סוללות מקוריות למכשירי נוקיה
-
@אלישי אמר בסוללות מקוריות למכשירי נוקיה:
@aiib אמר בסוללות מקוריות למכשירי נוקיה:
זה לא אומר שמדובר בבטריה דפוקה?
זה אומר שזה סוללה לא מקורית.
ניסית סוללה של נוקיה 105 בנוקיה C2 ולא היית לך את הבעיה הזאת?
אם לא אל תהיה כ"כ בטוח.. נוקיה עברה שתי ידיים מאז שה-C2 יוצר ויתכן שאין תאימות מלאה.
אתה צודק שהרבה פעמים התופעה קורית עקב פריקה לא אחידה שזה סימן לסוללה לא מקורית. אבל כאן יש לי פריקה אחידה ורק אין סנכרון של מצב סוללה, לדוגמה אם אני מחבר מטען לרגע המכשיר מקבל את מצב הסוללה האמיתי לאותו רגע. -
@אלי-TZA אמר בסוללות מקוריות למכשירי נוקיה:
אם לא אל תהיה כ"כ בטוח.. נוקיה עברה שתי ידיים מאז שה-C2 יוצר ויתכן שאין תאימות מלאה.
נכון מאוד, החברה HMD Global שמייצרת כיום את הנוקיה אין לה תאימות למכשירים הישנים יותר שלא יוצרו על ידיהם, זה שכתבתי שזה לא מקורי התכוונתי שזה לא של נוקיה אורגינל (שאפשר להשיג כיום בצבע שחור עם כיתוב נוקיה בצד [בערך 60 ש"ח בחנויות בארץ]).
-
@אלישי ואיך זה?
https://he.aliexpress.com/item/2018-BL5C-BL-5C-BL-5C-1100-1110-1200-1208-1280/32986901246.html?spm=a2g16.10010108.1000014.3.324b6e1fojvr25&pvid=947ec126-49a1-4635-85c3-cbf1a911674d&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.115306.0&scm-url=1007.13338.115306.0&scm_id=1007.13338.115306.0 -
זה שכתבתי שזה לא מקורי התכוונתי שזה לא של נוקיה אורגינל (שאפשר להשיג כיום בצבע שחור עם כיתוב נוקיה בצד [בערך 60 ש"ח בחנויות בארץ])
ככה בדיוק נראית הסוללה שלי מהצד השני..
אגב, זה נחמד שאתה מכחיש את מה שכתבת למעלה:
@אלישי אמר בסוללות מקוריות למכשירי נוקיה:@aiib אמר בסוללות מקוריות למכשירי נוקיה:
הסוללה עצמה מצויינת אך ב-C2 הפלאפון לא מצליח לקבל מצב סוללה ומה שקורה שאני מתחיל את היום עם סוללה מלאה וסימן הסוללה נשאר מלא עד שפתאום יש התראת סוללה חלשה ומצב סוללה נהיה ריק ואדום. לא בדקתי במכשירים אחרים.זה לא אומר שמדובר בבטריה דפוקה?
זה אומר שזה סוללה לא מקורית,
-
זה אמור להיראות כך משני הצדדים.
באמת? ואיפה הפרטים הטכניים? תראה לי סוללה כזאת.
הסוללות של היבואן הרשמי של נוקיה בארץ (יורוקום) נראות כמו שלי.(לא זכור לי שכתבתי איפשהו שסוללות מ-HMD Global הם של נוקיה מקורי)..
אתה לא צריך לכתוב, מאז 2016 החברה שעומדת מאחורי המותג נוקיה היא HMD Global, לפי דבריך גם נוקיה 105 ו-3310 הם לא מקוריים כי הם מיוצרים ע"י HMD Global..
-
ואיפה הפרטים הטכניים? תראה לי סוללה כזאת.
אתה רוצה שאעלה תמונה?
לפי דבריך גם נוקיה 105 ו-3310 הם לא מקוריים כי הם מיוצרים ע"י HMD Global..
אמת ויציב, ואגיד לך עוד יותר, המכשירים עצמם אינם מקוריים בגלל זה (עיין במרחבי הרשת זעם כלפי החברה הזאת).
-
ואיפה הפרטים הטכניים? תראה לי סוללה כזאת.
אתה רוצה שאעלה תמונה?
למה החלטת שהיא מקורית?
לפי דבריך גם נוקיה 105 ו-3310 הם לא מקוריים כי הם מיוצרים ע"י HMD Global..
אמת ויציב, ואגיד לך עוד יותר, המכשירים עצמם אינם מקוריים בגלל זה (עיין במרחבי הרשת זעם כלפי החברה הזאת).
ההגדרה שלך ל"מקורי" מעניינת. לפי זה גם נוקיה 208 לא מקורי כי הוא יוצר ע"י microsoft mobile ונוקיה C2 לא מקורי כי הוא יוצר ע"י קבלן משנה (או איך שתקרא לזה) סיני אז מה כן מקורי? אולי רק מכשיר כמו 1208 ז"ל שיוצר בפינלנד יקרא מקורי?
נוקיה מקורי זה מכשיר שיוצר ע"י נוקיה נקודה.
נכון שנוקיה של היום זה לא נוקיה של פעם, אבל זה נכון גם לגבי מקררים מכונות כביסה ומכונות גילוח..