שימוש בדבק אפוקסי 2
-
@Sofer אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
- תקנה חומר שמתקשה כפלדה.
אפוקסי לא עונה על ההגדרה הזו?
- אחרי שמתייבש.
לא יהיה קשה מדי להבריג באפוקסי? כי אולי לפני הייבוש האפוקסי יקבל את הצורה של הבורג.
- למה לך להוציא את הבורג, החור יתרחב שוב.
בשביל להוריד את הבדים לבכיסה אני חייב שיהיה ניתן לפרק מדי תקופה
-
@aiib אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
@Sofer אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
אפוקסי לא עונה על ההגדרה הזו?
יש כמה סוגים, ולכן הדגשתי 'פלדה'.
- אחרי שמתייבש.
לא יהיה קשה מדי להבריג באפוקסי? כי אולי לפני הייבוש האפוקסי יקבל את הצורה של הבורג.
מניסיון שלי, זה לא נתפס טוב כשמכניסים את הבורק כשזה לא יבש לגמרי. בכל מקרה עם מברגה חשמלית (בעדינות) זה אמור להיכנס.
- למה לך להוציא את הבורג, החור יתרחב שוב.
בשביל להוריד את הבדים לבכיסה אני חייב שיהיה ניתן לפרק מדי תקופה
שום חומר מילוי או דבק לא מתקרב לחוזק של גוף המקור שהוא מקשה אחת, ולכן אם המקור התרחב, זה בטח יתרחב. אבל מקסימום את ממלא שנית.
-
-
@ארי63 אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
כיוון שאין שם לחצים וזה רק שלא יברח אני הייתי שם את הבורג המקורי ומכסה אותו בדבק חם שלא יברח.
@ארי63 אם הצינור הזה חלול יש פתרון יותר טוב
לוקחים חתיחת עץ קטנה ומכנבים אותה לתוך הצינור בלחץ ומכניסים בחזרה את החלק למקום עם בורג עץ קטן/המקור.
5 דקות עבודה -
@zvinissim אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
@ארי63 אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
כיוון שאין שם לחצים וזה רק שלא יברח אני הייתי שם את הבורג המקורי ומכסה אותו בדבק חם שלא יברח.
@ארי63 אם הצינור הזה חלול יש פתרון יותר טוב
לוקחים חתיחת עץ קטנה ומכנבים אותה לתוך הצינור בלחץ ומכניסים בחזרה את החלק למקום עם בורג עץ קטן/המקור.
5 דקות עבודהנראה לי שזה לא יחזיק יותר מדי זמן. העץ ישחק ויתפורר בפנים. מה עוד שאמם הוא חלול אבל אין לו בדיוק כניסה חוץ ממקום הבורג.
-
@zvinissim אמר בשימוש בדבק אפוקסי 2:
@aiib מי שיודע לעשות עושה את זה טוב ומחזיק זמן
נראה לי ענית כבר את התשובה...
בכל אופן נראה לי שאין מקום להכניס עץ...מה ההמלצה שלך לאפוקסי? בורג לפני ייבוש או אחרי יבוש?
-
@aiib תראה את התמונה הבאה:
זה נקרא דיבל עץ ומשתמשים בו בהרבה מקומות (גם בארון שיש לך בבית).
הוא מגיע בכל מיני מידות.
לקוחים את המידה המתאימה (לא את הקטנה שנכנסת חופשי אלא את המידה אחת יותר ואולי טיפה לשייף ולהכניס בלחץ.)להחזיר הכל למקום ועם בורג עץ קטן ולהבריג במברג (לא במברגה.)