עוקץ או בקשת סיוע?
-
@חכם @אפי
כנראה שלא...
הנה התגובה שלו. אחרי תרגום (שהוא עשה!..) לעברית. לא הצלחתי להבין כל כך, אבל הוא כנראה מטיף לי שעלי לתת בו אמון ולא לשאול שאלות. לטובת העניין אצרף קודם את המייל ששלחתי לו - ואח''כ את מה שהוא החזיר.תגובתי:
I did not quite understand why you needed these details,
But I've attached them here as a link to the Google Docs file.But compassionately, explain to me in detail exactly what you want to do!
!!Do not just use my information.
Thanksהוא כותב לי חזרה:
אחר הצהריים טובים,
תודה לך על ההודעה שלך, למען האמת, אני ג 'ון מייקל סטיבן עם מוניטין יוצא דופן אשר כמובן לא הייתי רוצה להיראות סוכל כתוצאה Mal- פרקטיקות מכל סוג שהוא.
הקרן תקפה וכל התהליך חוקי. העובדה שיש את המילה untrust לא צריך לפלוש את העולם העסקי. דעו שאני מתמודדת אתכם על סמך אמון והבנה הדדית.אם יתרון של ספק לא ניתן בעסקים אז לא יהיה עסק, שותפות, אינטרס אחד, ובכך את העולם בכללותו עומד הסיכוי של המשבר הכלכלי העולמי מעולם לא ראיתי.
העברת הכסף באמצעות חברת המשלוח בהישג יד היא בעיה רצינית הדורשת תשומת לב מירבית בניגוד להנחה מחשיבתך. ברור, אתה ואני כבר דרך ארוכה להשקיע זמן ולכן לא הייתי רוצה המאמץ המשותף שלנו להיות לשווא ובמיוחד בשלב זה. יש לי הפקיד אותך עם כל כך הרבה ולמי הרבה נתון הרבה צפוי. אנחנו רואים הרבה צרות כאן במחנה צבאי.
מייקל סטיבן
עד כאן התגובה שלו.
מה שכן, במייל האחרון הפעלתי 'מייל טראק'. זה ציין שהוא קרא את ההודעה אבל רק ציין שהוא קרא באמצעות גימייל, בלי לתת כתובת IP או שאני לא יודע איך רואים את זה. -
בקיצור חבר'ה.
היות ואני אדם מפרגן ולא צר עין בכלל, אני מאפשר גם לכם להתעשר ולהיות חלק מהאוצר האגדי שמיסטר סטיבן מצא באפגניסטאן.
קחו את המייל שלו ותספימו אותו כאוות נפשכם...
בהצלחה חברים, ואם יש משהו אז לא לשכוח לתת אחוזים...
אשמח אם תעדכנו גם באופן כללי, אם עליתם על משהו מעניין -
@ZACK אמר בעוקץ או בקשת סיוע?:
@חכם
Trap data found
זה אומר שהוא לחץ על הקישור?
לי לא נראה כי הפרטים שמופיעים שם הם הפרטים שלי. זאת כתובת IP באסיה ישראל ירושלים.
או שהוא גם ישראלי? יכול להיות?אולי נכנסת ג''כ לקישור ששלחת אליו ?
הקישור שאתה שולח אליו צריך לשמש רק אותו כי אחרת לא כתובת ה IP שלו נשמרת -
אני קיבלתי כמה עשרות הודעות מסוג כעין זה, אולי מאות.
על פי רוב זה מגיע ישר לספאם.
דווקא מעניין אותי לחקור את תופעת הדבר הזה, היה לי הרבה שאלות על התופעה הזו, באיזה שיטה בדיוק הם עובדים, על מי הם מצליחים, כלומר מי מעביר להם אחר כך את הסכומים שהם רוצים, למה הם לא מפחדים מהחוק, ולמה המבצעים את ההעברות לא מושכים בחזרה את הכסף לאחר מכן. נושא מרתק. ללא ספק. -
לכל המטרידנים למיניהם מוקדש המאמר הבא
מלכודת למטרידן -
קבלו אותו, עוד אחד:
הסיבה הבסיסית מדוע לקחתי את המשימות כדי למצוא אותך היה מבוסס במיוחד על העובדה כי לקוח זר שלי אשר שם המשפחה היה קשור שלך מת intestate. הבנק שלו יצר פרסום פתוח למשפחה של הנפטר לבוא לבנק על הטענה של הכסף הוא השאיר מאחור עם הבנק אבל במשך תקופה ארוכה של 5 שנים אף אחד לא הופיע. ואחרי זה תקופה ארוכה של המתנה, הבנק נתן לי את המנדט האחרון ואת המשימה למצוא את המשפחה של הלקוח שלי לבוא קדימה לתבוע את הכסף אחרת, הבנק יהיה להחרים את הכסף כמו בקנה אחד עם הכלל הבנקאי. כך עשיתי את החקירה העצמית שלי דרך הרישום הגנאלוגי והשגרירויות וגיליתי שלמרשי לא היה ניצול. אז בגלל זה באתי אליך.
עם זאת, עבדתי עם ג'נטלמן זה במשך כל כך הרבה שנים אז אני לא יכול לתת את העבודה של לקוח מכובד זה כדי להיות מנוצל לרעה או ללכת לממשלה מושחתת של המדינה הזאת ולכן, אני מעדיף לחלוק את ההכנסות איתך ועם פחות חסוי. בגלל זה החלטתי החלטה נבונה למצוא אדם מהימן שאני יכול להציג בפני הבנק כדי לתבוע את הכסף כמו היחס המורחב, וזו הסיבה שאני יצרתי איתך קשר כי, גם אם אתה מסרב לקחת את ההצעה, הבנק יחרימו את החשבון כאחוזה נטוש ובכך לקחת את הכסף. גם הסטטוס הגזעני שלי אינו מאפשר לי או לאף אחד סביבי לתבוע את הכסף וזה היה הסיבה שלי לבוא אליך עם הזדמנות זו פעם בחיים.
שם הנפטר היה אנג. דניאל פ ', הוא היה משקיע ומהנדס בתחום קידוחי נפט וחיפושי נפט. הכסף המדובר היה ההכנסות של העבודה שלו (הרווחים). המשקיע המיליונר היה ישראלי - אזרח אמריקני, יליד הונולולו, הוואי.
התפקיד שלך בעניין זה הוא להציג את עצמך כמו הבנק הבא של קרובי משפחה, כך שהם יכולים לשחרר את הכסף לך. ואחרי שחרור והעברה של הכסף לחשבון הבנק שלך, שנינו לפצל את הכסף. אני אקח 35% ואתה לוקח 60% 5% הנותרים יהיה להפריש עבור כל ההוצאות. באופן אינדיבידואלי, אנחנו יכולים לעשות תרומה אישית לארגוני צדקה.
אם אתה מעוניין לקבל את הכסף, בבקשה אל תבזבז זמן לתת לי את הפרטים הבאים, כך שאני יכול להגיש ולהציג לך את הבנק כמו מקלט של הכסף:
(א) שמך המלא
(ב) כתובת מלאה
(ג) אזרחות
(ד) מצב משפחתי
(ה) עיסוק (מקצוע)
(ו) העתק תעודת זהות (רצוי דרכון או רישיון נהיגה)
) ז (מספר טלפון
העסקה יכולה להסתיים בתוך פחות מ 5 ימי עבודה אם אנו מספקים את הדרישות הנדרשות במועד.
שימו לב; אם הצעה זו לא מעניינת אותך או לא מסוגלת לטפל בה, בטובך מוחקת אותה ושוכחת מהצעה זו כי זו לא בדיחה ולא משחק ילדים.
אנא נסה להתקשר אלי בטלפון גם עבור תקשורת מילולית (+228 92987241) אני מצפה לעבוד איתך בשיתוף פעולה כנה על מנת להבטיח הצלחה מוחלטת בעניין זה ועל מערכת היחסים בעתיד.
כל טוב
בר אריק קודג'ו