמוד, פשוט אין כותרת תחתונה, כל מה שבכותרת התחתונה נמצא בכותרת התחתונה של הקיבוץ או בכותרת התחתונה של הדוח.
גם בבעיות בשוליים לא זכור לי שנתקלתי בבעייה מיוחדת, המקסימום היה להגדיר את השוליים ל0 או 1 באירוע של טעינת ועיצוב הדוח.פורסם במקור בפורום CODE613 ב21/09/2014 16:39 (+03:00)