שליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס
-
@משחזר-מידע אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
@Avi_av אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
חסרונות, דורש ווצאפ מחובר כל הזמן..
אפשר להסביר למה ?
אי אפשר להפעיל את הווב דרך API לשלוח ולסגור ?לא יודע אם לזה התכוונת, אבל מעניין לנסות להתחבר לווב דרך yowsup.
-
@clickone אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
זה הדרישות של וואטסאפ
ממש לא מצליח להבין למה
תאר לעצמך שפתחתי ידנית את הווב ווצאפ
אני יכול לשלוח ?אז מה ההבדל אם פתחתי את הווב ווצאפ דרך API / command / או כל דרך אחרת ?
-
@משחזר-מידע
בציטוט הבאת שוואטסאפ חייב להיות כל הזמן פתוח
על זה שאלת למה
ועניתי, שבמכשיר / אמולטור חייב להיות כל הזמן פתוח כי זה הדרישות של וואטסאפ
ואז, ברגע שפתוח במכשיר/אמולטור, אתה יכול להתחבר לוואטסאפ ווב.
(ז"א, ברגע שאתה רוצה להתחבר לוואטסאפ ווב, האפליקצייה צריכה להיות פעילה במכשיר - ואז באמת אל משנה איך תיגש אל הווב)מקווה שכעת יותר ברור
-
@משחזר-מידע
גם בווב ווצאפ צריך שהווצאפ הרגיל יהיה מחובר לאינטרנט כדי שתוכל להשתמש בווב.הרעיון כאילו הוא זה שמכיוון ויש הצפנה מצד לצד, אז רק האפליקציה יכולה לפענח את ההודעה, ולהעביר אותה אל הווב.
(אם תשאלו אותי, ההצפנה מצד לצד זה פייק, כי באותה מידה שלווצאפ יש את ההודעות שלכם, והם אלו שייצרו עבורכם את המפתח הפרטי, אז יש להם גם את המפתח שאיתו מפענחים את ההצפנה "מצד לצד")
-
אה אה !
עכשיו אני שם לב לדרישה הזאת
שנים שלא נגעתי בזה
בדקתי עכשיו https://web.whatsapp.com/
ואכן כותב שחייב לפתוח במכשירזה לא היה בעבר (כמה שנים טובות אחורה)
-
@Avi_av אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
הרעיון כאילו הוא זה שמכיוון ויש הצפנה מצד לצד, אז רק האפליקציה יכולה לפענח את ההודעה, ולהעביר אותה אל הווב.
זה לא זה הסיבה. דף ווב יכול באותה מידה להיות האפליקציה של הקצה שיכולה לפענח.
(אם תשאלו אותי, ההצפנה מצד לצד זה פייק, כי באותה מידה שלווצאפ יש את ההודעות שלכם, והם אלו שייצרו עבורכם את המפתח הפרטי, אז יש להם גם את המפתח שאיתו מפענחים את ההצפנה "מצד לצד")
זה ממש לא נכון. לוואטסאפ יש רק את ההודעות המוצפנות שא"א לקרוא. ולא הם יצרו את המפתח עבורם אלא התוכנה שלהם. בשביל לדעת את המפתח הפרטי שהתוכנה מייצרת למשתמש הם חייבים לכתוב קוד זדוני בתוך הקוד שלהם וזה עבידא לאיגלויי בקלות, ולכן זה סיכוי קלוש שכזו חברה תעשה את זה (זה יכול לקרות אם זה חברה רוסית אחרי הוראה אישית מפוטין).
אני אכן ראיתי באינטרנט-ישראל שהוא טוען שזה לא נחשב בטוח, אני חושב שטענתו היא הפיק פה מהסיבה הנ"ל. -
@dovid אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
זה לא זה הסיבה. דף ווב יכול באותה מידה להיות האפליקציה של הקצה שיכולה לפענח.
נכון, אבל ווצאפ עובד בצורה שרק אפליקציה אחת יכולה לעבוד בו זמנית. מה שאומר שהווב אמנם יכול להיות אפליקציה, אבל לא במקרה של ווצאפ..
-
@dovid אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
זה ממש לא נכון. לוואטסאפ יש רק את ההודעות המוצפנות שא"א לקרוא. ולא הם יצרו את המפתח עבורם אלא התוכנה שלהם. בשביל לדעת את המפתח הפרטי שהתוכנה מייצרת למשתמש הם חייבים לכתוב קוד זדוני בתוך הקוד שלהם וזה עבידא לאיגלויי בקלות
הדעה הרווחת ברשת זה שפייסבוק מצליחה לטרגט פרסומות על פי הודעות הווצאפ.
הצעתי פה רעיון אחד לאיך הם מפענחים את זה. רעיונות שונים יתקבלו בברכה.. -
טוב חברים, אני אין לי מידי השגה ב"קליינע אותיות"....
יש כאן מי שעשה את זה בעבר ויכול לעשות לי את זה?
כמובן בתשלום - כמו לכל מתכנת.
אשמח לשמוע איזה סדר גודל זה.
ניתן לפנות למייל שבחתימה.
תודה רבה! -
@הבוס-הגדול האמת נראה לי שאם אתה לא מתעקש על וואטסאפ, אז טלגרם או האחרות בתחום יותר מתאימות.
בעיקר בנושא של האבטחת מידע שביקשת, והממשק הפתוח שיש להם בלי מאמץ -
@clickone אמר בשליחת קובץ אוטומטי במחשב דרך וואצאפ מתוכנת אקסס:
@הבוס-הגדול האמת נראה לי שאם אתה לא מתעקש על וואטסאפ, אז טלגרם או האחרות בתחום יותר מתאימות.
בעיקר בנושא של האבטחת מידע שביקשת, והממשק הפתוח שיש להם בלי מאמץאבל איך אני ישלח את זה?
אני רוצה לשלוח את זה לאנשי הקשר שלי שיש להם וואצאפ, אך לא את כל השאר שאמרת... -
@הבוס-הגדול אתה בטוח שאין להם טלגרם?
(אלא אם כן מדובר בחרדים)
כמדומני שיש יותר ממיליון חשבונות טלגרם בישראל (נכון ללפני מספר חודשים) -
@A0533057932 ראיתי שוואצאפ מתכננת או כבר יישמה שיהיה אפשר לשלוח מאינסטגרם לוואצאפ וכן לפייסבוק
שאלתי אם זה כבר יושם ואז זה יכול לעזור -
@A0533057932 בתחילת מאי פייסבוק אמרו שזה יקרה בקרוב...
-
-