מחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2
-
@אלישי אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
@WWW ידוע לך על דרך אמינה (שוב "אמינה") לדעת את ה-RM של המכשיר? (לחיצה על 0000 או 0010 לא אמין כלל, אני אישית כתבתי שם RM-667, וכך זה עלה לי ב-BEST אחרי השינוי)
בעיה ידועה.
הדרך שלי...
ללכת למקום מסוים שם אין קליטה ב721 ולבדוק -
@WWW ידוע לך על דרך אמינה (שוב "אמינה") לדעת את ה-RM של המכשיר? (לחיצה על 0000 או 0010 לא אמין כלל, אני אישית כתבתי שם RM-667, וכך זה עלה לי ב-BEST אחרי השינוי)
לבדוק את המכשיר לפי imei כאן ושם ללחוץ על הלחצן
-
@WWW אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
אפשר גם לצרוב גירסה של 722.
יש לי הרגשה שבמקרה כזה, שתי התדרים (850, 900) לא יעבדו...הגירסה של 721 ושל 722 הם אותם פקודות כל שאין הבדל אם יצרוב גירסה זאת או זאת.
@דוב אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
לפי דברי אלישי כאן יש גם את הקליטה של האנטנה שלפי הבנתי אפשר להחליף אותה בקלות, כך שגם אם גירסת הפלאפון היא 722 צריך לבדוק מה גירסת האנטנה.
כל השאלה כאן זו מהי "גירסת" האנטנה (שזה לא גירסה אלא חומרה כמו ש @WWW כתב), וכל האמור שם, זה רק אם המכשיר הגיע כך מהמוכר ובתנאי שלא היה לו אינטרס להחליף ולזייף את המידע.
-
@beri-zip אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
לבדוק את המכשיר לפי imei כאן ושם ללחוץ על הלחצן
זה נשמע באמת עובד.. טוב לדעת ותודה רבה.
-
@אלי-TZA אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
@אלישי @beri-zip אצלי כמה מהנתונים שם ודאי לא נכונים, כגון:
Product Code Start Of Warranty (2016!!)
בא נקווה שבשאר אפשר לסמוך עליהם..
למה זה לא נכון?
אם קנית את זה בסין זה ודאי הגיוני וגם אם קנית את זה בארץ זה מביא בסה"כ את הנתונים של נוקיה