איך מזהים האם כלי הכסף מצופה?
-
@שעי-ה אמר באיך מזהים האם כלי הכסף מצופה?:
@aiib כל הסכינים שפגשתי חתומים 925, ובכל השבורים שראיתי יש פלסטיק נפוח מצופה במתכת כלשהיא ומעליה משהו כמו נייר כסף 100 מיקרון...
זה לא "מצופה" זה משהו הרבה יותר גרוע זה סכין סיני. לא מייצרים כאלה בארץ. גם של הצורפים.
מצופה זה באיכות הרבה יותר גבוהה -
ע"פ החוק אלו החתומים ב- 925 הם כלי כסף וכל השאר הם ציפויים ברמה כזו או אחרת או סתם חיקויים. לחדד והצורפים יש מוצר חדש יחסית בכמה שנים האחרונות, שזה ציפוי איכותי מאד שלא מתקלף באחריות, עד כמה שידוע לי, לאחד מאלו קוראים מורשת ולשני אני כבר לא זוכר. וחתום עליהם 999 שזה אם אני לא טועה חתימה של ציפוי.
-
@א-גוטע-איד אמר באיך מזהים האם כלי הכסף מצופה?:
ע"פ החוק אלו החתומים ב- 925 הם כלי כסף וכל השאר הם ציפויים ברמה כזו או אחרת או סתם חיקויים. לחדד והצורפים יש מוצר חדש יחסית בכמה שנים האחרונות, שזה ציפוי איכותי מאד שלא מתקלף באחריות, עד כמה שידוע לי, לאחד מאלו קוראים מורשת ולשני אני כבר לא זוכר. וחתום עליהם 999 שזה אם אני לא טועה חתימה של ציפוי.
כלי כסף משחירים ובד"כ כלי כסף מצופים לא משחירים. מורשת וחבריו משחירים אבל הרבה פחות ובהרבה יותר זמן.
ובשפשוף חזק עם האצבע אמור להיחשף קצת מהכסף. זה אחד מהדרכים הוותיקים לבדוק האם מדובר בכלי כסף או סתם כלי מלוכלך. -
כלי כסף משחירים ובד"כ כלי כסף מצופים לא משחירים. מורשת וחבריו משחירים אבל הרבה פחות ובהרבה יותר זמן.
ובשפשוף חזק עם האצבע אמור להיחשף קצת מהכסף. זה אחד מהדרכים הוותיקים לבדוק האם מדובר בכלי כסף או סתם כלי מלוכלך.חולק עליך.
כלי כסף מצופים רגילים משחירים בדיוק כמו כסף. (יש לי כזה בבית) הרי הם כסף לכל דבר, רק בעובי דק יותר. (כידוע, כסף משחיר)
בכלי כסף פשוטים יותר מצפים אותם בלכה ולכן הם לא משחירים. (אפשר גם לצפות כלי כסף אמיתי בלכה)