-
@aiib אני כבר פטור מלהתייחס לנושא כי הייתי צריך להתחנן כפשוטו לקבל את המידע שבחרתם להגיש ב12 תשלומים...
אתה באמת לא חייב לי כלום בפרט שזה לא אשכול שלך אבל חצי מידע גורע מכלום כי הוא חוסך לבעל האשכול את ההסבר המלא, מה עוד שבסוף הוא כתב שהוא כבר הרחיב לעיל והוא פטור מלטרוח לתת לי דו"ח, אני מסכים עימו והכל בא על מקומו בשלום.לגביך אם יש לך כח להסביר לי - כי זה חשוב לי לאשכולות אחרים שיהיו - אשמח לדעת מה טיבו של טלפון כשר שמשום מה לא עובד הבלוטוס? ולמה קוראים לזה פריצה ולא תיקון? ולמה כולם הבינו היטב על מה הוא מדבר בלי שהיה עליו לספר על התקלה שקרתה לו?
לגבי האשכול הזה הוא גם לא בקטגוריה המתאימה כי זה לא מרדיך לשימוש בפורום העברתי ל"על הפורום" הראשי.
-
בפלאפון מדגם נוקיה 208, כדי להגדיר שיקלוט רק אוזניות בלוטוס, הגדירו שיקלוט רק חיבורים המוגדרים כהתקני שמע, הגדרה זו סירסה את הבלוטוס, ורוב אוזניות הבלוטוס או שלא מוגדרות כהתקן שמע בלבד, או שלמרות כך, המכשיר לא מתחבר אליהם (לרוב מזהה, אבל לא מתחבר), לפעמים מתחבר, אבל אם ניתקו פעם אחת את החיבור (דהיינו לא סתם כיבו את האוזניה, אלא חיברו אותה למשל למכשיר אחר), אז הוא כבר לא התחבר יותר.
לאור כך פתרו המומחים את הבעיה ע"י טריק, של פריצה לבלוטוס, (זה לא פותח את הבלוטוס חופשי, זה גורם שיהיה יותר קל לחבר מכשירים לפלאפון ולא רק התקני שמע).
לכן רשמי זה נקרא םריצה, למרות שהמטרה זה חיבור לאוזנית בלוטוס.
כל מי שמחזיק כזה מכשיר או מכיר מישהו שמחזיק כזה מכשיר, יודע על הבעיה והרבה גם יודעים על הפתרון, לכן כבר כתבנו בקודים...
תכל'ס העליתי שם 2 בעיות שלא פתורות לי למרות הפעולה של ה"פריצה" -
@aiib אני כבר פטור מלהתייחס לנושא כי הייתי צריך להתחנן כפשוטו לקבל את המידע שבחרתם להגיש ב12 תשלומים...
אתה באמת לא חייב לי כלום בפרט שזה לא אשכול שלך אבל חצי מידע גורעהסיבה שלא הבנת היא בדיוק הסיבה ששאלת את השאלה הבאה...
לגביך אם יש לך כח להסביר לי - כי זה חשוב לי לאשכולות אחרים שיהיו - אשמח לדעת מה טיבו של טלפון כשר שמשום מה לא עובד הבלוטוס? ולמה קוראים לזה פריצה ולא תיקון? ולמה כולם הבינו היטב על מה הוא מדבר בלי שהיה עליו לספר על התקלה שקרתה לו?
כולם מכירים את הבעיה של נוקיה 208 שהבלוטוס לא עובד. למה? מאותה סיבה שברוב הכשרים יש בעיה בבלוטוס... כי המשווקים בשביל להתמודד עם האפשרות לתמונות פשוט סירסו את הבלוטוס. הפריצה/ תיקון המדובר הוא לגרום לבלוטוס לעבוד
לגבי האשכול הזה הוא גם לא בקטגוריה המתאימה כי זה לא מרדיך לשימוש בפורום העברתי ל"על הפורום" הראשי.
לא מצאתי על הפורום ראשי אלא רק קטגוריות בתוכו
-
תודה רבה לכולכם על המידע תרשו לי לסכם:
- ועדת ה"מומחים" של הרבנים באה למנוע חיבור נתונים
- בפועל הם פשוט עשו צרות צרורות בחיבור התקני שמע
- הפריצה כשמה כן היא םפרוצת את המחסום של הועדה ומחיזרה את הבלוטוס לקדמותו כלומר שמע+נתונים?
צדקתי בהכל?
- כן
- ממש כן
- לא בדיוק, מחזיר חלקית את הנורמליות של הבלוטוס, לא מידי טוב, אין אפשרות אחרי זה לעשות סריקה אחר מכשירים (רק סריקה של המכשיר האחר תביא לחיבור לפלאפון) וכו'
-
-
-