חפשתם וואטסאפפ ללא ערוצים וללא תמונות פרופיל וסטטוס - הורדה
-
היי @yosi44 יש לי פלא (+s8) עם רוט אשמח למדריך (אני איש טכני) בנוגע להסרת תמונות פרופיל בווצאפ המקורי
-
@betzalel102 אמר בוואטסאפפ ללא תמונות פרופיל | ME ללא תמונות פרופיל:
היי @yosi44 יש לי פלא (+s8) עם רוט אשמח למדריך (אני איש טכני) בנוגע להסרת תמונות פרופיל בווצאפ המקורי
למעלה מישהו העלה מדריך עפי מה שעשיתי לו במכשיר
הנה קישור https://tchumim.com/assets/uploads/files/1562674131613-מדריך-וואצפ-ללא-תמונת-פרופיל.pdf -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@betzalel102 כתוב לי מייל
-
-
-
@yosi44 אמר בחפשתם וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל - כנסו להוריד:
א. גרסת וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל וללא GIF
גרסה מעודכנת ט' טבת תשפ"א
הורדה Download
לרבים השואלים איך ניתן לחסום תמונות פרופיל בוואטסאפפ המקורי. התשובה היא שאי אפשר אלא אך רק בעזרת רוט. יש כאן מדריך - תודה ל @AVI12 שערך אותו.
למי שמשתמש באימולטור, אפשרות הרוט בהרבה מהם מגיע מובנה.
יש לציין שחסימת תמונות פרופיל באפלקציית וואטסאפפ בכל צורה שהיא לא תחסום אותם בשימוש בוואטסאפפ ועב WhatsappWeb. ניתן להתקין על המחשב את התוכנה למטה לחסימת תמונות פרופיל בוואטסאפפ ועב.
לעת עתה אין פתרון פשוט לחסימת תמונות פרופיל לתוכנת וואטסאפפ למחשב. אמנם ניתן לחסום אותם ע"י חסימת חלק מאתר בעזרת חברות הסינון:
יש לחסום לשם כך את web.whatsapp.com/pp* (כוכבית בסוף השורה)
ב. הורדת תוכנה לווינדוס שחוסמת תמונות פרופיל לוואטסאפפ ועב WhatsappWeb דרך הדפדפן
הוראות חשובות: 1) יש להשבית את האנטי וירוס לכמה דק' ואז להפעיל את קובץ החסימה 2) מפעילים את התוכנה כאשר הדפדפן סגור. פעולת התוכנה אורכת שניה ומיד תקבלו הודעה שהצליח 3) לאחר הפעלת הקובץ יש לבצע בדפדפן "ניקוי נתוני גלישה" על מנת למחוק את התמונות פרופיל שכבר ירדו למחשב. לסגור את הדפדפן ושוב לפתוח והתמונות ייחסמו.
הורדה:
חסימת תמונות פרופיל בוואטסאפפ ועב.exe
ג. לחץ כאן לאפלקציית ME ללא תמונות פרופיל - טבת תשפ"א
אם כבר מותקנת אצלכם ME מקורי. יש צורך להסירו לגמרי ורק אח"כ יהיה ניתן להתקין את המסונן
ד. תוכנה לוינדוס לחסימה מוחלטת של האינטרנט
הורדה:
https://softwares.center/חסימה-מוחלטת/
וואטסאפפ מסונן וואטסאפפ חסום וואטסאפפ כשר וואטסאפפ מוגן - filtered whatsapp - kosher whatsapp - blocked whatsapp
מתי יהיה גירסא חדשה?
-
@yehudam אמר בחפשתם וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל - כנסו להוריד:
מתי יהיה גירסא חדשה לאייר
יש לו מייל בחתימה..
-
@yosi44 אמר בחפשתם וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל - כנסו להוריד:
א. גרסת וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל וללא GIF
גרסה מעודכנת ט' טבת תשפ"א
הורדה Download
לרבים השואלים איך ניתן לחסום תמונות פרופיל בוואטסאפפ המקורי. התשובה היא שאי אפשר אלא אך רק בעזרת רוט. יש כאן מדריך - תודה ל @AVI12 שערך אותו.
למי שמשתמש באימולטור, אפשרות הרוט בהרבה מהם מגיע מובנה.
יש לציין שחסימת תמונות פרופיל באפלקציית וואטסאפפ בכל צורה שהיא לא תחסום אותם בשימוש בוואטסאפפ ועב WhatsappWeb. ניתן להתקין על המחשב את התוכנה למטה לחסימת תמונות פרופיל בוואטסאפפ ועב.
לעת עתה אין פתרון פשוט לחסימת תמונות פרופיל לתוכנת וואטסאפפ למחשב. אמנם ניתן לחסום אותם ע"י חסימת חלק מאתר בעזרת חברות הסינון:
יש לחסום לשם כך את web.whatsapp.com/pp* (כוכבית בסוף השורה)
ב. הורדת תוכנה לווינדוס שחוסמת תמונות פרופיל לוואטסאפפ ועב WhatsappWeb דרך הדפדפן
הוראות חשובות: 1) יש להשבית את האנטי וירוס לכמה דק' ואז להפעיל את קובץ החסימה 2) מפעילים את התוכנה כאשר הדפדפן סגור. פעולת התוכנה אורכת שניה ומיד תקבלו הודעה שהצליח 3) לאחר הפעלת הקובץ יש לבצע בדפדפן "ניקוי נתוני גלישה" על מנת למחוק את התמונות פרופיל שכבר ירדו למחשב. לסגור את הדפדפן ושוב לפתוח והתמונות ייחסמו.
הורדה:
חסימת תמונות פרופיל בוואטסאפפ ועב.exe
ג. לחץ כאן לאפלקציית ME ללא תמונות פרופיל - טבת תשפ"א
אם כבר מותקנת אצלכם ME מקורי. יש צורך להסירו לגמרי ורק אח"כ יהיה ניתן להתקין את המסונן
ד. תוכנה לוינדוס לחסימה מוחלטת של האינטרנט
הורדה:
https://softwares.center/חסימה-מוחלטת/
וואטסאפפ מסונן וואטסאפפ חסום וואטסאפפ כשר וואטסאפפ מוגן - filtered whatsapp - kosher whatsapp - blocked whatsapp
מתי יהיה גירסא חדשה?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ אמר בחפשתם וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל - כנסו להוריד:
@yehudam אמר בחפשתם וואטסאפפ ללא תמונות פרופיל - כנסו להוריד:
מתי יהיה גירסא חדשה לאייר
יש לו מייל בחתימה..
אני רואה שכולם פשוט מצטטים את מה שהם כתבו לפני כן אז אמרתי אף אני אעשה כן אז שוב
יש לו מייל בחתימה (בפוסט הראשון כאן)..