מחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2
-
אני מחפש אפליקציית הקלטה לנוקיה C2, לא כשר. זה קיים? איך משיגים. תודה רבה
-
בעיקרון אין אפליקציה עד כמה שידוע לי
אבל אם יש לך מקש קיצורים על המסך ("לוח בית חכם" או מקש קיצורים) תוסיף את האפשרות הקלטה
אצלי בטלפון לדוג' יש בלחצן שמאלה הקלטה....
בהצלחה -
ככל הידוע לי, בעת שיחה יש אפשרות הקלטה
או לחיצה ארוכה על מקש הימיני למעלה, ובזיהוי דיבור תגיד הקלטה -
@ליבל אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
ככל הידוע לי, בעת שיחה יש אפשרות הקלטה
@ראש-פינה בדיוק כך, בעת השיחה לחץ על לחצן "אפשרויות" השמאלי ושם למטה יש הקלטה.
-
@margalit אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
וגם מי שמדברים איתו יודע שמקליטים אותו- בגלל הצפצופים.
זה המטרה של הצפצופים.. אבל מנסיון הרוב לא שמים לב כי לא מכירים את הצפצופים האלה.
-
תודה לכולם. אני מחפש משהו שיקליט אוטומטית ובלי צפצופים. יש חיה כזאת?
-
@ראש-פינה אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
תודה לכולם. אני מחפש משהו שיקליט אוטומטית ובלי צפצופים. יש חיה כזאת?
לא
-
@אלי-TZA אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
וגם מי שמדברים איתו יודע שמקליטים אותו- בגלל הצפצופים.
זה המטרה של הצפצופים.. אבל מנסיון הרוב לא שמים לב כי לא מכירים את הצפצופים האלה.
בד"כ אצלי כשהקלטתי שמו לב.
@ראש-פינה אבל מה שאפשר לעשות כדי להקליט בלי צפצופים, זה להקליט לא דרך ההקלטה של הפלאפון, אני עושה את זה דרך מערכות של ימות המשיח- זה לא הכי נח אבל כשחשוב לי להקליט בלי שידעו זה מה שאני עושה.
אפשר גם דרך מקליט חיצוני- בחיבור של האוזנייה לחבר מפצל, אחד לאוזנייה והשני למכשיר הקלטה- אבל גם זה לא כ"כ נח. -
אם אתה מקליט בועידה וזה שאיתך בשיחה מסתכל על המסך הוא רואה "שיחה מרובת משתתפים" או משהו כזה
שים לב ותבדוק.....
אחלה פסח -
יש שנותנים שירות שאתה מתקשר למערכת ומשם אתה-המערכת מחייג/ת לבן אדם המבוקש והשיחה מוקלטת למערכת ולאחר השיחה היא נשלחת אליך במייל וכדומה.
ניתן לעשות זאת לבד בימות המשיח למי שמתמצה. -
@חוקר אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
יש שנותנים שירות שאתה מתקשר למערכת ומשם אתה-המערכת מחייג/ת לבן אדם המבוקש והשיחה מוקלטת למערכת ולאחר השיחה היא נשלחת אליך במייל וכדומה.
ניתן לעשות זאת לבד בימות המשיח למי שמתמצה.כמובן בעלות, נכון ?
-
@ליבל אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
@חוקר אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
ניתן לעשות זאת לבד בימות המשיח למי שמתמצה.כמובן בעלות, נכון ?
בימות המשיח אם תבנה לבד יעלה לך יחידות שיחה של שיחה יוצאת מהמערכת למספר המבוקש.
בחברת אחרות בדר"כ בתשלום קבוע.
לדוגמה: https://merkaz-hakavim.co.il/?page_id=2961 -
רגע!
יש בימות המשיח שירות הקלטת שיחות לא בעלות! אבל אתה חייב בכל שיחה להוסיף לועידה את מספר הטלפון של מערכת ההקלטות. -
-
@shmuel0990 אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
רגע!
יש בימות המשיח שירות הקלטת שיחות לא בעלות! אבל אתה חייב בכל שיחה להוסיף לועידה את מספר הטלפון של מערכת ההקלטות.הבעיה בזה שצריך להוסיף לועידה, ויש מכשירים שבהם אפשר לראות שמוסיפים מישהו לועידה...
-
א. איזה מספר עובד?
ב. בין כך בנוקיה שומעים ביפ בעת שההקלטה עובד .... -
-
@WWW אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
@margalit
*2856
033077751זה המספר הישיר??
כן.
-
למתכנתי המובייל
כמה זה מסובך להמציא אפליקצית הקלטה הכי בסיסית ששייך לנוקיה c2? -
@ראש-פינה למה אתה מתכווין, נניח שאתה לא רוצה להשתמש עם ההקלטה של הפלאפון בגלל הביפים. אז יש הרבה יישומים להקלטה, תגגל ותמצא, אפשר לעשות גם שהיישום ימוזער וכך הוא יקליט באופן אוטומטי לפי הגדרות שתתן לו, אלא שאז הוא יאכל לך את הבטריה.. אם תפרט יותר למה כוונתך אולי נוכל לעזור..
-
פוסט זה נמחק!
-
ראש פינההשיב לאלישי ב 5 במאי 2019, 22:46 נערך לאחרונה על ידי ראש פינה 5 במאי 2019, 22:47
@אלישי תודה רבה. ודאי שאני מעדיף משהו שלא ישחט את הסוללה. אבל מדברך אני מבין שבשביל להקליט כל שיחה חייב שירוץ ברקע וממילא הסוללה תיגמר מהר. אז אולי כדאי גם משהו שאפשר שלא יעבוד ברקע. (אבל נראה לי שריאתי באיזה פאלפון פשוט מאד וכשר שהקליט את כל השיחות ונראה שלא שאב הרבה מהסוללה).
-
@אלישי אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
טוב ל-C2. ותציין גם אם אתה רוצה שהיישום ימוזער ויעבוד ברקע כל הזמן
אין כזה דבר ב C2 אולי ב 208 יש אופציה כזאת
פוסט 26 מתוך 183