שאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה
-
@מרדכי-היהודי אתה לא יכול לחסוך התקנת אסטריקס.
יש דברים שלא חוסכים, תחפש מישהו יותר זול, אבל אל תוותר על איש מקצוע. כשיהיו בעיות אף אחד לא יפתור לך בזמינות מיידית.
-
@upsilon01 אמר בשאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה:
אף אחד לא יקח אחריות על משהו שהוא לא מקבל עליו כסף כל חודש
לקחת אחריות שיעבוד בזמן ההתקנה. וכסף על כל טיפול.
-
https://www.voxia.co.il/ עכשיו ביררתי אצלם.
הם אומרים שלוקחים על כל שלוחת הפניה 20 ש"ח לחודש. -
אתה לא צריך הפניה
-
מה הכונה?
רק כתובת IP ולהפנות מקו וירטואלי חינמי לכתובת IP?
זה צריך גם התקנה של איש טכני. לא? מה יותר זול? -
כלומר אם אני הולך רק על חבילת דקות יוצאות אוקיי. יש לי את זה.
אבל בשביל לקבל כתובת IP צריך שהכל יהיה רשום במרכזיה?
אם כך מה יותר זול לשלם 20X3 לחודש? או לשלם על איש טכני צמוד שירכיב על זה כתובת IP דרך אסטריסק או משהו דומה?
סלח לי שאני לא ממש מבין בתחום הזה. אבל אני מחפש את הזול ביותר! -
אלא אם כן תאמר לי שכבר בחשבון ה-SIP של פרטנר יש כבר את כתובת ה-IP.
ואז אני לא צריך שום דבר אחר. -
@מרדכי-היהודי שיחות בתוך האינטרנט לא עולה כסף
-
@ליבל אמר בשאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה:
@מרדכי-היהודי שיחות בתוך האינטרנט לא עולה כסף
שיחות מימות המשיח לכתובת IP לא עולה כסף.
אך צריך שתהיה כתובת IP על המכשיר. לא?
להשיג כתובת כזו לא עולה כסף? -
@מרדכי-היהודי אם כבר יש לך מרכזיה פעילה, אתה רק צריך לדעת מה הכתובת של המרכזיה שלך + שם השלוחה
-
@מרדכי-היהודי אם כבר יש לך מרכזיה פעילה, אתה רק צריך לדעת מה הכתובת של המרכזיה שלך + שם השלוחה
אבל הנושא הוא שאני מחפש דרך להפסיק לשלם על המרכזיה.
בקיצור בסופו של דבר אני מגיע לאיזה צורך לשלם חודשי על מרכזיה פעילה בשביל לקבל כתובת IP?
כי עכשיו עיינתי כאן וזה קצת נשמע שלא צריך. -
@מרדכי-היהודי וואו הסתבכת רציני
אם אתה לא צריך שיחות יוצאות אתה בהחלט יכול לעשות את הפתרון שם ולהפנות את המספר לכתובת, אבל בהחלט תוכל לקחת איש מקצוע ולשלם על ההקמה בלבד, ויעלה לך כ 30 שח לחודש לאחזקת השרת -
@מרדכי-היהודי וואו הסתבכת רציני
אם אתה לא צריך שיחות יוצאות אתה בהחלט יכול לעשות את הפתרון שם ולהפנות את המספר לכתובת, אבל בהחלט תוכל לקחת איש מקצוע ולשלם על ההקמה בלבד, ויעלה לך כ 30 שח לחודש לאחזקת השרתאיזה איש מקצוע יכול לעשות את זה?
(אגב שיחות יוצאות לא אכפת לי להמשיך לשלם לפרטנר). -
@מרדכי-היהודי יש כאן הרבה ממליץ על @clickone
-
אדרבה אשמח אם שייך ליצור איתי קשר.
-
@מרדכי-היהודי אמר בשאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה:
אלא אם כן תאמר לי שכבר בחשבון ה-SIP של פרטנר יש כבר את כתובת ה-IP.
ואז אני לא צריך שום דבר אחר.@מרדכי-היהודי אמר בשאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה:
(אגב שיחות יוצאות לא אכפת לי להמשיך לשלם לפרטנר).
לא תוכל להשתמש בחיבור היוצאות והדקות של פרטנר, במערכת שלא מחובר למרכזיה שלך.
על כל שיחה יוצאת תצטרך לשלם למי שיספק לך חיבור נכנס (או כל מי שיספק לך חיבור רק ליוצאות, יותר מסובך). -
@מרדכי-היהודי אמר בשאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה:
איזה איש מקצוע יכול לעשות את זה?
תוכל להסביר יותר מה מדובר?
משרד מקומי? וירטואלי? כמה שלוחות? יש מתאם או שהטלפונים מתחברים ישירות לרשת? יש שרת? יש חיבור אינטרנט מהיר? רוצה שרת בענן או מקומי? -
@clickone אמר בשאלה על ביצוע מרכזיית אסטריסק או משהו דומה:
@Shmuel754 פרטנר זה גם סיפ.
השאלה אם יש מצב שהם ינתבו את הטראנק לאן שהוא ירצה, או רק במימוש פנימי מול המערכות שלהם.אם אתה מכיר מה זה הפעלה של סיפ טראנק מהספקים למערכת שלך, האם אתה מכיר מישהו שיעשה את הטובה הזו ללקוח שלא רוצה לשלם (רק דמי התקנה) אבל כשיהיו בעיות המקום הראשון שיפנה זה יהיה אצל מי שהקו נמצא? והאחריות עליו גם באם הוא לא רוצה?
בעבר ב012 היו יכולים לנתב חיבור של מספר לטראנק אחר של לקוח אחר, והשיחות היוצאות מהטראנק עם הזיהוי שלך היה משלם בעל המספר, כיום בפרטנר הם דורשים העברת בעלות.
@מרדכי-היהודי לא מובן החיסכון שאתה מנסה לחסוך, העלויות שיהיו באם ח"ו תהיה לך פריצה לסיפ או באם תבחר ספק לא אמין והוא יעשה שיחות מהקו שלך על חשבונך, יעלה לך הרבה יותר מהחיסכון המדומה. חיבור סיפ הוא לא חיבור של זוג חוטי נחושת שאתה שולט מי שנכנס אליך הביתה ומתחבר לקו שלך, חיבור סיפ ניתן להתחבר מכל מקום לכל מקום על חשבונך.
לכן, אתה גם משלם למפעיל המרכזייה שלך כסף ע"מ שיקח אחריות באם תהיה פריצה. זה חלק מהסל שאתה רוכש ממנו, הוא אמור לדאוג לך לשירות תקין וגם לספק לך בלבד אופציה להתחבר ולעשות שיחות מהקו שלך.
-
אתה רציני?
זה שווה 400 ש"ח לחודש?