ביטול הזמנה מ Ebay
-
@ארי63 אמר בביטול הזמנה מ Ebay:
לפעם הבאה,הדברים האלה בדרך כלל יותר זולים באלי אקספרס ולמקרה שתרצה יש קופון בימים הקרובים שמוזיל ב 2 דולר..
@ארי63 חיפשתי שם
פשוט לא ידעתי איך קואים לזה במקור באנגלית עד שמצאתי שקוראים למוצר Pullman Pan פשוט ניסתי כל מיני צרופים של תבניות ללחם
גם בעלי זה עם ציפוי GOLD השאלה כמה זה בטוח בשימוש בחום/בתנור -
@zvinissim אמר בביטול הזמנה מ Ebay:
איך בדיוק פאייפאל יחזירו לי כסף? ממתי הם נדיביםם כ"כ?
לפאייפאל יש שירות שקוראים לו יש דרך חזרה שהוא נותן לך שירות חזרה חינם עד 120 שקל.
אף אחד לא עושה בהתנדבות הם עושים את זה כי הם יודעים שככה אתה קונה יותר כי גם כשאתה מסופק מקסימום תחזיר ובסוף אתה לא תחזיר אז פאייפאל הרוויחו... [אבל הם לא לקחו בחשבון את הישראלים שהם לא מספיק פראיירים...] -
-
@aiib אמר בביטול הזמנה מ Ebay:
@zvinissim תלוי כמה יותר.
תעשה חשבון כמה אתה מפסיד עכשיו וכמה תפסיד אם תצטרך להוסיף על המשלוח.@aiib בכל מצב אני מפסיד
גם אם המשלוח יעלה לי מינימום 20-30 ש"ח בגלל הגודל והמשקל אין מי שיחזיר לי גם את הזמן.נבקש ממנו לפחות שיחזיר 50% המעלות ושהמוצר ישאר אצלי
עריכה:
טמעים=רוצים הרבה כסף -
@zvinissim תלוי כמה יותר.
תעשה חשבון כמה אתה מפסיד עכשיו וכמה תפסיד אם תצטרך להוסיף על המשלוח.@aiib בכל מצב אני מפסיד
גם אם המשלוח יעלה לי מינימום 20-30 ש"ח בגלל הגודל והמשקל אין מי שיחזיר לי גם את הזמן.שווי של זמן הוא משתנה... אני לא יודע כמה שווה הזמן שלך...
נבקש ממנו לפחות שיחזיר 50% המעלות ושהמוצר ישאר אצלי
אם הוא יראה שאתה חלש סיכוי גדול שהוא לא יחזיר לפחות תנסה לומר לו שאין בעיה שיגיע ואתה מחזיר עם פאייפאל כי הם נותנים לך משלוח חינם אולי ככה הוא יסכים להתפשר יותר.
אגב, המוצר כבר נשלח או שעדיין לא?
-
שווי של זמן הוא משתנה... אני לא יודע כמה שווה הזמן שלך...
יקר מאוד.
נגיד שאני יבקש מהדואר אצלינו בעבודה שיעשו לי את השרות של ההחזרה. (במידה ויהיו מוכנים כטובה)@aiib אמר בביטול הזמנה מ Ebay:
אגב, המוצר כבר נשלח או שעדיין לא?
המוצר נשלח - יש מספר מעקב
אם הוא יראה שאתה חלש סיכוי גדול שהוא לא יחזיר לפחות תנסה לומר לו שאין בעיה שיגיע ואתה מחזיר עם פאייפאל כי הם נותנים לך משלוח חינם אולי ככה הוא יסכים להתפשר יותר.
לא בעיה - אני יכול לפתוח הסלמה באיבי מפני שבקשתי לפני שנשלח המוצר
-
המוצר נשלח - יש מספר מעקב
מספר מעקב לא מוכיח שזה נשלח. כתוב שזה נשלח?
תעלה מספר מעקב ונבדוק אם אתה לא מסתדר [תכתוב גם חברה] -
@zvinissim באתר של איביי עצמם אמור להופיע התקדמות של המוצר איפה הוא אוחז בדיוק. [תכנס להזמנות שלך ובמוצר שקנית אמור להיות כתוב מספר המעקב תלחץ עליו ויפתח לך פירוט. אם לא תסתדר תבדוק את מספר המעקב בחברה שדרכה המשלוח נעשה זה גם אמור להיות מצויין באתר של איביי באותו מקום. או שתשתמש באתר הזה: https://www.17track.net/en]
בכל אופן לעולם לא יהיה כתוב לך באתר של דואר ישראל אא"כ זה כבר הגיע לארץ או שזה נשלח על ידם. -
-
@ארי63 אמר בביטול הזמנה מ Ebay:
יש לזה כמה ימים להתעדכן
@ארי63 באיביי הוא מתעדכן תוך כמה דקות וכן באתר של החברה השולחת
עברו כבר 5-6 ימים
לא נראה לי סביר שזה לא מעודכן