שכחו קוד של טבלאט
-
של סמסונג. האם יש דרך לפתוח את זה מבלי לאבד שום חומר - חשוב מאד
-
@יוני יש דרך השאלה איזה דגם?
-
-
@יוני אתה יודע מה המספר דגם לפי סמסונג כי בסמסונג חוץ מהדגם המוכר יש להם מיספור דגם פנימי זה אמור להופיע ע"ג המדבקה מתחיל ב sm פשוט כדי לבדוק אם זה מופיע בתוכנה שלהם כדי שיהיה אפשר לפרוץ
מאיזה שנה הוא בערך -
כתוב
sm-t280 -
-
@יוני אני בודק
-
@aknvtchtk אמר בשכחו קוד של טבלאט:
@יוני אני בודק
רק שלא יהיה גניבת דעת, זה לא למעשה עכשיו כלומר לא רלנווטי לעכשיו. אז אם אתה טורח תעזוב - אך כאחד שקצת עוסק עם בחורים בעייתים ולפעמים מגלים איזה מכשיר כזה רוצים (המחנכים או הורים) לדעת את מצבו הרוחני אז חשוב לפתוח לו
-
@יוני עקרונית זה אפשרי רק שכל מכשיר והסיבוך שלו כלומר לפעמים מספיק התוכנה ולפעמים צריך עוד דברים
-
@יוני הדגם הזה ספציפית מופיע בתוכנה
-
@יוני אם אתה רוצה את התוכנה אני ישלח לך למייל
-
-
שמה בישראל ?
-
@יוני זה SamsungToolPRO היא לא חינמית
-
@aknvtchtk אמר בשכחו קוד של טבלאט:
@יוני זה SamsungToolPRO היא לא חינמית
יש לי את זה (עם פאטש) אבל אין לי סים
-
@יוני לא לכל דבר צריך סים לפחות לקטע של פריצת סיסמה לא צריך סים כמובן שיש עוד דרכים איך לפתוח סיסמה אבל כל דרך והסיבוך שלה
-
בלי סים אפשר?
תוכנה זו ?
-
@יוני כן בדיוק התוכנה הזו
-
אז למעשה מה עושים שם והאם זה מנסיון ?
-
@יוני תפעיל את הלאודר כמנהל
-
-
להנכס למצב הורדה זה הכוונה ?
-
@aknvtchtk קודם כל תפעיל את מה שסימנת בתמונה כמנהל
-
כן ואז ?
-
@aknvtchtk ואז צריך לבחור דגם את מה שכתבת לי יש קטגוריה של אנלוק שזה פתיחת סיסמה יש כמה אפשריות שוב פעם אנלוק ועקרונית זה אמור לפתוח אנלוק נכתב ככה unlock
-
זה ?
-
@יוני
האפשרות האמצעית
-
אבל מה זה החלון למעלה ADB
בקיצור איך עושים את זה כלומר סתם מחברים שהוא דולק ורואים את המקום בו יש לרשום קוד ? -
@יוני מחברים כשהוא דולק ובוחרים את הדגם בתוכנה הולכים ללשונית אנלוק ושם האפשרות האמצעית לא תמיד זה הולך במיוחד במכשירים החדשים ששם יש יותר הגנות אבל כל מקרה לגופו
-
מעניין אז מה זה pattern reset